Kendi ülkemde mutluyun çok şükür.Dürüst ol aga
Dünya benim için = Avrupa + Kuzey Amerika + Orda DoğuReis afedersin ama senin asyalilar ile alip veremedigin ney ? yada okulda tarih hocalarin asya kitasini ogretmediler mi sana ?
Daha onceki kiz konusundada simdiki nerde yasamak istersin konusundada asya ulkeleri neden yok ? Mesla Japonya yazsan cok fazla kisi secer ayni sekilde cin veya guney kore veya thailand veya kazakistan vs.'de de yasmak isteyebilri insanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica lsitede neden bu sefer Hindistan yok
![]()
kiz ne alaka hocam ? ayrica troll amacli demistim bunu zaten gecen konudan dolayi.
Eger burada sadece yasamktan bahsediyorsak ynai orada dogup buyume degilse Tabi iki Amerika yani kimse inkar edemez Amerika hayallerinizi gerceklestirmeniz icin en iyi kosullari sunuyor ynai silikon devleri orada ayrica dunyanin her yeridnen urun siparis edebiliyorusnuz veya yolliyabiliyorsunuz ayrica dunyadaki nerdeyse tum ulkelere gidebiliyorsunuz ayrica istedginiz seyler icalisirsaniz alabiliyorsunuz vs....Dürüst ol aga
illaha yurt dışı dersek ve şartlarımı seçebiliyorsam böyle sao paulo'da lüks bir rezidansta yaşamak isterdim veya avustralya kıyılarıDürüst ol aga
bu adamın çok fena fantazileri var benceReis afedersin ama senin asyalilar ile alip veremedigin ney ? yada okulda tarih hocalarin asya kitasini ogretmediler mi sana ?
Daha onceki kiz konusundada simdiki nerde yasamak istersin konusundada asya ulkeleri neden yok ? Mesla Japonya yazsan cok fazla kisi secer ayni sekilde cin veya guney kore veya thailand veya kazakistan vs.'de de yasmak isteyebilri insanlar
![]()
Reis afedersin ama senin asyalilar ile alip veremedigin ney ? yada okulda tarih hocalarin asya kitasini ogretmediler mi sana ?
![]()