yunusemre.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,768
2023 diye söylentiler gördümElemanın oynadığı build'in tarihi bilinmiyor demi?
2023 diye söylentiler gördümElemanın oynadığı build'in tarihi bilinmiyor demi?
evet burası
story modunda ingilizcemin birkaç tık üzerinde takip edemediğim için devam etmemiştim, sanırım oyunu silip birkaç defa tekrar yüklediğim için mi ne ilerleyişi sıfırladım. pek oraya geçmek istemiyorum. PC'ye gta 6 türkçe çıkmazsa büyük ihtimal başta sadece online modunu alırım eğer ayrı satılırsaevet burası
online'da burası tamamen düşman bölge olarak iş gördüğünden daha farklı. Story modda görmeni öneririm. Trevor ile bir görevde geldiğimizi de hatırlıyorum
ben geçen yaz pc gelince 4 günde Türkçe yama kurarak. Sonra silip online geçtimstory modunda ingilizcemin birkaç tık üzerinde takip edemediğim için devam etmemiştim, sanırım oyunu silip birkaç defa tekrar yüklediğim için mi ne ilerleyişi sıfırladım. pek oraya geçmek istemiyorum. PC'ye gta 6 türkçe çıkmazsa büyük ihtimal başta sadece online modunu alırım eğer ayrı satılırsa
2023 ve 2025 versiyonları var bilinene göreElemanın oynadığı build'in tarihi bilinmiyor demi?
umarım bu 23'tür..2023 ve 2025 versiyonları var bilinene göre
Bence 25 de okey ya düşününce o beklenti biraz zor düşün oyunu ps5 de çalıştıracaklar şu grafik ps5 de bile çok fena bence ve bu biraz siyah beyaz efekt atılmış cilalanmamış versiyon son hali biraz daha iyidir pc ye çıkınca zaten daha iyi olurumarım bu 23'tür..
Saldırıyorlar hocam dikkat etgta 5 'te neredeydin gidip bakayım
fark ettim, uğraştırdılar bayağı ama en son hepsini bombaladımSaldırıyorlar hocam dikkat et
o kadar kadın önünde dans ederken gram çavuşun hareket etmemesi saçma olmuş çöp oyunBuyurun efenim hemde 1080p![]()
Gofile — Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
ben ateş etme sekansını beğenemedim sadece. onun dışında iyi baya..Bence 25 de okey ya düşününce o beklenti biraz zor düşün oyunu ps5 de çalıştıracaklar şu grafik ps5 de bile çok fena bence ve bu biraz siyah beyaz efekt atılmış cilalanmamış versiyon son hali biraz daha iyidir pc ye çıkınca zaten daha iyi olur