Samsung Tab S12 Beklenir mi?

Samsungu yazılımı için almak istiyorum yoksa xiaomi pad 8 pro alırdım zaten. Şu anki telefon xiaomi 14t pro ve yazılımdan, bataryadan çok memnun olduğum söylenemez. Samsung her zaman daha iyi gelmiştir. Çoğu kişi de böyle düşünüyor zaten. Oled olduğu için değil kalemi iyi olduğu için, yazılım desteği, 7 yıl güncelleme, not uygulamaları için alacağım aslında. Xiaomi ve honor bu kadar uzun süre güncelleme sunmuyor. O kadar para verip te kısa bir süre sonra aynı android sürümünde kalmak istemem.
İnan bana s PEN o kadar iyi değil bir sürü özelliği var ama xaominin kalemi daha güzel gelmişti ayrıca telefonunda xioami ise Xiaomi tablet çok daha güzel olur eko sistem açısından güncelleme tarafında da sırf 2-3 yıl daha çok güncelleme alıcaz diye o kadar para vermeye değmez yinede son karar senin Xiaomi de 4 tane büyük android güncellemesi 6 yılda güvenlik 5 yılı çıkarır yani dediğim gibi Samsung tablet alınmaz bana göre gidip o paraya ikinci elden iPad pro M4 bile alsan seni daha mutlu eder

Xiaomi için kalem konusunda dediğin olabilir ama magic pad 4 de 6+6 güncelleme desteği var
Ayrıca amoled/oled ekranlarda LCD lerdeki gibi arkada ışık yayan panelin ışığı kısılamayacagindan bu parlaklık azaltma işlemi piksellerin açılıp kapanmasıyla gerçekleşir bu da gözündeki kasın sen anlamasan da sürekli kasılıp gevşemesine sebep olur ve uzun ekrana bakımlarda gözünü yorar
Mesela s11 serisinde yok s12de de muhtemelen olmayacak ama magic pad 4 de dimming var bu da gözünün yorulmasini ciddi biçimde azaltıyor
Fiyatının rakibi düz s11 256 GB a göre de her bakımdan daha iyi
Magic pad 4 bütçemi hayli hayli aşıyor 44K en ucuzu şu anda. Ayrıca tek ekran için de samsungun yazılımından vazgeçemem ki zaten fiyatı acayip pahalı dediğim gibi. Honorun yazılımını inceledim mağazada ama xiaomi ile benzer olduğunu gördüm beğenmedim pek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnan bana s PEN o kadar iyi değil bir sürü özelliği var ama xaominin kalemi daha güzel gelmişti ayrıca telefonunda xioami ise Xiaomi tablet çok daha güzel olur eko sistem açısından güncelleme tarafında da sırf 2-3 yıl daha çok güncelleme alıcaz diye o kadar para vermeye değmez yinede son karar senin Xiaomi de 4 tane büyük android güncellemesi 6 yılda güvenlik 5 yılı çıkarır yani dediğim gibi Samsung tablet alınmaz bana göre gidip o paraya ikinci elden iPad pro M4 bile alsan seni daha mutlu eder
Öneri için teşekkürler ama bu kadar parayı xiaomi'ye vermek istemiyorum DeX modu falan da önemli benim için, Samsung'un çok daha stabil olduğunu düşünüyorum. Sadece s11 almak mi s12+ beklemek mi bu konuda fikir almak istiyorum

Magic pad 4 bütçemi hayli hayli aşıyor 44K en ucuzu şu anda. Ayrıca tek ekran için de samsungun yazılımından vazgeçemem ki zaten fiyatı acayip pahalı dediğim gibi. Honorun yazılımını inceledim mağazada ama xiaomi ile benzer olduğunu gördüm beğenmedim pek
Hocam yazılımı biraz fazla abartmışsınız bence bana kalırsa honorda alınmaz tablete bir şey olsa uğraşır durarsın one ui bana hep kötü gelmişti kişiden kişiye değişir tabide 35k ya sizin istediğiniz tabletlerden hiçbiri gelmiyor

sen boşuna almışsın s11i hocam süs olarak tutmaya gerek yok

Dostum s12 de 55 civarında cikar hatta klavye dahil daha da pahalı olacak muhtemelen
Başlangıç modeli olan s12+ nin sızan fiyatı 1100 dolar zaten
Kıyas için düz s11 256gb 40k ki magic pad 4 ile aralarında dağlar kadar fark var tek fark attığı yer de ekran değil
Yani yazılım dersen ona bir şey diyemem tabii öznel tercih ama hem Samsung hem de Honorun tabletini uzun kullanmis biri olarak söylüyorum ikisinin de yazılımı gayet iyi. Ayrıca yazdigin masaüstü modu honorda da var
Samsungun piyasası aşırı şişti 2 3 ay önce olsa alinabilirdi ama şuan f/p değiller

Son düzenleme:

Öneri için teşekkürler ama bu kadar parayı xiaomi'ye vermek istemiyorum DeX modu falan da önemli benim için, Samsung'un çok daha stabil olduğunu düşünüyorum. Sadece s11 almak mi s12+ beklemek mi bu konuda fikir almak istiyorum
Hocam onlara önem veriyorsanız alabilirsiniz de bütçenizin çok üstünde bekleseniz alıcakmısınız eğer beklerken bütçe artarsa alınabilir

sen boşuna almışsın s11i hocam süs olarak tutmaya gerek yok
Anneme verdim 😎

Son düzenleme:
Hocam onlara önem veriyorsanız alabilirsiniz de bütçenizin çok üstünde bekleseniz alıcakmısınız eğer beklerken bütçe artarsa alınabilir

Anneme verdim 😎

Aklıma gelmişken söyleyeyim yenilenmiş s PEN sadece ultra cihazlarda var sanırım tab s11 deki s PEN yeni s PEN değil yani
s11 ultra ve s11 s peni tamamen aynı.

yanlış bilgi

Dostum s12 de 55 civarında cikar hatta klavye dahil daha da pahalı olacak muhtemelen
Başlangıç modeli olan s12+ nin sızan fiyatı 1100 dolar zaten
Kıyas için düz s11 256gb 40k ki magic pad 4 ile aralarında dağlar kadar fark var
Yani yazılım dersen ona bir şey diyemem tabii öznel tercih ama hem Samsung hem de Honorun tabletini denemiş biri olarak söylüyorum ikisinin de yazılımı gayet iyi
Samsungun piyasası aşırı şişti 2 3 ay önce olsa alinabilirdi ama şuan f/p değiller
s12+ öğrenci indirimiyle 40k üzerinde çıkarsa 2. el s11 alcam gibi duruyo, çünkü s11 256gb ilk çıktığında 28k falanmış şimdi niye 40k anlamış değilim. Veya 128gb alıp sd kart ile de kullanilabilir ama ne kadar verimli olur bilemedim

s12+ öğrenci indirimiyle 40k üzerinde çıkarsa 2. el s11 alcam gibi duruyo, çünkü s11 256gb ilk çıktığında 28k falanmış şimdi niye 40k anlamış değilim. Veya 128gb alıp sd kart ile de kullanilabilir ama ne kadar verimli olur bilemedim
s12+ 2x hafıza ve eğitim indirimi olursa 512 gb olanı 41-42k gibi olur bence

Yani sana kalmis ben net magic pad 4 alırdım
Amoledde ikinci el almak da ayrı risk aklında bulunsun bir bozuk çıkarsa tabletin fiyatına tamir ettirirsin

s12+ 2x hafıza ve eğitim indirimi olursa 512 gb olanı 41-42k gibi olur bence
Zor hocam sızan fiyatı 1100 dolar bu da 52k ediyor vergiler vb eklense öğrenci indirimi ile başlangıç modeli zar zor 52 olur gibi
Ultrasi zaten 2000 dolar diyorlar o fiyattan çıkarsa yok satacak tablet
Sızan fiyat doğruysa

Geri