Cs2 Haksız Ban Dalgası

Solaire of Astora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
625
Bugün iki hesabım banlandı. Hesaplarımın hiçbirinde hile, ya da 3. parti bir yazılım kullanmadım.
Şuan Reddit üzerinde pek çok CS2 oyuncusu haksız yere banlandığını bildiriyor.
Yeni eklenen Owerwatch sistemi bu yanlış ban dalgasının sebebi olabilir.
Hesaplarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Bu aralar CS oynamamakta fayda var.

Oyunda en az 7-8k saatim var bir hesabım da 50 sayfa report ve hakaret mesajı var güven faktörüm report yüzünden yerlerde ama niyeyse o haksız banı bir ben yemiyorum.

Bugün iki hesabım banlandı. Hesaplarımın hiçbirinde hile, ya da 3. parti bir yazılım kullanmadım.
Şuan Reddit üzerinde pek çok CS2 oyuncusu haksız yere banlandığını bildiriyor.
Yeni eklenen Owerwatch sistemi bu yanlış ban dalgasının sebebi olabilir.
Hesaplarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Bu aralar CS oynamamakta fayda var.
CS de ona rağmen hala hile gırla gidiyor hocam overwatch gelse ne olur valorantta aynı şekilde neredeyse her maça gelmeye başladı hileler CS de alıştık da valoda çok rastlanmayan bir haldi şimdi CS den farkı kalmadı

Oyunda en az 7-8k saatim var bir hesabım da 50 sayfa report ve hakaret mesajı var güven faktörüm report yüzünden yerlerde ama niyeyse o haksız banı bir ben yemiyorum.

Daha önce sistem tarafından yanlış banlar atıldı ve bu banlar açıldı.
Ben de şimdiye kadar bu kafadaydım. Hile nasıl indirilir, nereden temin edilir bildiğim şeyler değil.

Oyun banı yiyen iki hesabım da rank olarak silver 1-2 idi. Adam vuramadığım için oyundan atıldım pek çok kez.

CS de ona rağmen hala hile gırla gidiyor hocam overwatch gelse ne olur valorantta aynı şekilde neredeyse her maça gelmeye başladı hileler CS de alıştık da valoda çok rastlanmayan bir haldi şimdi CS den farkı kalmadı
Bende de şuan hile var mesela tavsiye etmiyorum asla güven faktörü aşırı hızlı kırmızıya dönüyor onu geçtim hileler statlara bakıldığında kendini ele veriyor hile olsan bile karşıdakinde daha iyi bir hile varsa geçmiş olsun 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen aşırı abarttım vacnet 20 saat yapıştırdı cezayı mesela durumun devamında süre permaya doğru gidiyor

Bende de şuan hile var mesela tavsiye etmiyorum asla güven faktörü aşırı hızlı kırmızıya dönüyor onu geçtim hileler statlara bakıldığında kendini ele veriyor hile olsan bile karşıdakinde daha iyi bir hile varsa geçmiş olsun 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen aşırı abarttım vacnet 20 saat yapıştırdı cezayı mesela durumun devamında süre permaya doğru gidiyor

O sırada biz de hile açmadan perma ban yiyoruz...
Bir de oyuna devamlı yatırım yapan biriyim. Sadece haftalık droptan gelecek kasaları almak için oynuyorum.
Gerçekten ne desem bilemiyorum. Canım çok sıkkın.

1787708562268.webp
Konuyu açana kadar fark etmemiştim :D.

redditten başlığı takibe aldım rss i açtım.

Bir de oyuna devamlı yatırım yapan biriyim. Sadece haftalık droptan gelecek kasaları almak için oynuyorum.
Ben ban yemeyi göze alarak kullanıyorum hileye karşı hile şeklinde ama emin olun hile de kullansanız zevk vermiyor .

kontrol ettim 3-4 hesapta hile kullandım hiç biri ban yememiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,301
Üyeler
202,246
Son üye
Beraten234
Geri