YouTube Geçmişinde İzlemediğim Videolar Var [Potansiyel Çözümü]

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,273
YouTube geçmişinde izlemediğim Çince 1-2 saatlik videolar görüyordum. Bayağı uzantı devredışı bırakma, virüs taraması ve çerez temizliği gibi şeyler denedim ama çözemedim. Sonrasında aklıma düzenli anime izlediğim site geldi ve o siteyi 1 hafta farklı tarayıcıda kullandım. Aslında farklı tarayıcıdaki amaç Google hesabı girilmemiş bir tarayıcı ve geçmişim düzeldi.

Yani uzantı kontrolü, antivirüs yaptınız bir şey değişmiyorsa. Aktif olarak kullandığınız sitelerde, bir şey görmeden ses duyuyorsanız o sitede bu yöntemi uygulayın.

Edge video iyileştirmesine alıştığımdan, farklı tarayıcıya da anime izlemek için girmek istemediğimden aklıma Privacy Badger ile YT'u site için engellemek geldi.

Ama başta belirteyim Privacy Badger sitelerde sorunlara yol açabilir. Çünkü bayağı ağır bir gizlilik engelleme yöntemi çalıştırıyorlar. Yaşayacağınız en yaygın sorunlar yerel alışveriş sitelerinin görsellerinin yüklenmemesi (ticimax falan engelliyor) veya banka 3D onaylarının buga girmesi. O yüzden kullanacak arkadaşlar, alışveriş yaparken şu tarz uzantı yöneticileri ile geçici olarak devredışı bırakabilirler.

Privacy Badger'ı tarayıcınıya ekleyin.

Kısaca bir tane anime açın, sağ taraftan AitrVip seçin ve başlatın. Başlattığınızda farklı sesler duyarsınız. Sonrasında Privacy Badger YouTube videosunu ve bağlantısını algılayacak. Privacy Badger simgesine tıklayın ve takipçi listesinden YouTube bulun. Sizde sarı renkte ve ayar ortada olacaktır. Onu sola çekin yani kırmızıya çevirin. Bu site için YouTube bağlantılarını engelleyeceğinden, herhangi bir video otomatik arkada oynamayacak ve YouTube geçmişinize düşmeyecektir.

Site TRAnimeizle.

2026-08-26_21-13.webp

2026-08-26_21-09.webp

Para kazanma hırslarını keşke şu siteye yatırım yapsalardı. Çevirilerde halen daha özenerek yaptıklarından kullanıyorum. Anizm var ayrıca orası hızlı ama kötü bir yapay zeka ile çeviriyor.

Aynı reklam taktiğini Anizm de yapıyor.

2026-08-27_20-42.webp

Son düzenleme:
Konuyu görünce bir bakayım dedim 20-30 tane 10 saatlik video izlemişim vay be

Geri