🔥İndirim Thermaltake View 380 850w 80+ Gold ARGB Usb 3.2 Siyah Atx Mid Tower Kasa 8.999

içerisinde ki psu nasıl acaba bir sorun yaratır mı ? rtx 5080 ve ryzen 9800x3d'li sistemde sorun çıkartır mı ? Kasada takılı gelen fanlar iyi mi yeterli mi güzel bir hava dolaşımı için ?

içerisinde ki psu nasıl acaba bir sorun yaratır mı ? rtx 5080 ve ryzen 9800x3d'li sistemde sorun çıkartır mı ? Kasada takılı gelen fanlar iyi mi yeterli mi güzel bir hava dolaşımı için ?
Gx3 olması lazım ben harici olarak bir arkadaştan 3000 TL'ye aldım 7800x3d ve 9070xt ile kullanıyorum bir sorun yaşamadım ve fan sesi problemi de yok , ama çok iyi bir psu olmadığını biliyorum

Alınır mı psu ile beraber kullanıcam

İçinden çıkan psu hep farklı söyleniyor

9k haliyle bile düşündürüyordu bir de 500tl zam yapmışlar kampanyalı ürüne, almazdım şahsen.
5 taksit seçeneğide cazip geldi öneriniz varmıdor böyle psu ile birlikte ekran kartım 7800xt onu değişicem çok fazla çökme yapıyor kasamıds çok sevmiyorum onuda aradan çıkarmak istiyorum

Fansız geliyor sanırım

5 taksit seçeneğide cazip geldi öneriniz varmıdor böyle psu ile birlikte ekran kartım 7800xt onu değişicem çok fazla çökme yapıyor kasamıds çok sevmiyorum onuda aradan çıkarmak istiyorum
Konuda ki linke girip yoruma baktım içinden gx3 850w çıkıyor denmiş, C tier bir psu. bunun yerine raijintek cratos 850w + MSI MAG Pano 130R PZ ARGB veya cuma günü gaming gecesinde illa bir Lian Li kasa oluyor 3599-3999tl'ye onu alırdım. Bundan daha iyi bir bundle daha uygun bir tercih olur bu şekilde.

Geri