Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde🟡🔵

Şuan şampiyonlar liginde oynayan feyenord u geçen sezon 5-2 yenmedi mi konferansa giden ajax la nasıl berabere bile kalamayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32. bitiren ajax ı yenmek gerçekten büyük başarıymış
Alıntıyı görüntüle
büyük başarı demedim fb onu bile yapamaz dedim . hadi juveyi yenmek falan başarı değil diyelim fb liverpoolu 1 sezonda 2 kere yensin görelim veya ona denk bi takımı . fener pot1 den puan bile alamaz

fenerin uclye katılmasını geçen seneden sonra çok istiyordum onlar çok küçümsedi liverpoolu 2 kere yenmeyi juveye 5 atmayı ajax depi 3 lemeyi . şimdi görücez maks 6 7 puan toplarlar ilk 24 bile imkansız barçanın fenere denk gelmesini çok istiyorum
avrupada şu takım olayını bırakın ya ne saçma iş

3amedlileri hiç sevmiyorun sadece fenerlilerin gsnin yaptığını kolay bişe sanması komiğime gidiyo
hangi takımı sevmiyosun gözükmüyor?

öyle sanması falan saçma zaten geçen yıl gs avrupada yaptıkları belli kimin ne düşünmesi bir şey değiştirmiyor. hepsi ülke takımı işte ordayken desteklemek gerekiyor

10 yıl sonra Anadolu' un ucra bir köy takımının teknik direktörlüğünü yaparken İsmail Eagle:
Fenerbahçe' yi şampiyonlar ligine götüren binim.
Karakterli bir kadrom vardı, hepsi gözümün içine bakıyordu, bende karakterliyim.

hangi takımı sevmiyosun gözükmüyor?

öyle sanması falan saçma zaten geçen yıl gs avrupada yaptıkları belli kimin ne düşünmesi bir şey değiştirmiyor. hepsi ülke takımı işte ordayken desteklemek gerekiyor
desteklemicem falan demedim sadece görmek istedim dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 yıl sonra Anadolu' un ucra bir köy takımının teknik direktörlüğünü yaparken İsmail Eagle:
Fenerbahçe' yi şampiyonlar ligine götüren binim.
Karakterli bir kadrom vardı, hepsi gözümün içine bakıyordu, bende karakterliyim.
“şimdi fenerbahce çok iyi bi çocuk çok karakterli çok duygusal bi çocuk” der

Sonunda 2 takım.
Ama Trabzonluyum😥

bi ara bizim sampiyon sampiyonlar ligine direkt gidemiyordu o donemde fenerbahcenin konferans ve avrupa da topladigi puanlar ile sampiyon tekrar gidebilmeye basladi ama ekmegini fener yiyemedi. Bi zahmet artik kendi emegi ile gitmeye basladi. Bunu az gormeyin arada gelir farki ciddi fazla. Fenerbahce hep bu gelirden uzak kaldi ucu ucuna ama en sonunda o gelirin bi kismini alabilecek.

Geri