🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9781 TL 🔥

bunun 1. versiyonu ile dağlar yok arasında ayrıca bunun 1. versiyonu ile çok daha ucuz olan frost commender arasında frost commender daha iyi

Uzun yıllardır Noctua ürünlerini kullanan biri olarak sıfır olarak değilde ikinci el uygun fiyatlısını alma taraftarıyım soğutucularda. Sonuçta ortada aşınacak, bozulacak, kullandıkça öyle kolay kolay eskiyecek parçaları yok. Fanlar zaten uzun uzun yıllar sessiz sessiz çalışır. Ana gövde zaten torununuzun torununa gider. Sıfırını alır mıyım ya da tavsiye edebilir miyim F/P olarak bir şey diyemem ama. İkinci elini kesinlikle alırım :)

Yıllar sonra adamlardan mail atarak yedek parçalar istediğim am5 ve intel platformu için. Aradan 12 yıl geçmiş ürünü alalı. Adamlar ücretsiz gönderdiler tüm gönderim ücretlerini karşılayarak. Tabi son gümrük vergi olaylarından önceydi.

Uzun yıllardır Noctua ürünlerini kullanan biri olarak sıfır olarak değilde ikinci el uygun fiyatlısını alma taraftarıyım soğutucularda. Sonuçta ortada aşınacak, bozulacak, kullandıkça öyle kolay kolay eskiyecek parçaları yok. Fanlar zaten uzun uzun yıllar sessiz sessiz çalışır. Ana gövde zaten torununuzun torununa gider. Sıfırını alır mıyım ya da tavsiye edebilir miyim F/P olarak bir şey diyemem ama. İkinci elini kesinlikle alırım :)

Yıllar sonra adamlardan mail atarak yedek parçalar istediğim am5 ve intel platformu için. Aradan 12 yıl geçmiş ürünü alalı. Adamlar ücretsiz gönderdiler tüm gönderim ücretlerini karşılayarak. Tabi son gümrük vergi olaylarından önceydi.
Katılıyorum. Ben 4 tane S12a'yı 1.000TL'ye almıştım. Tanesi 250TL'ye gelmişti. Kutuları yoktu ama yinede bedava. 2. elde çok uygun fiyatlar olabiliyor. Geçen birisi 2 tane 140mm G2'yi 2.500'den satmıştı.

Hocam bunun için CO versiyonu çift bilyalı olduğu için normal versiyona kıyasla biraz daha sesli diyorlar, gerçekten de hissediliryor mu sesi?
Çok hafif fan sesi var ama kasa fanından mı yoksa işlemci fanında mı geliyor detaylı bakmadım, rahatsız etmiyor zaten.

Buna harcayacak kadar bol parasi olan adam indirim vs beklemez de sallamaz da sanırım. Tamamen lüks ve keyif.
Bunu alanla bir Adana kebab'a 1000 lira veren adamlar aynıdır heralde;)

bu fiyat ne ???

Konuyu açan arkadaşa lafım yok. İndirim görüp paylaşmış. 10 bin TL'ye ikinci el az çok işe yarar bir PC alabilirsiniz bakınca. Gerçekten garip bir rakam. Yani bileşenleri pahalı markaların var olmasının sebebi tüketici tabi. Yapacak bir şey yok. Ama harbiden de bu ne abi. 🤺

7500f için yeterli mi ?

İhtiyaç duyan illa ki vardır. Yanlış hatırlamıyorsam "Mesut ÇEVİK" bir fuar da bu soğutucudan bahsedip %100 fan hızında bile sessiz çalıştığını söylemişti. Yapay zekaya sorduğumda 300wattın üzerinde soğutma performansının olduğunu söylüyor? Ne kadar hava soğutucudan vaz geçmeyen birisi olsam da benim için son derece gereksiz bir ürün! Mevcut sistemimde Fsp Mp7 kullanıyorum işlemciyi update edecek olsam max. alacağım 9700x olurdu onu da rahatlıkla soğutur zaten...

Geri