Aynen öyle bir fan ki 10 bin liraya satılıyor ama 3 bin liraya satılanlar kadar soğutuyorMarkasının noctua olması
Noctuada fanların iphonu
Katılıyorum. Ben 4 tane S12a'yı 1.000TL'ye almıştım. Tanesi 250TL'ye gelmişti. Kutuları yoktu ama yinede bedava. 2. elde çok uygun fiyatlar olabiliyor. Geçen birisi 2 tane 140mm G2'yi 2.500'den satmıştı.Uzun yıllardır Noctua ürünlerini kullanan biri olarak sıfır olarak değilde ikinci el uygun fiyatlısını alma taraftarıyım soğutucularda. Sonuçta ortada aşınacak, bozulacak, kullandıkça öyle kolay kolay eskiyecek parçaları yok. Fanlar zaten uzun uzun yıllar sessiz sessiz çalışır. Ana gövde zaten torununuzun torununa gider. Sıfırını alır mıyım ya da tavsiye edebilir miyim F/P olarak bir şey diyemem ama. İkinci elini kesinlikle alırım
Yıllar sonra adamlardan mail atarak yedek parçalar istediğim am5 ve intel platformu için. Aradan 12 yıl geçmiş ürünü alalı. Adamlar ücretsiz gönderdiler tüm gönderim ücretlerini karşılayarak. Tabi son gümrük vergi olaylarından önceydi.
Çok hafif fan sesi var ama kasa fanından mı yoksa işlemci fanında mı geliyor detaylı bakmadım, rahatsız etmiyor zaten.Hocam bunun için CO versiyonu çift bilyalı olduğu için normal versiyona kıyasla biraz daha sesli diyorlar, gerçekten de hissediliryor mu sesi?
165 dolar zamlı fiyatı normal yada indirimli şekilde değil bizimki ise indirimli şekilde 200 dolar8181 TL noctua kendisi satıyor 9781 TL olması iyi bi indirim yani dediğin gibi 200 dolar fark yok 25 dolar gibi bi fark var aralarında
Alıntıyı görüntüle