🔥İndirim Cmf Phone 1 128gb 13999 N11.Com

10000 lirayken NFC yok alınmaz diye mırın kırın ediyorlardı şimdi 14000 e fırsat oldu böyle vergi düzeninin

Snapdragon 865 daha iyi olması lazım
işte birinde a77 çekirdeği diğerinde a78 çekirdeği var. ayrıca nmleri de farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10000 lirayken NFC yok alınmaz diye mırın kırın ediyorlardı şimdi 14000 e fırsat oldu böyle vergi düzeninin
zamanında öğrencilere vergisiz telefon kapsamına girseydi alabilirdim belki ben onun yerine a34 aldım

işte birinde a77 çekirdeği diğerinde a78 çekirdeği var. ayrıca nmleri de farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zamanında öğrencilere vergisiz telefon kapsamına girseydi alabilirdim belki ben onun yerine a34 aldım

geçen sene aralıkta girmişti. 9499 a indirmişti bir platform.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
NFC önemli abi bu tarz cihazları önermeyin. Herhangi bir bankacılık uygulamasını kullanırken bile NFC zorunlu artık. Akşam saatlerinde EFT-Havale bile yapılmıyor artık NFC olmadan. Kaldı ki e-Devlet bile birçok işlemde NFC istiyor.

NFC önemli abi bu tarz cihazları önermeyin. Herhangi bir bankacılık uygulamasını kullanırken bile NFC zorunlu artık. Akşam saatlerinde EFT-Havale bile yapılmıyor artık NFC olmadan. Kaldı ki e-Devlet bile birçok işlemde NFC istiyor.

NFC de sadeec şifre unuttuğunda almak istediğinde NFC istiyor unutmadıysan sorun yok.
Bankaya gelince şimdiye kadar NFC ihtiyacım sadece şifremi unuttugumda olmuştu onun dışında hiç ihtiyacım olmadı.

NFC de sadeec şifre unuttuğunda almak istediğinde NFC istiyor unutmadıysan sorun yok.
Bankaya gelince şimdiye kadar NFC ihtiyacım sadece şifremi unuttugumda olmuştu onun dışında hiç ihtiyacım olmadı.
Yeni hesap açmada iss değişiminde vs hemen hemen artık hepsi kimliği sisteme yüklemek için resim değil nfc ile kimliği tarıyor. İstanbul kart yüklemelerinde direk nfc ile para yüklenebilir. Artık zorunlu bir ihtiyaç. Yaşlı bankayla işi olmayanları bir şekilde idare eder ama saydığım işleri yapanlar bir gün mutlaka ihtiyaç duyacak

Ya Samsung a26 ile arasında kaldım bunun da eskiden 10k olduğunu bildigim icin alasım gelmiyor anneme alacağım aslînda 15,20k arasına birseyler de

Neden Türkiye'de 10 kişiden birinin telefonunda NFC var ve kimse şikayet etmiyor o zaman? Giriş seviyesi Redmi 12 gibi cihazlardada NFC yok ve herkesin elinde bunlardan var yani. 7 yıllık Redmi Note 8, A30 vb. kullananda çok.

Geri