🔥İndirim Cmf Phone 1 128gb 13999 N11.Com

Neden Türkiye'de 10 kişiden birinin telefonunda NFC var ve kimse şikayet etmiyor o zaman? Giriş seviyesi Redmi 12 gibi cihazlardada NFC yok ve herkesin elinde bunlardan var yani. 7 yıllık Redmi Note 8, A30 vb. kullananda çok.

Hocam iphone kullanan milyonlar var ve adam 150bin liralık iphone kullanıyor ama banka uygulamalarını kullanamıyor ve hiç dert etmiyorlar.

Ya Samsung a26 ile arasında kaldım bunun da eskiden 10k olduğunu bildigim icin alasım gelmiyor anneme alacağım aslînda 15,20k arasına birseyler de
eğer 19999 ödeyebilecekseniz direkt Nothing phone 3A 128GB alın bundan çok çok daha iyi.
n11.com da var 24999 göreceksiniz. içinde kupon var 5000tl. direkt onu alın fersah fersah ileride. bu ay sonu bitecek kampanya kerem enginarın videosunda söylediğine göre

diyosun hrlde aradaki farka değer mi iştr çok kararsîz bırakıyor insanı
Dün iki tane a37 aldım biri kendime biri babaya. Tanesi 19dan s25u var yd. 4 ay kullanmalık yani sonra anneye vericem. Şahsen ben beğendim. Benim için samsung olması geçiş açısından ve alışkanlıklar açısından iyi oldu. Kamerasını kullanımını beğendim özellikle ekranıda çok güzel. Cmf le benzer işlemciye sahip bi tık daha iyi. Nfc filan var. Samsung olmassı bence iyi daha uzun güncelleme alıcak. Ben tavsiye ederim o yüzden. Bi s25u akıcılığı veemiyor ama katlanılamaz değil kesinlikle

NFC olmadan ne işe yarar ki banka uygulaması e devlet NFC doğrulama isteyen uygulamalarda sıkıntı çıkar aldığına pişman olursun.

NFC olmadan ne işe yarar ki banka uygulaması e devlet NFC doğrulama isteyen uygulamalarda sıkıntı çıkar aldığına pişman olursun.
Neden Türkiye'de 10 kişiden birinin telefonunda NFC var ve kimse şikayet etmiyor o zaman? Giriş seviyesi Redmi 12 gibi cihazlardada NFC yok ve herkesin elinde bunlardan var yani. 7 yıllık Redmi Note 8, A30 vb. kullananda çok.
Bunlar niye şikayet etmiyor o zaman? Demek ki NFC önemsiz.

Yeni hesap açmada iss değişiminde vs hemen hemen artık hepsi kimliği sisteme yüklemek için resim değil nfc ile kimliği tarıyor. İstanbul kart yüklemelerinde direk nfc ile para yüklenebilir. Artık zorunlu bir ihtiyaç. Yaşlı bankayla işi olmayanları bir şekilde idare eder ama saydığım işleri yapanlar bir gün mutlaka ihtiyaç duyacak
Kullanışlı ve pratik bir özellik ama kesinlikle önemli bir özellik degil TR de de olmayacak
Kaç kişinin telefonunda NFC var? Bankalar en az 6 7 yıl geçmeden bunu zorunlu kilmayacak, kılamaz çünkü kullanan az. Sadece banka hesabı açarken NFC istiyor onun dışında kartını çekerek de hallediyorsun
Ödeme konusunda da cebimden kartı çıkarmak ile telefonu çıkarmak arasında bir fark görmüyorum. Ben NFC kullanıyorum ama olmasa da olur fazla abartmissin

Bunlar niye şikayet etmiyor o zaman? Demek ki NFC önemsiz.
Bilmedikleri şeyden şikayet edemezler bence. Zaten kullanan kesim belli çok genç çocuklar ve yaşlı kesim. Onlar da canı sıkılınca bankaya gidiyo zaten bahane arıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben nfc'yi istanbul karttan yüzde on cashback almak için kullanıyorum. Yüklemenin tamamlanmasi icin telefona okutuyorsun

Bilmedikleri şeyden şikayet edemezler bence. Zaten kullanan kesim belli çok genç çocuklar ve yaşlı kesim. Onlar da canı sıkılınca bankaya gidiyo zaten bahane arıyolar
hocam üstteki yazımda da yazdım. Hiçbir iphone kullanıcı NFC ile ödeme vs kullanamıyor. Adamlar dert etmiyor yahu.

Araştırmayarak aldıklarından gençlerde ya bu Redmi'lerden oluyor yada iPhone oluyor. Başka cihaz yok.
nfc aşırı önemli
Neden bunlar şikayet etmiyor o zaman? Demek ki NFC önemsiz.

Ülkemizde Google pay falanda yok ki.

Araştırmayarak aldıklarından gençlerde ya bu Redmi'lerden oluyor yada iPhone oluyor. Başka cihaz yok.

Ama google seni kısıtlamıyor. Apple kısıtlıyor.
Banka uygulamasında bile nfc ödeyemiyorsun

Bir banka uygulamasında kimlik taratırken, bir uygulamada NFC destekli kredi kartı okuturken aşırı lazım oluyor. Lazım olunca gerçekten fena lazım oluyor.

Geri