Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

Önerilen sistem gereksinimlerine B580 yazdılar. Oradan hareketle segment belirleyebilirsiniz.
önerilen sistem gereksinimi nerde yazıyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda PS5 Pro Enhanced modu bile beklenmiyor şuan, oyunun PC ye gelmesi oturması falan 2-3 yılı bulur çok kafayı takmayın şuan bunlara.
2027 de pc çıkacağını söyledi firma ?

önerilen sistem gereksinimi nerde yazıyor ?

2027 de pc çıkacağını söyledi firma ?
Sızdırılan verilerle birlikte reddit'de uzun süre bir screenshot döndü, orada yazıyordu

Stabiltesi vs nasıl hocam güvenilir mi?
Reddit de youtube da vs cok popüler kendim 2x yettigi icin uğraşmadım. Güvenilirlik açısından da şikayet duymadım. Ancak garanti veremem risk size ait

Ancient güncel olanı çekmiş

Bence gelir. Ps5 3060 ti ayarında falandı sanırım 9070xt ise 5070 ti dengi arada cok fark var. Belki maximum ayarlarda 4k 60 fps oynatmaz ancak fsr ile yine 60 fps üstü alırsın.
5070 nasıl bir performans gösterir hocam? Sizin önerdiğiniz ve aldığım OLED monitör ile 4K'da oynayabilmek istiyorum.

Ekran kartım: RTX 5060 8gb vram
İşlemci: i5 14400f
Ram: 16 x 2 = 32gb DDR 5 ram

sizce sistem gereksinimi ne olur bu sistemimde maximum grafik ayarında 1080 p rtx filan hepsi açık bir şekilde 60 fps üstü akıcı oynatır mı ?

Sizce sistem gereksinimleri ne olur ?
min 2060 falan ister onerilen 2070 super falan olur guncelde onerilen 5060ti olur 3060 ve üstü babalar gibi oynar

5070 nasıl bir performans gösterir hocam? Sizin önerdiğiniz ve aldığım OLED monitör ile 4K'da oynayabilmek istiyorum.
4k ultra zorlar 2k high oynatir bence

9070 xt 7800 x3d oynatırmı oynatırsa hangi ayar kaç k
Şaka mı yapıyorsun kral 2k yüksek ayrlarda oynatır o kartla o işlemci oynatmazsa zaten pc platformunda satamaz adamlar.
Bende b580 var 2k düşük-orta ayarlarda oynatır rahat rahat bence.

bir şekilde rtx 5060 ın oynatabilceği bir seviyeye getirilir teknolojilerle

Arkadaşlar sizce Pcye çıkınca oynayabilir miyim?

İ5 12450H
16 RAM
RTX 3050 4GB
VRAM ve bellek sıkıntı.

Arkadaşlar PS5 donanımı RDNA2 yani AMD 60K serisi. Oyunu da düşük, orta, yüksek karışık ayarlarda oynatıyorlar. Öyle her şey en yüksekte falan oynatılmıyor.

Nvidia tarafında VRAM sorunu yaşatmayan 30-40-50K hiçbir sorun yaşamazsınız. AMD yine 60-70-90K sorun olmaz.
Ben işlemci odaklı bir oyun olduğunu sanmıyorum. AM4 5600 veya AM5 7500F iş görür.
Bellek tarafında bence 32 GB artık şart, GTA V enhanced sürümü yanlış hatırlamıyorsam 10 GB civarı hatta daha yükseğini görüyor.

Yani güzel gözüküyor oyun, ama bazen yeni donanım aldıracak kafasına çabuk giriyorsunuz. GTA en çok para kazandığı sistem shark, o yüzden her zaman konsollara oynayacak. Çünkü konsollarda daha çok satıyor. Ama bu sefer para hilesini (bana kalırsa para sistemi dışında da sistem şart, CS:GO, telefon oyunları falan bir sürü sistem denedi, o sistemleri entegre ederler) çözerse PC tarafına da oynayacak, yani çoğu sistemde çalıştıracaklardır oyunu. Bu kadar abartılı düşünmenize gerek yok.

Geri