Hangi Telefona Geçmek Mantıklı Olur?

Şimdi bu arkadaş hem iyi bir kamera hem de en önemlisi iyi bir batarya istemiş, ekranı da fazla büyük sevmiyormus
Burada benim önerim honor magic 8 pro (ekranı da görece fazla büyük değil )

Batarya konusunda honor x300 pro ve s26 arasından en az Samsung gider ama bu aradaki fark 1 saat falandır
Magic 8 pro da 100w, x300proda 90w, s26 ultrada 60w hızlı şarj var

Kamera konusunda ise zaten aralarında en iyisi Vivo sonra Honor sonra Samsung (dxomarkt puanlarına göre ve bence de bu doğru)
Ancak burada şöyle bi şey var kamera biraz öznel bir şey bu yüzden bir teknoloji mağazasına gidip tek tek bakman daha iyi olur

Ayrıca aralarında Honor 1600 döngü Samsung ve Vivo ise 1200 döngü yani Honor bı yüzde 33 daha uzun götürür ayrıca bu bataryaların eskidiginde ömrünün de azaldığını unutmamak lazım bu yüzden döngü sayısı onemliAlıntıyı görüntüle
hocam vivo x300 pro ve s26 ultra zaten bütcede çok yukarıda magic 8 pro daha yakın bütceme vivo yu kamera olarak çok övüldüğünü gördüm ama samsung isim olarak çok mantıklı geliyor s25 ultra için karar vermek biraz zor şu an

hocam vivo x300 pro ve s26 ultra zaten bütcede çok yukarıda magic 8 pro daha yakın bütceme vivo yu kamera olarak çok övüldüğünü gördüm ama samsung isim olarak çok mantıklı geliyor s25 ultra için karar vermek biraz zor şu an
Samsung al o zaman ne diyeyim böyle diyorsan almasan da içinde kalacak muhtemelen
Yine tatmin eder

Ben de karar veremedim x300 pro mu s25 ultra mı diye
bugün teknoloji mağzalarını gezdim gittiğim bütün mağzalarda farklı bir şeyi övüyorlar biri diğerine kötü diyor diğeri onun önerdiğine kötü diyor. hangisi hoşunuza giderse ona bakın ileride satarken düşünmiyim derseniz ona göre karar verin ben satmam telefon ölene kadar kullanırım derseniz ona göre düşünün en mantıklı ayrım bu gibi gözüküyor

Vivo X300 tavsiye ederim iş arkadaşım aldı kullanıyor çok memnun ben iPhone kullanmama rağmen aklımı karıştırmayı başardı

Pil istiyosan boyutu büyütmen lazım. S25 ultra pil olarak çok iyidir.
vivo x300 daha küçük olmasına rağmen s25 ultradan büyük pili var teknoloji de fark yaratıyor gibi
Vivo X300 tavsiye ederim iş arkadaşım aldı kullanıyor çok memnun ben iPhone kullanmama rağmen aklımı karıştırmayı başardı
alınızı karıştırma sebebi nedir? iphone kaç kullanıyorsunuz

vivo x300 daha küçük olmasına rağmen s25 ultradan büyük pili var teknoloji de fark yaratıyor gibi

alınızı karıştırma sebebi nedir? iphone kaç kullanıyorsunuz
Bana samsungu övmüşlerdi mağazalarda ama ben vivo alacağım ya karar verdim gibi

Merhabalar şu an s24 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ama pil olarak üzüyor günde 2 kere şarja takıyorum. boyut olarak ideal ama daha iyi pilli bir şey için boyut büyütmem gerekiyor gibi pil olarak üzmeyecek ve kamerası iyi telefon 60 civarı bütçede ne önerirsiniz?
2400 lük %83 iphone 12 ile günü geçiriyorum neredeyse . 4000 liği 2 kere şarja takacak ne yapıyon

Geri