Sizce 4.20d F33 Mü 420i G22 mi?

uğraşması zahmet onunda ya
Sağ çamurluk değişenmiş zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım anladım zaten komple kendi paran olsa bile proje F80-F82-F83 falan sıkıntı iş baya ve artık çok saçma pahalılar. Ben de Antalya'da yaşıyorum az çok havaları biliyorum bence F33 ile keyfini tam çıkaramazsın. Cabrio modelleri kışın sonuna doğru daha uyguna alıp yaz için bekletmek lazım.

Benim attığım gibi bişi istiyorsun yüksek ihtimal di mi
Yüksek ihtimal değil direkt o reis :D stock hayatta binmem zaten tatlı bi basıklık oem tarzı biraz bi de jant takarım bitti hazır yapılı bişey bulursam direkt onu alırım alırsam numara sal gezelim larada ben kumlucadayım

Yüksek ihtimal değil direkt o reis :D stock hayatta binmem zaten tatlı bi basıklık oem tarzı biraz bi de jant takarım bitti hazır yapılı bişey bulursam direkt onu alırım alırsam numara sal gezelim larada ben kumlucadayım
O kadar para veriyorsun hafif basık, M4 bodykit, güzelinden bir jant ve taba/bordo koltuk olmasın da nolsun di mi :D

Seneye hala haberleşebiliyor olursak düşünürüz tabi ki. Şu anlık 1.6 cay motor polo var bende :D Seneye durumlar iyiye giderse belki tekrar E90 ya da parayı bulursam F30.

O kadar para veriyorsun hafif basık, M4 bodykit, güzelinden bir jant ve taba/bordo koltuk olmasın da nolsun di mi :D

Seneye hala haberleşebiliyor olursak düşünürüz tabi ki. Şu anlık 1.6 cay motor polo var bende :D Seneye durumlar iyiye giderse belki tekrar E90 ya da parayı bulursam F30.
Ya geçen bi konu daha açtım yok bu arabaları basıyorlar arabaların doğandan farkı kalmıyor diyorlar, güzel kardeşim bende sevmiyorum dip basık olanları oem tarzı basıklık hoş duruyor bu arabalarda anlatamıyorum ama parayı bulursan senle bi süzülürüz ya caddede kumlucada cadde yok ama lara falan takılırız :D

uğraşması zahmet onunda ya
Ya evet kış geldi artık zaten antalyada yaşıyorum şey düşündüm g22 alıp dediğin gibi g23’e ikna edersem babamı g23 almak istiyorum olmadı g22 den devam ya f83 gibi bi projeye babam sıcak bakmaz

Alırsam edition M sport alırım usta bu farlar hoşuma gitmiyor bütçe en fazla 4.5 a çıkar
Biraz daha bütçeyi zorla bunu al

Çin malı coil ve çin malı jant kombosu en sevdiğim, adamların yıllardır uğraştığı kastığı konforu tek celse öldürmek.. basmayın kardeşim şu arabaları

Ya geçen bi konu daha açtım yok bu arabaları basıyorlar arabaların doğandan farkı kalmıyor diyorlar, güzel kardeşim bende sevmiyorum dip basık olanları oem tarzı basıklık hoş duruyor bu arabalarda anlatamıyorum ama parayı bulursan senle bi süzülürüz ya caddede kumlucada cadde yok ama lara falan takılırız :D
IMG_7102.webp
IMG_7103.webp
IMG_7104.webp

İdeal basıklık 30 yaşına kadar budur

Harbi kıyak duruyo bu da stopları çok iyi bunun
Harbi bu arada yeni modellerin farları bence daha güzel. Alabiliyorken makyajlısını almak büyük avantaj.

Çin malı coil ve çin malı jant kombosu en sevdiğim, adamların yıllardır uğraştığı kastığı konforu tek celse öldürmek.. basmayın kardeşim şu arabaları
Kw coile de demezsin bunu

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

İdeal basıklık 30 yaşına kadar budur

Harbi bu arada yeni modellerin farları bence daha güzel. Alabiliyorken makyajlısını almak büyük avantaj.
Offf ne lan bunlar böyle

Kim dediyse ağzına sağlık, aklıyla bin yaşasın. Olay basma miktarı değil olay senin taktığın çakma bbs ve başaran coil :D adamlar konforlu olsun diye o kadar arge kasıyor sen gidip alibaba jant takıyorsun

Yazılım kesin atacağım diyordun galiba.
Sana tavsiyem sehirici kullanıyorsan İ4M50 bak.
Şaka makinesi bir cok M modeli surmus biri olarak felaket tepkimesi var arabanın.

Şaka makinesi bir cok M modeli surmus biri olarak felaket tepkimesi var arabanın.
Evet rsa düşünüyorum ama uzun kullanımda sıkıntı diyenler oldu kuzende g20 var da rsa var şuanlık bi sıkıntı yok dedi

Kim dediyse ağzına sağlık, aklıyla bin yaşasın. Olay basma miktarı değil olay senin taktığın çakma bbs ve başaran coil :D adamlar konforlu olsun diye o kadar arge kasıyor sen gidip alibaba jant takıyorsun
Kanka parası bizden çıkıyor konforu biz hissediyoruz

İ4 alınır mı be kardeşim onu alacağıma sıfır togg t10f 4 more alırım daha iyi

1000018818.webp

Yapay zekadan böyle bişiy yaptım baya iyi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR