Poco F 9 Ailesi Kazık Fiyatlar

Redmi yazılımı sıkıntı değil redmi telefon kullandım
Kendin yazılım atabilirsin baya basit bir işlem
Niye onlarla uğraşalım ki telefonu açtığım gibi içinde one ui gibi temiz bir arayüz olsun isterim atacağın yazılımlarda uyumluluk, stabil sorunları görmek istemem yani

firma daki pazarlama görevlisi galiba mesajlara bak

10.000 mah daha iyi özellikler honor win tr yada xiaomi 17 pro max var en kötü x 300 pro var tr de 75 k ve bu cihazdan daha iyi açık ara

1. bir telefona istersen 5090 9950x3dv2 koy yazılım yoksa çöptür

2. poco xiaominin en kötü yazılımına sahiptir , sadece oyunlar için tasarlanır , worl excell gibi kolay iş programları bile bu sürümde çöküyor eski x3 pro mağduruyum prime video , excell girdikten 3 dk sonra kapanıyordu telefon o kadar güncelleme aldı hala alıyor android 15 aldı sorun çözülmedi yani bu sorunlar f 9 serisinde de görülmesi normal

3. en iyi sensörleri bile koysan 17 t pro hem daha iyi fotoğraf çeker hem daha iyi yazılım sunar 17 t pro fiyatı 48 k şu an

4. 80 k ya sadece telefon veriyor muhtemelen bakmamışsın , 17 t pro ile karıştırdın herhalde

5. f 9 a geçmen gereksiz bir yatırım olacaktır bir kaç ay sonra kasım indiriminde bu cihaz inmezse fiyatı aralıkta kesin ineciktir yada satmıcaktır , poco f 8 pro bile 40 k çıktığında almayalım dedik 35 e düştü misal

6. poco f 9 ultra amoled ekrana sahiptir , oled flasgship sadece bir reklamlama ve pazarlama taktiğidir

7. f 7 pro 2.elde zor satar hocam bir de onu demem gerek

8. x 300 pro almak daha mantıklı görünüyor benim için
Ben 15 ultra kullanıyorum 1,2,3,5. Bilgiler yanlış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye onlarla uğraşalım ki telefonu açtığım gibi içinde one ui gibi temiz bir arayüz olsun isterim atacağın yazılımlarda uyumluluk, stabil sorunları görmek istemem yani
Yaptır 1,2K'ya o zaman

garantisini yakarsın cihazın

pahalıya almışsın inşallah hediyelidir
Orası öyle ama bunu alacak adam zaten bunu göze almalı

beyler kızmayın ama bu kadar para verip cebinden poco cıkarmak ayrı vizyonsuzluk.
donanımı falan geçtim şu markayla ortama girince direkt bu neymiş ya çinden mi aldın gibi muhabbetlere denk gelebilirsiniz.

@LegendaryCrazy senin sorunun cevabı magic 8 pro dur
Ben 15 ultra kullanıyorum 1,2,3,5. Bilgiler yanlış

Yaptır 1,2K'ya o zaman

Orası öyle ama bunu alacak adam zaten bunu göze almalı
1 2 3 5 yanlış demişsin poco cihaz kullandın mı ?

şu alttaki fiyatlar asatmaya utanmadınız mı ? , sorarak başlıyorum 60 k lık ultra modeli bile 85 k , sayın forumdaki arkadaşlarım , abilerim , ablalarım siz ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

bir de utanmadan meydan okuyarlar mış siz kimsiniz ?

Alıntıyı görüntüle
konumlandırmayı özetlemeye gerek yok :

( utanmadan link isteyenler olursa sahibinden 3.köprüyü satıyorum onun ilanını atıcam )
Neredeyse aynı cihazları üreterek ayfon da yapıyor bunu

Xiaomi cihaz kullandım, Poco da xiaomi de hyperos kullanıyor arada çok bir farklılık yok

Neredeyse aynı derken neresi aynı?
poco hyper os kullanıyor gibi gözükür ama POCO Launcher ile geliyor cihaz asıl işleri bu sürüm yapar hyper os un sadece bir kaç özelliğini destekler poco kullanmadıysan bunu anlamanı beklemiyorum

poco hyper os kullanıyor gibi gözükür ama POCO Launcher ile geliyor cihaz asıl işleri bu sürüm yapar hyper os un sadece bir kaç özelliğini destekler poco kullanmadıysan bunu anlamanı beklemiyorum
Yeni bir Poco telefon mu kullanıyorsun eskiden yazılımın çok sıkıntısı vardı ondan soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri