Steelseries Qck Heavy Large Mousepad 1379 TL

Shooter41

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba, kendim de sipariş verdim, normal modeliyle neredeyse aynı fiyat bu kalın versiyon 6mm ihtiyacı olan değerlendirebilir.

SteelSeries QcK Heavy Large

45x40cm boyutunda

Ekler

• 1788355393142.webp
    1788355393142.webp
    6 KB · Hit: 125
  • Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Wraithden üst düzey kumaş yada cam mousepad alırım bu fiyata yazık yıllardır aynı şekilde güncellemeden satıyolar 4-5 ay sonra tiftikleniyor kumaşı

Wraithden üst düzey kumaş yada cam mousepad alırım bu fiyata yazık yıllardır aynı şekilde güncellemeden satıyolar 4-5 ay sonra tiftikleniyor kumaşı
6 yıldır kullanılm hala güzel bence yada bana öyle gelio
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama 1300tl de verilmez max 600tl

wraithin maouse padlerini hiç beğenmiyorum onda 1200 verene kadar bunu alırım hem heavy versiyonu kalın daha iyi , beğenmeme sebebim klassegear la aynı yapıda olup sert bir hissiyatı var mouse padin o dikişli kumaş hissiyatı yok dümdüz plastiğie elimi sürütüyorum gibi hissediyorum.

Fotoğraftaki mouse pad 8 yıldır kullanıyorum tiftiklenme gibi bir problem hiç yaşamadım. Sadece kenarlardan hafif kalkma var o da sol taraf. Ben renginden sıkıldığım için değiştiriyorum. Çok araştırdım ancak bu fiyatlarda güvenip başka alamadım tercih sizin tabi ki daha iyileri var fiyat performans olayı biraz.
600 liralık mouse pad ler ile bu kıyaslanamaz bence ayrıca iyi olan ürün değiştirilmek zorunda değil adamlar demekki çözmüş ne diyeyim hala bir çok profosyonel oyuncu kullanıyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-22 at 10.19.03.webp
    WhatsApp Image 2026-08-22 at 10.19.03.webp
    121.1 KB · Hit: 128
Son düzenleme:
psayada sahte qck kaynıyor, kumaşı dağıldı diyenler net sahte almıştır. artisan lethal gsr falan hepsini denedim. onlar daha iyi olsa da qck heavynin kalınlığı benim için favori kumaşı acayip seviyorum. bu fiyatta bedava

bu control olan değil mi? heavyde control diye hatırlıyorum bu boyları

Geri