🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

Kapak kodunu telegram üzer
Adı ne veya link atar mısınız?
hocam öyle grubun reklamını yapmış gibi olurum doğru olmaz. Telegram aramaya kupon kod çek gibi şeyler yazın bir sürü grup mevcut. Bulduğunuz grubun içinde de "kapak" diye aratın.

Kapak kodunu telegram üzer

hocam öyle grubun reklamını yapmış gibi olurum doğru olmaz. Telegram aramaya kupon kod çek gibi şeyler yazın bir sürü grup mevcut. Bulduğunuz grubun içinde de "kapak" diye aratın.
Tamamdır, tarifinizle buldum teşekkürler.

Tek Money hesabına kaç kez ve max ne kadar tutarda yükleme yapabiliriz?

Tek Money hesabına kaç kez ve max ne kadar tutarda yükleme yapabiliriz?
Money için sınır yok daha daha da 3 aylık 30 günlük 5 kod girme sınırı var :)
Ama tabii bizim gibiler her ay hesap sil yükle yapıyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Web üzerinden deneyin
uygulama sizde çalşıyor mu bana kod girince beklenmeyen hata veriyor

Arkadaş bir konu açmış ama ne olduğundan kendisinin de haberi yok. Daha Daha uygulaması önceden nays bakiye papara bakiye money bakiye falan verirdi. Nays papara ödülleri tamamen kaldırıldı money bakiyede yaklaşık 2 aydan fazladır tükenen ödüller bölümünde duruyor. Zaten arkadaşın attığı görsele bakarsanız alttaki yazı gri renkte yani tükenen ödül bölümünde yer alıyor ve bu yaz başından beri böyle. Şu anda ancak günlük internet konuşma falan alabilirsiniz veya flo vs gibi gereksiz indirimler mevcut kapaklarım duruyor ben bile girmiyorum artık. Ben kodu gireyim stok gelince alırım derseniz o da olmuyor girdiğiniz kapakların kısa ve sınırlı süresi var ve sıfırlanır benim yaz başından bu yana 3k ya yakın puanım yandı. Money bakiye stok gelir kapak girer yaklarım derseniz bile günlük kapak girme hakkınız var ve siz o nu girene kadar money bakiye ödülü saatler içinde tükenir. Kısacası daha daha eskiden iyiydi çok para çektim nays kartıma ama artık yok belki yaz sezonu olduğundan ödüller azaldı kışın satışlar azalınca tekrar gelir.

Arkadaş bir konu açmış ama ne olduğundan kendisinin de haberi yok. Daha Daha uygulaması önceden nays bakiye papara bakiye money bakiye falan verirdi. Nays papara ödülleri tamamen kaldırıldı money bakiyede yaklaşık 2 aydan fazladır tükenen ödüller bölümünde duruyor. Zaten arkadaşın attığı görsele bakarsanız alttaki yazı gri renkte yani tükenen ödül bölümünde yer alıyor ve bu yaz başından beri böyle. Şu anda ancak günlük internet konuşma falan alabilirsiniz veya flo vs gibi gereksiz indirimler mevcut kapaklarım duruyor ben bile girmiyorum artık. Ben kodu gireyim stok gelince alırım derseniz o da olmuyor girdiğiniz kapakların kısa ve sınırlı süresi var ve sıfırlanır benim yaz başından bu yana 3k ya yakın puanım yandı. Money bakiye stok gelir kapak girer yaklarım derseniz bile günlük kapak girme hakkınız var ve siz o nu girene kadar money bakiye ödülü saatler içinde tükenir. Kısacası daha daha eskiden iyiydi çok para çektim nays kartıma ama artık yok belki yaz sezonu olduğundan ödüller azaldı kışın satışlar azalınca tekrar gelir.
Sen de çok bildiğini sanıp hiçbir şey bilemeyenlerdensin tebrik ederim.

Yıllardır bu sektördeyiz :)
Kendim de satış yapıyorum

Kampanyaya çok katılım var bu sebeple çabuk bitiyor ama bilen herkes alıyor senin gibi bilgisiz değil herkes :)
Bugün saat 10.12 gibi stoklar geldi.
Hala da stoklar var tabii senin at gözlüğün göremez seni de anlıyorum :(
Daha daha kampanyaları dönemliktir dönem bitince puanların silinir.
Bu kampanya Eylül-Ocak arası
Bu kampanya döneminde 30 kapak girme hakkın var günlük 5 Eylül ocak arası 30
Ocaktan sonra tüm puanların silinir.

Money bakiyeleri tl olarak veriyor.
Money sanal kart ile istediğiniz platformda harcayabilirsiniz.
Mesela ben istanbulkart a atıyorum oradan da havale ile kendi hesabıma atıyorum her ay 10k civarı çekiyorum kendi hesaplarımdan toplaya toplaya.

Kısacası kendi bilgini kendine sakla. sana ve yakınlarına esenlik diliyorum.

Güncelleme: stoklar bitti

Sen de çok bildiğini sanıp hiçbir şey bilemeyenlerdensin tebrik ederim.

Yıllardır bu sektördeyiz :)
Kendim de satış yapıyorum

Kampanyaya çok katılım var bu sebeple çabuk bitiyor ama bilen herkes alıyor senin gibi bilgisiz değil herkes :)
Bugün saat 10.12 gibi stoklar geldi.
Hala da stoklar var tabii senin at gözlüğün göremez seni de anlıyorum :(
Daha daha kampanyaları dönemliktir dönem bitince puanların silinir.
Bu kampanya Eylül-Ocak arası
Bu kampanya döneminde 30 kapak girme hakkın var günlük 5 Eylül ocak arası 30
Ocaktan sonra tüm puanların silinir.

Money bakiyeleri tl olarak veriyor.
Money sanal kart ile istediğiniz platformda harcayabilirsiniz.
Mesela ben istanbulkart a atıyorum oradan da havale ile kendi hesabıma atıyorum her ay 10k civarı çekiyorum kendi hesaplarımdan toplaya toplaya.

Kısacası kendi bilgini kendine sakla. sana ve yakınlarına esenlik diliyorum.

Güncelleme: stoklar bitti
Laflarına dikkat et senin at gözlüğün göremez falan yakışmıyor. Ne oldu geldi de alabildiler mi yazdığımda yanlış bişey var mı bir hakaret var mı. Sen en başta konu başlığında stok yok diye belirttin mi. Bak isteyince stoklar bitti diye yazabiliyorsun. Zaten kendim de satış yapıyorum demişsin amaç kapak satmaksa şöyle yaz da baştan bilelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,609
Üyeler
202,663
Son üye
erdemmertt
Geri