Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

2 yıl önce yapay zeka mokoko kokoydu 2 yıl sonra ne olur ALLAH bilir amd 2 yılda çıkarır böyle bişe
Fsr a benzer bir güncelleme gelebilir ama şüpheli, bu haliyle dlss5 kullanmam ama eğer ilerde daha iyi olursa bakabilirim 6000 serisine. Takıntılıyım normalde dlss/fsr açmam açarsam da native AA da bırakırım

NVidiayı bu konuda yakalaması min 6 sene. Tarih tekerrürden ibarettir. İlk rtx serisi cıkalı 8 sene olmus. O sene doğan cocuklar bugun ilkokul 2 ye 3 e baslıyor. Amd daha rakiplerini tam yakalamıs durumde bile değil. Aynı olay path tracing ve dlss 5 icin de olacak. Ayrıca cuda tensorden beslendiği için suanki amd gpuların çalıştırması zaten imkansız boyle bir teknolojiyi. Anca gelecek nesiller. Bana göre o da imkansız. 5 6 yıldan once yakalayamaz.
Edit: Dlss 4.5 i bile yakalamış durumda değil. 4.0 a yaklaştı 4.1 kalite olarak. Ama oyun desteği yine hüsran yine hüsran. 4.5 in yarısı falan ortalama destek konusunda. Fsr 5 veya nr lı bir fsr bile gelse destegi ne konuda olacak belirsiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fsr a benzer bir güncelleme gelebilir ama şüpheli, bu haliyle dlss5 kullanmam ama eğer ilerde daha iyi olursa bakabilirim 6000 serisine. Takıntılıyım normalde dlss/fsr açmam açarsam da native AA da bırakırım
Dlss 4.5 nativeden daha iyi goruntu sunuyor artik acmamak enayi işi

bu haliyle çok iyi bence arkadasımda 5070 var foto atıp duruyo acayip iyi bu arada dlss in ayarı varmıs ne kadar cok doğal görüntü ne kadar cok dlss dengesi kurabiliyorsun görüntü ayarını tutturabilirsen cok iyi

bu haliyle çok iyi bence arkadasımda 5070 var foto atıp duruyo acayip iyi bu arada dlss in ayarı varmıs ne kadar cok doğal görüntü ne kadar cok dlss dengesi kurabiliyorsun görüntü ayarını tutturabilirsen cok iyi
Arkadaşım foto atıp duruyor demenize güldüm, amdcilerin gözü yaşlı :)

Suan mükemmel derecede güzel. Tek eksiği performans. Onu da mfg vs ile çözeriz. Uncharted a baksana
Film olmus bildigin. Su videoyu izleyip kötüleyenlere ne denir bilemiyorum.

Arkadaşım foto atıp duruyor demenize güldüm, amdcilerin gözü yaşlı :)
valla öyle ya hem amd kullanıyom hem monitörüm yandı monitör yok anca bakıyom bööööyle

Suan mükemmel derecede güzel. Tek eksiği performans. Onu da mfg vs ile çözeriz. Uncharted a baksana
Film olmus bildigin. Su videoyu izleyip kötüleyenlere ne denir bilemiyorum.
film gibi evette dlss yüzünden her oyun birbirine mi benzeyecek şimdi bilmiyom

valla öyle ya hem amd kullanıyom hem monitörüm yandı monitör yok anca bakıyom bööööyle

film gibi evette dlss yüzünden her oyun birbirine mi benzeyecek şimdi bilmiyom
Ne alaka hocam bu şey size yeni texture vermiyorki. Her oyun çok kaliteli oluyor sadece. Benzeme konusunun tek olayı o.

amd 10 yıl sonra anca cevap verir

Ne alaka hocam bu şey size yeni texture vermiyorki. Her oyun çok kaliteli oluyor sadece. Benzeme konusunun tek olayı o.
mevcut dokuyu kaliteli hale getiriyo ve bazı şeyleride değiştiriyo dlss li yüz ile dlss siz yüz birbirine benzemiyo mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,400
Üyeler
202,604
Son üye
B737
Geri