❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle
İlk allıntıladığın mesaj bu sivri zeka. Benim buradan devam eden alıntılarda telefondan vs bahsetmem gayet doğal bir durum. Ben kimseye onu kullanma bunu kullanma demedim. Madem kişinin keyfi olarak tükettiği bir içecek böyle bir duruma yol açıyor, senin ideallerine göre bunu da yap dedim arkadaşa. Çünkü dediği gibi kola sayesinde istedikleri gibi at koşturuyorlarsa, kullandığı keyfi teknolojik ürünler sayesinde bin katını yapıyorlar. Olay bu kadar basit ama sen sadece anlamak istediğin gibi anlayıp lafı oradan oraya çekiştiriyorsun. Ben sana "kola içme dedin, boykot yapıyorsun" falan demedim hiçbir cümlede. Günün mü geldi bilmiyorum ama önce okuduğunu anla, olaya da yırtık dondan fırlar gibi müdahil olan sensin. Ve ısrarla kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun, narsistik kişilik bozukluğun mu var bilmiyorum ama tartışmayacağım diyip sürekli alıntılayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun. "senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre" yine kendince kafanda bir şeyler kuruyorsun, bunu dediysen o zaman bunu da dersin diye düşünen bir kafa yapın var, yazık.
Bu yazdıklarınla gerçekten düşük bir ıq ya sahip olduğunu kanıtlıyorsun , telefonunu çıkar göster diyen dayılarla aynı örnek diyorum sen boykotsa ona göre telefon kullan yazıyorsun ve bunun mantıklı olduğunu savunuyorsun :D ikinci olarak da alzheimer var galiba çünkü oyun bir ihtiyaç değil yazdığın için televizyonda bir ihtiyaç değil kitap okuyalım o zaman yazdım ve bunu bile anlayamıyorsun. Ağzından köpük çıkara çıkara okumadan ya da okuduğunu anlama kabiliyetin olmadan hala kendini rezil edecek mesajlar atıyorsun dememdim etmedim diyorsun :D Haklısın seninle tartışmaya girmeyeceğim dedim ve dayanamayıp sanki 3 yaşında bir çocukmuşsun gibi tane tane anlatmaya çalıstım ama hata etmişim durumun vahim. Daha fazla tartışmaya girmeyim dediğim gibi çünkü anlamıyorsun. Kudurup yazmaya devam edebilirsin :D

Rezil ve boş bir argüman. Bilgisayar kullanımı dünyanın geldiği zorunludur. Cola nın 1000 tane alternatifi vardır.
Hala savunman acınası. Engelliyorum, devşirmesin belli.
umarım tedavi olursun

Rezil ve boş bir argüman. Bilgisayar kullanımı dünyanın geldiği zorunludur. Cola nın 1000 tane alternatifi vardır.
Hala savunman acınası. Engelliyorum, devşirmesin belli.
3 tane siyonistin attığı paylaşımlarla manipüle edilmiş bu insanların zeka seviyesi gerçekten güldürüyor. Hiç muhattap bile olmamak lazım aslında :D

Attığın şeye zaten yanıt verdim burada da yazdığı gibi belirtilen şirket Coca Kola şirketi değil isim hakkı sahibi İsrailli Central Beverage Company yürüttüğü bir şey
Nasıl McDonalds İsrail İsrailde yemek dagitti da McDonalds Türkiye 1 milyon dolarlık Filistin desteğinde bulunduysa bu da aynen öyle her isim hakkı sahibi kendi ülkesinde kendi alıcısına göre reklam yürütüyor
Siz isim hakkı sahipliği ile şirketin kendisini bir tutuyorsunuz

Attığın şeye zaten yanıt verdim burada da yazdığı gibi belirtilen şirket Coca Kola şirketi değil isim hakkı sahibi İsrailli Central Beverage Company yürüttüğü bir şey
Nasıl McDonalds İsrail yemek dagitti da McDonalds Türkiye 1 milyon dolarlık Filistin desteğinde bulunduysa bu da aynen öyle
isim hakkını veren şirket bu tarz bir durumda geri alabilir değil mi? Üstelik sırf bu "isim hakkı"nı alan şirket yüzünden milyonlarca dolar zarar etmişken kesin dava açıp alması gerekirdi isim hakkını diye düşünüyorum. Bunu yapmaktan acizse onca zarara rağmen demekki destek var

Bu yazdıklarınla gerçekten düşük bir ıq ya sahip olduğunu kanıtlıyorsun , telefonunu çıkar göster diyen dayılarla aynı örnek diyorum sen boykotsa ona göre telefon kullan yazıyorsun ve bunun mantıklı olduğunu savunuyorsun :D ikinci olarak da alzheimer var galiba çünkü oyun bir ihtiyaç değil yazdığın için televizyonda bir ihtiyaç değil kitap okuyalım o zaman yazdım ve bunu bile anlayamıyorsun. Ağzından köpük çıkara çıkara okumadan ya da okuduğunu anlama kabiliyetin olmadan hala kendini rezil edecek mesajlar atıyorsun dememdim etmedim diyorsun :D Haklısın seninle tartışmaya girmeyeceğim dedim ve dayanamayıp sanki 3 yaşında bir çocukmuşsun gibi tane tane anlatmaya çalıstım ama hata etmişim durumun vahim. Daha fazla tartışmaya girmeyim dediğim gibi çünkü anlamıyorsun. Kudurup yazmaya devam edebilirsin :D
Ya hadi git lolünü, valorantını oyna abisi. Zırvalayıp zırvalayıp duruyorsun, en haklı sensin.

isim hakkını veren şirket bu tarz bir durumda geri alabilir değil mi? Üstelik sırf bu "isim hakkı"nı alan şirket yüzünden milyonlarca dolar zarar etmişken kesin dava açıp alması gerekirdi isim hakkını diye düşünüyorum. Bunu yapmaktan acizse onca zarara rağmen demekki destek var
Dostum savaşın tarafı olur mu peki? Bu markalar tarafsız olmak zorunda adam kazandığı paraya bakar ki zaten küresel olan belli firmalar İsrail'i uyarmıştı o zamandan beri medyaya bu tarz haber çok dusmedi. Ona bakarsak İsrailli biri de McDonalds Türkiye Filistin'e 1 milyon dolarlık destek olmuş burayı kapatalım der.
Ayrıca zarar ettirdiğini nereden çıkardın ki? Örneğin boykot kralı Coca Kola Türkiye'de kar üstüne kar açıklamaya satış arttırmaya devam ediyor bilançoları ortada
Tamamen dayanaksız dediğin seyler

Nasıl McDonalds İsrail İsrailde yemek dagitti da McDonalds Türkiye 1 milyon dolarlık Filistin desteğinde bulunduysa bu da aynen öyle her isim hakkı sahibi kendi ülkesinde kendi alıcısına göre reklam yürütüyor
Siz isim hakkı sahipliği ile şirketin kendisini bir tutuyorsunuz
ilkini kabul etmiyorsan 2. yazdığımda gayet yeterli ama arkadaşın attığı şeyde önemli olan işgal altındaki topraklarda fabrika kurması tüm dünyaca işgal altında kabul edilen yer sen fabrika kuruyorsun. sence coca cola nın ceo sunun bundan haberi yok mu. ilerikarakol olarak günbegün işgal ettikleri yerlerde fabrika kurup arge merkezleri açıyorlar üstelik sadece coca cola değil birçok boykot şirket yapıyor bunu.

Dostum savaşın tarafı olur mu peki? Bu markalar tarafsız olmak zorunda adam kazandığı paraya bakar. Ona bakarsak İsrailli biri de McDonalds Türkiye Filistin'e 1 milyon dolarlık destek olmuş burayı kapatalım der.
Ayrıca zarar ettirdiğini nereden çıkardın ki? Örneğin boykot kralı Coca Kola Türkiye'de kar üstüne kar açıklamaya satış arttırmaya devam ediyor bilançoları ortada
Ya hadi git lolünü, valorantını oyna abisi. Zırvalayıp zırvalayıp duruyorsun, en haklı sensin.
Amma da konuşmussunuz be artık yeter bu kadar konuşmanız bence yeterli

ilkini kabul etmiyorsan 2. yazdığımda gayet yeterli ama arkadaşın attığı şeyde önemli olan işgal altındaki topraklarda fabrika kurması tüm dünyaca işgal altında kabul edilen yer sen fabrika kuruyorsun. sence coca cola nın ceo sunun bundan haberi yok mu. ilerikarakol olarak günbegün işgal ettikleri yerlerde fabrika kurup arge merkezleri açıyorlar üstelik sadece coca cola değil birçok boykot şirket yapıyor bunu.
İyi güzel de bunu yapan Coca Kola değil İsrailli Central Beverage Company adındaki şirket kardeşim
Hala kendi bakış açınizdan bakıyorsunuz savaşın tarafı olmaz

Dostum savaşın tarafı olur mu peki? Bu markalar tarafsız olmak zorunda adam kazandığı paraya bakar. Ona bakarsak İsrailli biri de McDonalds Türkiye Filistin'e 1 milyon dolarlık destek olmuş burayı kapatalım der.
Tarafsız olmak zorunda derken? Tarafsız olmak ile işgal topraklarında fabrika açmak ve itrail askerlerine yardımda bulunmak arasında fark var. 1 milyon dolar ile tüm israil ordusuna yemek desteği sence eş değer mi? Boykotu hafifletmek için yaptıkları bu kadar açık bir durumu argüman olarak sunuyorsun birde. Coca cola kar açıklamış :D Türkiyede de enflasyon yüzde 5ti tüike göre :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi güzel de bunu yapan Coca Kola değil İsrailli Central Beverage Company adındaki şirket kardeşim
Hala kendi bakış açınizdan bakıyorsunuz savaşın tarafı olmaz
savaşın tarafı olmaz ne demek tam olarak? nasıl tarafı olmaz söz tamamen safsata

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,512
Üyeler
202,633
Son üye
Aylwin
Geri