A_TURAN_A
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,293
Bu yazdıklarınla gerçekten düşük bir ıq ya sahip olduğunu kanıtlıyorsun , telefonunu çıkar göster diyen dayılarla aynı örnek diyorum sen boykotsa ona göre telefon kullan yazıyorsun ve bunun mantıklı olduğunu savunuyorsunAlıntıyı görüntüle
İlk allıntıladığın mesaj bu sivri zeka. Benim buradan devam eden alıntılarda telefondan vs bahsetmem gayet doğal bir durum. Ben kimseye onu kullanma bunu kullanma demedim. Madem kişinin keyfi olarak tükettiği bir içecek böyle bir duruma yol açıyor, senin ideallerine göre bunu da yap dedim arkadaşa. Çünkü dediği gibi kola sayesinde istedikleri gibi at koşturuyorlarsa, kullandığı keyfi teknolojik ürünler sayesinde bin katını yapıyorlar. Olay bu kadar basit ama sen sadece anlamak istediğin gibi anlayıp lafı oradan oraya çekiştiriyorsun. Ben sana "kola içme dedin, boykot yapıyorsun" falan demedim hiçbir cümlede. Günün mü geldi bilmiyorum ama önce okuduğunu anla, olaya da yırtık dondan fırlar gibi müdahil olan sensin. Ve ısrarla kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun, narsistik kişilik bozukluğun mu var bilmiyorum ama tartışmayacağım diyip sürekli alıntılayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun. "senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre" yine kendince kafanda bir şeyler kuruyorsun, bunu dediysen o zaman bunu da dersin diye düşünen bir kafa yapın var, yazık.