hsbayat125
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
büyük ihtimalle sağlam bi bakımla canavar olur amabu da sağlıklı bak, %33 fanda.
O kişinin %58 fanda 54'e 91. Demek ki macunu ömrünü tamamlamak üzere.
büyük ihtimalle sağlam bi bakımla canavar olur amabu da sağlıklı bak, %33 fanda.
O kişinin %58 fanda 54'e 91. Demek ki macunu ömrünü tamamlamak üzere.
Knk kaça buldun gçeen 1 bilgisayarcı 35 e satıyordu 2 saate ilanı ksybolduSelamlar, 2. elden bir nitro+ 9070xt buldum. Furmark'da gpu temp 54 ancak hotspot 91 alıyor %55 fan devrinde. Vram'ler 88.
37 derece delta bana aşırı fazla geldi ama bu kart için uygun olduğu söylenen durumlar var.
Sizlerin değerleri nasıldır?
Lütfen sadece kullananlar oda sıcaklığıyla birlikte yorum yaparsa çok sevinirim.
31 daha iyi knl bakım yap 40 a sat31 e buldum ama bakım yapasım hiç yok
Satmak için değil ya kullanmak için alıyorum. Ki 40'a kim satıyor yahu. Sahibinden 40 liraya girilmiş 2 aylık ilanlarla dolu. Çok değerli gibi kartları 35'e bile satmayıp; 1. ayın sonunda 30-31'e satıyorlar. Sırf stok yok diye pahalı şu an sıfırları nitro+'ların. Yoksa vatan geceleri sıfır 9070xt asrock'ları 34'e satıyor sıfır halde. 40 falan rüya. 35 en tepe, 30 en alt, 32 optimum şu an bu kart için.31 daha iyi knl bakım yap 40 a sat
He olabilir knk içi açılmış belli ztn bi termal pedleri değişcen yeter gpu nun yeri ztn yeni değiştirilmiş belliSatmak için değil ya kullanmak için alıyorum. Yani 10dk furmark'da 54'e 91 derece kullanılabilir durumda hala aslında ama fanlar da %58 ve delta 37. Hemen herkesin sağlıklı kartında bu değerler %40 fanda 24-25 derece delta. PCB bükülmüş bile olabilir
Bakım yapılmış kartsa termal pedler yanlış kullanılmış büyük ihtimalle. Garantisi devam ediyorsa serviste bakım yaptırılabilir.Selamlar, 2. elden bir nitro+ 9070xt buldum. Furmark'da gpu temp 54 ancak hotspot 91 alıyor %55 fan devrinde. Vram'ler 88.
37 derece delta bana aşırı fazla geldi ama bu kart için uygun olduğu söylenen durumlar var.
Sizlerin değerleri nasıldır?
Lütfen sadece kullananlar oda sıcaklığıyla birlikte yorum yaparsa çok sevinirim.
İçi açılmamış kart, garantisi sürüyor hocam 6 ayı daha var. Vatan'dan alınma.Bakım yapılmış kartsa termal pedler yanlış kullanılmış büyük ihtimalle. Garantisi devam ediyorsa serviste bakım yaptırılabilir.
110 dereceye kadar tabii sorun değil de, böyle şeyler bana hep ileride olabilecek ekstra sorunların habercisi gibi geliyorHocam 37 derece dekta evet normalden biraz daha yuksek (5-7 derece saha yuksek) ama endişelenecek bir şey yok bu kartin amd tarafından tehlikeli sayilabilecek hotspot değeri 110 derece diye hayirliyorum ve geçen biride benzer bir konu açmıştı hotspotu 95-97 falandi onunda yani kasa hava akışından tutun üretime kadar bir çok sebebi olabilir o yüzden dert etmeyin ayrica bu furmark testi yani normal oyunlarda falan zaten o kadar fark olmaz diye dusunuyorum olursada onemli değil zaten dedigim gibi sınırlar içinde
Yani her belleğin slikon kalitesi ayni değildir yani pump-out bile olmuş olabilir vs…. Yani kart zaten seninse kullanmaya devam et
Ben bir kere bakım için servise gönderdim, bakımını yapıp yolladılar ama o kart Asus’tu Sapphire ne yapar bilmiyorum. Normalde bakım yapmaları lazım delta baya yüksekİçi açılmamış kart, garantisi sürüyor hocam 6 ayı daha var. Vatan'dan alınma.
Vatan'da şube müdürü arkadaşım var onu aradım, güvenli sınırlar içinde kabul edildiği için sapphire servisinin keyfine kalmış dedi. Sorun yok deyip, geri yollayabilirlermiş.
Bu durumu yaşayıp; bakım yaptırdınız mı daha önce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
110 dereceye kadar tabii sorun değil de, böyle şeyler bana hep ileride olabilecek ekstra sorunların habercisi gibi geliyor
Orasi öyleİçi açılmamış kart, garantisi sürüyor hocam 6 ayı daha var. Vatan'dan alınma.
Vatan'da şube müdürü arkadaşım var onu aradım, güvenli sınırlar içinde kabul edildiği için sapphire servisinin keyfine kalmış dedi. Sorun yok deyip, geri yollayabilirlermiş.
Bu durumu yaşayıp; bakım yaptırdınız mı daha önce?
110 dereceye kadar tabii sorun değil de, böyle şeyler bana hep ileride olabilecek ekstra sorunların habercisi gibi geliyor
Sizin asus prime miydiBen bir kere bakım için servise gönderdim, bakımını yapıp yolladılar ama o kart Asus’tu Sapphire ne yapar bilmiyorum. Normalde bakım yapmaları lazım delta baya yüksek
Fazla hocam fazla. Sorun şu, macun kuruması değil; pumpout bu. Kurusa gpu temp de yüksek olurdu. Şimdi, fabrikasyon macun neden pumpout olur 1.5 senede? Bunun bir tarafı da şayet ağırlık tutucu aparat doğru kullanılmadıysa; PCB'nin eğilmesi de olabilir düşününce.Yani nitro modeli icin fazla heldi bende pulse var 15 dereceye kadar dusuruyorum uv ile normalde 75-79 arasi oluyor full yukte
Orasi öyle
Sizin asus prime miydi
Fabrikada montajdan kaynakli sorunda olabilir gpuya belki tam degmiyordurFazla hocam fazla. Sorun şu, macun kuruması değil; pumpout bu. Kurusa gpu temp de yüksek olurdu. Şimdi, fabrikasyon macun neden pumpout olur 1.5 senede? Bunun bir tarafı da şayet ağırlık tutucu aparat doğru kullanılmadıysa; PCB'nin eğilmesi de olabilir düşününce.