❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

Manyetik ile mekaniğin ne kadar farkı var? Bende f75 kullanıyorum. Manyetiğe gerek var mı
Rekabetçi oynarken fark ediyor cs valo felan. siz ne zaman basmaya başlasanız tuşa o zaman basıyor ne zaman kaldırmaya başlasanız o zaman kaldırıyor .Normalde mekanik switchlerde sabit bir nokta var oraya getirmeniz lazım aktif olması için o noktanın yukarısındada basmamış olursunuz. Aşırı gerekli sayılmaz ama güzel bir özellik ayrıca bu fiyata %75 manyetik pek bulunmuyor eğer aldığınız gelmediyse iptal edip alınabilir ama geldiyse de uğraşmak istemezseniz kullanılabilir.

Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
keşke h/burada falan indrime girseydi kendi siterliernde iade konusunda sorun çıkarabiliyor firma ugraştırıcı oluyor

Snap tap var mı acaba bir şey bulamadım hiç bir yerde yazılım işini nasıl yapacaz deli sorular

Snap tap var mı acaba bir şey bulamadım hiç bir yerde yazılım işini nasıl yapacaz deli sorular
yazilimi sitesinde var kontrol ettim, snap tap yok diye biliyorum. Sadece rapid trigger var

Her seyden once sunu belirtmek isterim havitten bugune kadar Fuxi h7 ve Space NC01T PRO aldim, ikisinde de sorun yasadim ve iade ettim, havitten hep uzak durdum sonradan.

Fikrimi degistirme sebebim cogu tanidiklarim kb904l klavye sahibi ve gercekten cok memnunlar. Aula f75 ten gecis yapicam, umarim pisman etmez. Bir inceleme yapabilirim geldiginde.

Ekler

• görsel_2026-09-09_040142669.webp
    görsel_2026-09-09_040142669.webp
    20.6 KB · Hit: 23
Switchleri ne acaba 75lerin hepsi aynı fabrikadan çıkıyor gibi 3000 olanda gamepower tirus benziyor 1500 olanda 2500 olanda
KB904L örnek verecek olursam, Jade kullanmıyorlar ondan eminim. Pembe bir switch var, modelini belirtmiyorlar. Bu arada VGN uygulamasında VGN NEON 75 olarak gözüküyor klavye. Ama tabii switchleri farklı, NEON 75 pembe bir switch yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Manyetik ile mekaniğin ne kadar farkı var? Bende f75 kullanıyorum. Manyetiğe gerek var mı
Manyetik basım süresini ayarladığından yazım ve oyunda bence konforu artırıyor. Ama mekanik varsa şart değil.

bi mous aldım bu markanın 2 ayda kafayı yedi mous güvenemiyorum
Klavye ve kulaklıkları mantıklı da fare konusunda Ajazz, Havit, Rampage, Gamepower gibi ara firmalara bulaşılmaz.

Son düzenleme:
KB904L örnek verecek olursam, Jade kullanmıyorlar ondan eminim. Pembe bir switch var, modelini belirtmiyorlar. Bu arada VGN uygulamasında VGN NEON 75 olarak gözüküyor klavye. Ama tabii switchleri farklı, NEON 75 pembe bir switch yok.

Manyetik basım süresini ayarladığından yazım ve oyunda bence konforu artırıyor. Ama mekanik varsa şart değil.

Klavye ve kulaklıkları mantıklı da fare konusunda Ajazz, Havit, Rampage, Gamepower gibi ara firmalara bulaşılmaz.
elimde faresi var garantiye göndericem cyn bilişim diye bi yer bakıyo standlı faresine hiç bulaşılmaz havitin

elimde faresi var garantiye göndericem cyn bilişim diye bi yer bakıyo standlı faresine hiç bulaşılmaz havitin
garanti konusunda kötüler baya evet garantiyi gectim gecen sene yanlıslıla 1 tane hoparlor alacakken 2 tane almıstım onun ıptalını yaomama ragmen godnerdıler bana adam akıllı donus alamayacagımı farkedınce forumdan bır arkadasa satmıstım :D

Klavye bugün elime ulaştı Aula f75'in manyetik versiyonu ama iç yalıtımı kırpılmış hali gibi. Switchlerinin sesi f75 kadar tok değil. Snaptap ve rapid trigger kusursuz çalışıyor. İnternette denediğim hiçbir tarayıcı tabanlı sürücüler ile uyumlu değildi. Kendi yazılımını pc kurup ayarladım. 1799₺'ye kalitesini ben beğendim. Kutudan 4 tane keycaps çıktı ama yedek manyetik switch koymamışlar.

Son düzenleme:
Geri