alışmak lazım ya ama her şey küçülmüş kategorilerin bazıları gözükmüyor falan.. güncellemeler devam ediyor sanırım düzelir her şey zamanla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz benim imza kısmı bu şekilde bozulmuş düzelirmi?
birde ana menüden bakınca konuya mesaj yazdıklarımda benim pp gözüküyor eski hali daha iyiydi konu sahibinin pp sinin yanında ufak şekilde mesajımız varsa bizimde pp miz gözüküyordu
Ben beğendim özellikle forumun sonuna gelince daha fazla butonu ve istediğimiz konuları anasayfaya ekleme özelliği çok iyi olmuş
En iyisini de yapsalar herkes eskiye alistigindan o daha iyi gelecek zaten artık yavaş yavaş hem biz alisiriz hem de onlar güncellemelere devam eder diye düşünüyorum
Eksi yani profil fotoğrafı büyük duruyor ayrıca kullanıcı adı ve zaman bilgisi bence eskisindeki gibi konuya girince gözükse yeter. Böyle olunca göze karmaşık geliyor oysa tek sıra sadece başlık olsa daha sade durur insanlar genel olarak bunu begenmemis bence haklılar da burası sadelesirse begenmeyenler de azalır
Valla ne güzeldi büyük büyük konu başlıkları. ve ayrık duruyordu seçiliyordu konular. Pch forum gibi olmuş beğenmedim. Eski forum sslerine bakıp ona benzer hale getirilmeli acilen. Bir de şu en son mesaj yazanın ppsi konu başına getirilmesi saçmalığı da kaldırılmalı. Ham suanki haliyle ama güncellenir diye umuyorum
Giresim gelmiyor o kadar kullanışsız. Olmamış valla ne kadar baksam da olmamış yani.
Valla ne güzeldi büyük büyük konu başlıkları. ve ayrık duruyordu seçiliyordu konular. Pch forum gibi olmuş beğenmedim. Eski forum sslerine bakıp ona benzer hale getirilmeli acilen. Bir de şu en son mesaj yazanın ppsi konu başına getirilmesi saçmalığı da kaldırılmalı. Ham suanki haliyle ama güncellenir diye umuyorum
Giresim gelmiyor o kadar kullanışsız. Olmamış valla ne kadar baksam da olmamış yani.
degerlendirmeye hoş geldiniz ilk ben yapmak istedim forumda
çok göz yoruyor benim tarafımda bi tuş olsada eski sürüm mü olsun yeni surum mu olsun diye gece gunduz modu gibi bir şey eklenebilirmişzAlıntıyı görüntüle
Benim gözüm şimdiden alıştı. Bence böyle daha iyi olmuş konu aralarındaki uzunlamasına çizgiler ana sayfadaki konu bütünlüğünü daha iyi ayırmış.
Önceki halinde “indirim” “indirim bitti” “yardım” “fırsat” “çözüldü” gibi renk cümbüşü bannerlar patlıyordu göz yoruyordu böyle daha iyi
Bu arada sırf mobil kullanıyorum. Bilgisayar arayüzünde nasıl olmuş bilemem. Beğendim
Ben yazı tipi boyutu olarakta güzel ayarlandığını düşünüyorum. Anasayfa daha “gündem” gibi ayrılmış.
Önceki halinde anasayfadaki konu başlıkları birbirine çok yakındı cidden.
Edit: Demek istediğim; mavi ile çizgi çektiğim yerlerde alt konuyla üst konu arasındaki “AYRIM” süper olmuş. Öncekinde bütün konu başlıkları neredeyse 1 satır bile boşluk yoktu. Başlıklar arası “BOŞLUĞU” sevdim
Tek beğenmediğim yan; son yazan kişinin avatarı gözükmesi. Sanki konuyu o açmış gibi izlenim bırakıyor. Peşpeşe yardım etmek isteyen birisi olsa anasayfa onun avatarıyla dolar komple
Adamlar keyfi değil güvenlik sebepli versiyon yükseltmişler. Eklentiler de yeni versiyonlara güncellenir zamanla hallolur anlayışla karşılamak lazım. Yapay zekalar sadece iyi niyetle kullanılmıyor, şuan yapay zekalar 30 yıllık internetin zero day açıklarını bir bir bulup patlatıyor. Sunucusundan, cpanel'ine, wordpress'inden forum sistemlerine kadar her şeyin her gün yeni açığı çıkıyor. Haliyle sıra dışı günler yaşıyoruz. Güncel tutulmak zorunda maalesef.