Emurah
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
kodu nereye giriyoruz bende çıkmıyor kod kısmıBen 5 farklı kartla denememe rağmen kod aşamasından sonraki kart kaydetme ödeme adımında kalıyorum ödeme alınamadı diyor
kodu nereye giriyoruz bende çıkmıyor kod kısmıBen 5 farklı kartla denememe rağmen kod aşamasından sonraki kart kaydetme ödeme adımında kalıyorum ödeme alınamadı diyor
App store atıyor beni de pes ettim ben olmuyor bende.kodu nereye giriyoruz bende çıkmıyor kod kısmı
Hepsiburada premium sayfasından kodu alma yerinde sayfayı aşağı kaydırın buton var ona tıklayınkodu nereye giriyoruz bende çıkmıyor kod kısmı
Güzel insan kod girme kısmına atmıyor bizi, app storeda kalıyor öyle.Hepsiburada premium sayfasından kodu alma yerinde sayfayı aşağı kaydırın buton var ona tıklayın
Onu bilmiyorum valla hocam beni önce tarayıcıya atıyor ordan yemeksepeti uygulamasında ilgili sekmeyi açıyorGüzel insan kod girme kısmına atmıyor bizi, app storeda kalıyor öyle.
o tarayıcı linkini atsana bizeOnu bilmiyorum valla hocam beni önce tarayıcıya atıyor ordan yemeksepeti uygulamasında ilgili sekmeyi açıyor
Tarayıcı yönlendirme linki değil tarayıcı da play store açıyoro tarayıcı linkini atsana bize
App store kalıyor öyle idkAma bende ödeme yapamıyorum nerden tutsan sıkıntı bunların hiç mi tester ekipleri yok hep sıkıntı hep sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tarayıcı yönlendirme linki değil tarayıcı da play store açıyoraynı siz gibi sonra otomatik uygulamaya geçiyor
Dün alayım diyordum unutmuşum hocam, hatırlattığın için sağol- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Denemede para çekmesin diye ilk günden iptal ettim abonelik hakkını da aldılar haberiniz olsunİstediğin zaman iptal edilir diyor etmezsen 399 tl çekecek 3 ay sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben ödeme sayfasında kalıyorum valla ödeme alınamadı diyor troy mastercard kredi kartı banka kartı hepsini denedim olmuyor... yemeksepetinden zaten sorunsuz bir uygulama beklemek hata
Bende olmadi link var mi- Premium olan uygun hesabınız yoksa yeni bir hesap açıp 1 TL'den HB Premium'lu olabilirsiniz.
- Premium avantajları sayfasından Yemeksepeti Pro kampanya kodunuzu alın ve YS'de aktive edin.
- Ypro'nun verdiği 3 aylık HB Premium kodunuzu alın ve HB aboneliğinizi uzatmayı deneyebilirsiniz.
- Ypro seçili restoranlarda 600/300'e kadar ve markette %50'ye kadar indirim sağlayabiliyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle