🔥İndirim 🔥Gameraider Gr2 Pro🔥Magnezyum🔥40gr 8k Hz Pixart 3950 4.499,00₺ ??🔥

Son düzenleme:
Darmoshark üretimi, Hawk Hm620 ile aynı. Darmoshark, Hawk veya Gameraider hangisi ucuzsa o alınabilir ürün güzel. Fakat Darmoshark modeli M2 Pro.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende göremedim

O da magnezyum da sınıfına göre o daha iyidir o zaman
Yok magnezyum değil Scyrox serisi ama kaliteli bir plastik ve daha hafif 36gr

1789574984260.webp

Ayrıca optik switch ve nordic MCU var içinde

Yok magnezyum değil Scyrox serisi ama kaliteli bir plastik ve daha hafif 36gr

Alıntıyı görüntüle
Ayrıca optik switch ve nordic MCU var içinde
Scyrox malzeme kalitesi iyi değil o kadar, özellikle kaplaması kötü. 1 1.5 sene sorunsuz kullandım(fakat 2 arkadaşım da scroll sorunu yaşadı) şu an aktif olarak mchose l7 ultra ile beast x mini pro kullanıyorum mchose l7 ultra öneririm plastik kalitesi vb scyroxdan çok daha iyi

Scyrox malzeme kalitesi iyi değil o kadar, özellikle kaplaması kötü. 1 1.5 sene sorunsuz kullandım(fakat 2 arkadaşım da scroll sorunu yaşadı) şu an aktif olarak mchose l7 ultra ile beast x mini pro kullanıyorum mchose l7 ultra öneririm plastik kalitesi vb scyroxdan çok daha iyi
2 senedir aktif kullanıyorum öyle problemler yaşamadım bilmiyorum

ben de aynı şekil 1.5 sene problem yaşamadım fakat scroll sorunu yaşayan arkadaşlarım da var şans işi biraz. Scyroxu malzeme kalitesi olarak önermem performansı iyi.
İnce zaten belli ediyor ama bir mouse ne kadar dayanıklı olabilir ki taşınabilecek bir mouse olmadığı için pekte dert edilecek şey değil gibi bu performansa rakipsiz bu fiyata bence

İnce zaten belli ediyor ama bir mouse ne kadar dayanıklı olabilir ki taşınabilecek bir mouse olmadığı için pekte dert edilecek şey değil gibi bu performansa rakipsiz bu fiyata bence
incelikten çok kaplamasında sorun var hissiyat olarak çok ucuz plastik hissettiriyor. Plastik kasalar esnek olduğundan dolayı dayanıklılık olarak çok iyi aslında mesela magnezyum kasayı düşürdüğünde büyük ihtimal kırılır ama plastiği düşürsen bir şey olmaz. mchose l7 ultra daha iyi bir seçenek rtings incelemesine göre gecikme değerleri bi tık daha iyiydi l7 ultranın hatta 1 numaraydı raw input olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri