shyNNN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler varHarbiden bu zamlar ne ya
kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler varHarbiden bu zamlar ne ya
nitro 9070xt ye amazon un 72 istedigi yerde normallesiyor malesef bu fiyatlar, bunun gibi bir sürü tuhaf fiyatlı listelemeler artıyorkafayı kırmışlar düz 9070 e kim 53 vericek garip
7900gre hiç olmazsa 16gb idi bunda oda yok7900GRE nin adını 9070GRE yapıp milleti silkeliyorlar akıl alır gibi değil.
Almayın, aldırmayın. 30K ya bile alınmaz.
yarin 45 bin tl oldugunda almayın dediginiz arkanızdan iyi anmaz sizi artık bu devirde şu alınmaz bu alınmaz lafı bitti şuan insanların bütçesine ne uygun ise alıp geçme zamanı begenmedigimiz kötü dedgimiz 5070 ler 50 bine 5060ti 16 gb ise 40 bine 9060xt 16 gb ise 30 bine dayandı7900GRE nin adını 9070GRE yapıp milleti silkeliyorlar akıl alır gibi değil.
Almayın, aldırmayın. 30K ya bile alınmaz.
Gider 2.elde 9070XT kovalarım çok daha iyi. 12GB ve saf performansı 7900GRE ile aynı olan bir karta 34K para vermem.yarin 45 bin tl oldugunda almayın dediginiz arkanızdan iyi anmaz sizi artık bu devirde şu alınmaz bu alınmaz lafı bitti şuan insanların bütçesine ne uygun ise alıp geçme zamanı begenmedigimiz kötü dedgimiz 5070 ler 50 bine 5060ti 16 gb ise 40 bine 9060xt 16 gb ise 30 bine dayandı
ondandıro dönem ama vatan pc 28 bine 9070xt pulse filan veriyordu 33 bin tl normal fiyatı idi ne olduysa agustos ve eylül ayında kartlar fiyatları patladı
2 ay önce 30 bine 9070xt aldım 3 taksit diye almayacaktım başta hocam öyle söyliyimo dönem ama vatan pc 28 bine 9070xt pulse filan veriyordu 33 bin tl normal fiyatı idi ne olduysa agustos ve eylül ayında kartlar fiyatları patladı
tray da bu geçmiyor değil mi görmedim çünküAlıntıyı görüntüle
amazondada belirli ürünlerde var satın alırken o ekranda kampanya dahilinde olduğunuzu göstermesi gerekiyor.
Sadece bellek degil gpu nun kendisi icinde tsmc deki bantlari yapayzeka chiplerine ayiriyorlar, orada senin benim verdigimin belki 10 katı kar varBu lanet bileşenlerde sanki sadece bellek varmış gibi fiyatların bu kadar uçması aşırı anlamsız ya. Başka bir şey yokmu bu kocaman zımbırtının üzerinde?
2 kez satın alındıAlıntıyı görüntüle
amazondada belirli ürünlerde var satın alırken o ekranda kampanya dahilinde olduğunuzu göstermesi gerekiyor.