Yardım Asus Rog Astral 5080 mi Gigabyte Aourus 5080 Beyaz mı

Arda006

80+
Reaksiyon skoru
1
sistemim beyaz sadece ekran kartım siyah ASUS TUF 5070 Tİ OC bunu satıp asus rog astral 5080 düşündüm dubaiden tanıdıkla yada tr artık samsung g9 144hz 49 inc oled var bide 2k monitör var hikayeli oyun ve simülasyon oynuyorum gigabyte aouros 5080 ile asus rog astral 5080 arasında kaldım

ASUS Rog Astral bambaşka bir seviye

sistemim beyaz sadece ekran kartım siyah ASUS TUF 5070 Tİ OC bunu satıp asus rog astral 5080 düşündüm dubaiden tanıdıkla yada tr artık samsung g9 144hz 49 inc oled var bide 2k monitör var hikayeli oyun ve simülasyon oynuyorum gigabyte aouros 5080 ile asus rog astral 5080 arasında kaldım
Hocam bende sizin gibi ikilemdeyim Tr den kovalamaya çalışıyorum Aorus master da tepe modeli ama astralle arasında bizim ülkede 30-40 bin fark var.

Aorus ilk çıktığında termal macun akma olayı vardı ama 26 serisiyle ilgili onu düzelttiklerini söylüyorlar. Astral seviyesinde bir kart ama Tr de pek tutulmadı gibi

Karar verirseniz iki kartta güzel aslında ama Asus her türlü zirvedir

Hocam bende sizin gibi ikilemdeyim Tr den kovalamaya çalışıyorum Aorus master da tepe modeli ama astralle arasında bizim ülkede 30-40 bin fark var.

Aorus ilk çıktığında termal macun akma olayı vardı ama 26 serisiyle ilgili onu düzelttiklerini söylüyorlar. Astral seviyesinde bir kart ama Tr de pek tutulmadı gibi

ASUS Rog Astral bambaşka bir seviye

hocam aourus master a bende baktım oda çok güzel fakat dediğiniz sorunu bende gördüm hiç tanıdığım biride kullanmıyor bilemiyorum o yüzden rog astral da uçuk yani bu ülkenin fiyatlandırması şaka gibi 2 3 ay önce rog astral 5090 lar 150 160k dı şimdi 5080 şaka gibi ben dubaiden getittirmeyi düşünüyorum şuanlık

Bana sorarsan elindeki 5070ti tut oldukca iyi kart çok ciddi bir masrafa girersin alacagin perf max %15 ikisi de 16gb. İlla da bu ikisinden birini alacağım dersen ucuz olanı al ikisi de çok kaliteli katlar. Orta seviye kartlardan itibaren (msi gaming trio, inno3d x3 oc, asus tuf) 5090'lar bile ısınmıyor benim 5090 inno3d x3 %30 fanda 65 dereceyi geçmedi daha.

Bana sorarsan elindeki 5070ti tut oldukca iyi kart çok ciddi bir masrafa girersin alacagin perf max %15 ikisi de 16gb. İlla da bu ikisinden birini alacağım dersen ucuz olanı al ikisi de çok kaliteli katlar. Orta seviye kartlardan itibaren (msi gaming trio, inno3d x3 oc, asus tuf) 5090'lar bile ısınmıyor benim 5090 inno3d x3 %30 fanda 65 dereceyi geçmedi daha.
hertürlü bitane beyaz kart alıcam almışken 5080 diyorum da ikisi arasında kaldım bakalım rog astral 120 130k bandına düşerse onu alacağım yüksek ihtimal

Aynı fiyattaysa Asus olan.

Gigabyte'ın bu sene ürettiği ekran kartlarının geri dönüşleri çok çok kötü. Tüm sosyal mecralarda herkes olabildiğince uzak durmaya çalışıyor. Ciddi bir QA sorunu yaşıyor Gigabyte. Her yer 3. aydan termal macunu kuruyan Gigabyte müşterileri ile doldu.

Gigabyte imajını düzeltene kadar, hiçbir koşulda tercih edilmemeli.

Astral olan her kart alınır. 5080 bile olsa kart kaliteli. Değer

İki modelde güzel fakat astral çok farklı bir seviyede

Astral olan her kart alınır. 5080 bile olsa kart kaliteli. Değer
sağolun hocam dediğiniz gibi astral alıcam galiba ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki modelde güzel fakat astral çok farklı bir seviyed
İki modelde güzel fakat astral çok farklı bir seviyede
katılıyorum ya bencede astral almayı düşünüyorum bakalım fiyatlar böyle devam ederse 200k yı görcek erkenden 130 135 e denk gelir ise alıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,884
Üyeler
203,607
Son üye
runheavenn
Geri