Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

hocam yani sorun ekran kartında gibi ama yinede başka bir parçadan şüpheleniyorsanız bilgisayarcıda deneyebilirsiniz ne kadar ücret alır bilmiyorum konuşup gitmekte fayda var
Hocam başta açıldı bir süre bıos ekranın da kaldım o sırada flash'a w11 hazırlıyordum sonra bir baktım ki kırmızı noktalar ekranın heryerinde sonra kapattım tekrar açamay gelince açılmadı

Hocam başta açıldı bir süre bıos ekranın da kaldım o sırada flash'a w11 hazırlıyordum sonra bir baktım ki kırmızı noktalar ekranın heryerinde sonra kapattım tekrar açamay gelince açılmadı
Anakartta başka PCIe girişi yok mu hocam ekran kartını takmak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart marka model nedir yeni mi aldınız

dediğim gibi hocam garanti yolu kesin başka bir şeyden şüpheleniyorsanız bilgisayarcıya gidin ki bence hiç gerek yok

Bu genelde bildigim kadariyla kartin vramlerden oluyor

@flyingatm Hocam hepsiburada dan talep oluşturdum red edildi ne yapacam ben

Ürünün onarımı için direkt teknik servisle iletişime geçmelisiniz. Teknik servis bilgileri; Endeks Bilişim : +90 216 523 35 70 ile iletişime geçebilirsiniz. Bu mesajı attılar

Ürünün onarımı için direkt teknik servisle iletişime geçmelisiniz. Teknik servis bilgileri; Endeks Bilişim : +90 216 523 35 70 ile iletişime geçebilirsiniz. Bu mesajı attılar
E zaten hocam hepsiburada satıcı sadece endeksle iletişime geçin dedikleri gibi, Hepsiburadaya yollasanız da onlar da endekse gönderecekti zaten

pcie slotunda bir sorun olabilir yakın çevrenizde test edebileceğiniz kimse yok mu göndermeden önce bir gösterseniz iyi olur yoksa bir internet kafeden vs rica edebilirsin en azından problem kesin olarak belli olur

Geri