iyiadam12345
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ryzen 5 5600 stock fan ve rtx 3070ti sistemim var.ısınma problemi yaşıyorum.kasam 1 normal fan 1 küçük egzoz fanına sahip.bununla ilgili olabilir mi?eski de bir kasa.
Güç kaynağı da ısı üretiyor ancak ilk başta dediğiniz gibi 1 içeri 1 dışarı fanlı sistemde ilk olağan şüpheli kasa. Kasa içinde ısınan hava yeteri kadar dışarı atılamazsa ve kasanın dışından kasanın içine yeteri kadar ortam havası basılamazsa ekran kartı, işlemci, psu gibi parçaların ürettiği ısı kasa içinde sıkışır ve sürekli olarak kasa içi sıcaklığı arttırabilir. Ta ki ekran kartı, işlemci gibi parçalar yüksek sıcaklık sebebiyle güç düşümü gösterene kadar.teşekkürler hocam 650w psu ile de alakası olabilir mi yoksa garanti kasadan dolayı mı?
içeri hava çeken fan sayısı havayı dışarı atan fan sayısından fazla olmalı. 3070ti eskidi termal bakıma ihtiyaç duyabilir ama burada bariz sorun kasa. 5600 stok fan ile rahat soğutulabilir kasana fan al veya direkt kasayı değişryzen 5 5600 stock fan ve rtx 3070ti sistemim var.ısınma problemi yaşıyorum.kasam 1 normal fan 1 küçük egzoz fanına sahip.bununla ilgili olabilir mi?eski de bir kasa.
kasanızın hava akışı kötü gibi duruyor 500 1k arası uygun kule tipi soğutucular var 5600 için yeterli olur bende kullanıyorum macunuda yenilersiniz psu yeterli gibi duruyor bence yine 1.5k ya falan kasa alınabilir bütçeniz varsa hava akışı önemliryzen 5 5600 stock fan ve rtx 3070ti sistemim var.ısınma problemi yaşıyorum.kasam 1 normal fan 1 küçük egzoz fanına sahip.bununla ilgili olabilir mi?eski de bir kasa.