Öneri Ram Tavsiyesi ( 2 Seçenek Arasında Kaldım )

Hocam bu patriotlar benim bütçeme uygun ve cl mhz değerli baya hoşuma gitti bir de peşin fiyatına 3 taksit yapıyor kartıma ve hatta para puan vs kazanma olayım var 1000 tl gibi. Ne yapsam bilemedim.

Klevv daha iyi bir marka mı oluyor o zaman hocam. Patriot fiyat ve taksit avantajıyla dikkatimi çekmişti. Klevv 5 bin tl daha pahalı ve taksit avantajı yok. Bu yüzden patriotlar beni daha çok çekmeye başladı ama eğer kötü bir markaysa ve sorun yaşayacaksam almak istemem.
Hızına gecikmesine çok takılma beğendiğin en ucuz beyaz RAM'i al CL 30'da CL 36 arasında o kadar fark yok. CL 30 CL 28 arasında da o kadar fark yok. Eğer bu kadar fark ediyorsa kesinlikle en ucuz RAM'i al CL 28 de almak zorunda değilsin. Beğendiğin fiyatı sana uyan modelleri at önerirler. Ama bu remler bana pahalı geldi

Merhaba 2 ram seçeneği arasında kaldım. Beyaz bir sistem topluyorum ve performansına önem verdiğim kadar görünüşüne de önem veriyorum.

Öncelikle şu 2 ram arasında kaldığımı belirteyim:

Patriot Viper Venom RGB AMD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30

Kasa olarak HYTE Y70 SNOW WHITE ve anakart olarak da msi mpg x870e edge ti wifi almıştım. Görünüş olarak KLEVV kasaya tam oturuyor rengi beyaz fakat hem fiyatı hem de taksit olmaması beni almamaya itiyor.
Öteki patriot ramlerde ise hem 3 taksit var hem de fiyatı biraz daha uygun fakat görüntü açısından biraz daha kaba duruyor. İkisi de HYNİX modül kullanıyormuş sanırsam yani performans açısından tek farkları birisinin CL28 ötekinin ise CL30 olması.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Patriot çirkin bence, klevv de hem pahalı hem taksit yok
Bu da pahalı ama en azından tam istediğin gibi.
6-9 ay taksit var, expo var, 6000 mhz cl28, rgb var

Patriot çirkin bence, klevv de hem pahalı hem taksit yok
Bu da pahalı ama en azından tam istediğin gibi.
6-9 ay taksit var, expo var, 6000 mhz cl28, rgb var
Kanka bu markayı ilk defa duyuyorum güvenemedim satıcısı amazonmuş ama bilemedim. Bu arada biraz daha araştırma yaptım benim anakart ile patriotlar güzel durur gibi patriotlar düz siyah değilmiş hafif gri metalimsi bence iyi durur ve 3 taksit yapılıyor. KLEVV'lerde taksit olsa direk çekeceğim ama adamlar hem pahalıya koymuş hem de taksit yapmıyor. Patriotlar fiyat açısından ve performans açısından en iyisi gibi duruyor.

CL 30 ile CL28 arasındaki geçikme farkı yok denecek kadar azdır. CL30'u geçmediği sürece sıkıntı yok. İkisinde de expo desteği var. En önemlisi o benim için, direkt tak profili seç sorunsuz çalıştır. 2 side güzel ürünler. Ben olsam KLEVV Cras V'yi seçerdim hem estetik duruyor hemde 2 yıl sorunsuz iade hakkı var. Gerçi Ramler kolay kolay bozulan ürünler değil...

CL 30 ile CL28 arasındaki geçikme farkı yok denecek kadar azdır. CL30'u geçmediği sürece sıkıntı yok. İkisinde de expo desteği var. En önemlisi o benim için, direkt tak profili seç sorunsuz çalıştır. 2 side güzel ürünler. Ben olsam KLEVV Cras V'yi seçerdim hem estetik duruyor hemde 2 yıl sorunsuz iade hakkı var. Gerçi Ramler kolay kolay bozulan ürünler değil...

Evet ürün bazında bakarsak KLEVV daha estetik CL30-CL28 çok bir fark yok. Fakat aralarında 5 bin tl fark var ve klevvlerde taksit yapılmıyor. Patriotlar tam siyah değil ve metalik bir renkleri rgbleri de var anakartımın üstünde çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Ben de tak çalıştır mantığıyla expoyu açıp ürünü 6000 mhz ve cl28 de kullanmayı planlıyorum tabii eğer sorun olacaksa cl30 a da çekiliyorsa manuel çekerim tabii.
Sanırım patriotlarda karar kıldım. Normal şartlarda bu fiyatlardan ikisinin yüzüne bile bakmazdım ancak fiyatlar komik yerlere gitmeye başladı taksitle alıp 3 ayda ödeyip ram konusunu kapatmak istiyorum.

Evet ürün bazında bakarsak KLEVV daha estetik CL30-CL28 çok bir fark yok. Fakat aralarında 5 bin tl fark var ve klevvlerde taksit yapılmıyor. Patriotlar tam siyah değil ve metalik bir renkleri rgbleri de var anakartımın üstünde çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Ben de tak çalıştır mantığıyla expoyu açıp ürünü 6000 mhz ve cl28 de kullanmayı planlıyorum tabii eğer sorun olacaksa cl30 a da çekiliyorsa manuel çekerim tabii.
Sanırım patriotlarda karar kıldım. Normal şartlarda bu fiyatlardan ikisinin yüzüne bile bakmazdım ancak fiyatlar komik yerlere gitmeye başladı taksitle alıp 3 ayda ödeyip ram konusunu kapatmak istiyorum.

Valla en güzeli stabil expo yapmak mavi ekran hatası yok en stabil şekilde çalışıyor birde beyaz sistemin ayrı bir albenisi var gerçekten. Kasanıza baktım gerçekten güzel duruyor. Masanızda beyaz yaparsanız gayet şık olur. Bence 5.000 TL fazla verilebilir...

Geri