Olimp Protein - Double Çikolata - 1800 Gr. 4190 TL Ek 300 TL Puan ile 3890 TL

Aga şaka mısınız? ek puan cart curt bilmem ne bir ton şey ile 1 servisi 81 TL ye geliyor. Akıl tutulması bir fiyat.

Ürün zaten %70 protein oranına sahip WPC80 bile değil. 37gr lık bir serviste 26gr protein var.

Son düzenleme:
Aga şaka mısınız? ek puan cart curt bilmem ne bir ton şey ile 1 servisi 81 TL ye geliyor. Akıl tutulması bir fiyat.

Ürün zaten %70 protein oranına sahip WPC80 bile değil. 37gr lık bir serviste 26gr protein var.
Marka WPC80 + WPI90 kullandığını söylüyor ancak bu protein oranıyla mümkün değil. Ben de anlamadım. Olimp iyi markaydı diye biliyordum.
Diğer dediğinize de katılıyorum millet kafayı yemiş 1 servis 80 tl nedir. Whey işinde iyi düzüyorlar bizim milleti. Bizimkiler de niyeyse alıyor her türlü.

Valla bilindik marka, Bayadır protein bakıyordum uyguna yok. 175 garanti puanı ile 4k ya geldi diyelim. Teşekkürler paylaşım için. Keşke 1.8 değilde 2 veya 2.2 kg falan olsaydı o zaman çok iyi olurdu. Bu bizi en az iki üç ay götürür.

Son düzenleme:
Valla bilindik marka, Bayadır protein bakıyordum uyguna yok. 175 garanti puanı ile 4k ya geldi diyelim. Teşekkürler paylaşım için. Keşke 1.8 değilde 2 veya 2.2 kg falan olsaydı o zaman çok iyi olurdu. Bu bizi en az iki üç ay götürür.
Güle güle kullanın hocam. Normalde ON kullanıyordum elimde de kovanın yarısı falan kaldı, son zamanlarda birden 5500 den 8000lere fırlayınca Buda bana ilaç gibi geldi

SSN in protein tozunun doğruluk değeri %80 civarında çıkmıştı diğer markaların %15 %20 de gezerken. Ben SSN den memnun kalmıştım

Geri