Anakart olarak önerdiğim anakartlar yeterli değil mi hocam? Gigabyte B850M Force alınıp geçilir bence. On numara anakart yapmış elemanlar. Fiyatı daha uygun bir şey aramıyorsa asus prime b850m-k veya 650m-k alınır. Gidipte x870e almanın çok bir anlamı yok bence oyunculuk için.knk anakart çok önemli ya her bileşende belirli bir alt sınır lazım.
Şu an bilgisayarı kurmadım ama yapman gerken çok basit. Sol taraftan sadece ▪CPU yazan kısma alıp extreme ayarlara alacaksın. Birkaç tane daha ayar vardı ama unuttum. @dombikpanda hocam biliyor ayarlarıKanka testi nasıl yapıyorsun ayarları atsana occt ayarlarını
MSI 121a ön panele sigar mi bu?![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Niye geçemesin? %100 RPM testi bu.güzel fiyat fakat bu soğutucuyla yapılan internetteki bazı testlere çok güvenmeyin. sponsorlu ve yanıltıcı içerik olabilir. arctic lf 420yi geçtiği gösteriliyor fakat lf 420yi bırakın lf 360ı bide geçme durumu tasarım kapasitesine göre çok zayıf. dikkatli olun.
Techpowerup'a göre bunun üst serileri Sigma veya Lota serileri bile 360'lığı geçemiyor. Alt serisi nasıl 420'liği geçsin? Ben o testte bir kolpalık olduğuna inanıyorum hala.Niye geçemesin? %100 RPM testi bu.
sen şu msi b850 anakartta yalan yanlış bilmeden uyduran arkadaş değil misin ya nerelerdeydin senNiye geçemesin? %100 RPM testi bu.
Birkaç ay önce beyazını 2300e aldım 7500f buz gibi çalışıyor boşta 30-35 yükte 50-55 derece. Öneririm.![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
imzandaki sistem ile mi kullanıyorsun?En iyi fp aldığım ürün kendisi bu yıl için .
Evet 7950x için güzel soğutuyor 170w TDP si var işlemcinin. Phantom spirit'ten daha iyi sogutuyorimzandaki sistem ile mi kullanıyorsun?
Arkadaşa aldık hocam teşekkürler grafik karşılaştırma doğruysa fiyatına göre çok iyi![]()