Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Ryzen 7 7800X3D Ve Rx 9070xt Sistemine hangi ana kart uygundur bütçe 5000-6000

Arkadaşlar merhaba,

Sitede Titan Seat Crow adlı ürünü almaya çalışıyorum. Saat 21.00'den beri takip ediyorum ve saat 22.00'den beri de aralıksız almayı deniyorum.
Sistemde ürünün stoğu 9 adet olarak görünmesine rağmen, ürüne tıklayıp sepete eklemeye çalıştığımda "stokta yok" uyarısı alıyorum.
Bu durumla daha önce karşılaşan var mı? Sistemsel bir önbellek/cache hatası mıdır, yoksa ürünler başkalarının sepetinde kilitli mi kalmıştır? Ya da bunu çözmenin bir yolu var mı?

Asus rog harpe ace mini mouse 3500 liradan 97 stok görmüştüm. Şuan 4 tane kalmış bu mümkün mü yahu? geçen haftalarda nerdeyse 2bine geliyordu da almadılar?

Asus rog harpe ace mini mouse 3500 liradan 97 stok görmüştüm. Şuan 4 tane kalmış bu mümkün mü yahu? geçen haftalarda nerdeyse 2bine geliyordu da almadılar?
Dümen dir iyi mouse ama o fiyatları gördükten sonra elin gitmez almaya

bu akşam itibari ile bu konuyu kilitseler keşke. son 1 aydır düzgün bir indirim yok hepsi bindirim üstüne indirim ya da direkt bindirim. direkt hangi üründe indirim varsa millet onu paylaşsa boş yere de beklemiş olmayız. talep azalırsa o zaman belki düzgün bir indirim yaparlar

bu pc toplama işinin boku çıktı artık, hadi vga ve ram ram chip krizi diye pahalı anladık, diğer parçaların bileşenlerin niye fiyatı artıyor?
amd zam yaptı, motorin 100 tl oldu, dolar arttı, firmalar nakit para sıkıntısına girdi ve şimdi bunların üstüne de fon krizi eklendi. kısacası zam için gereken tüm senaryolar bir anda gerçekleşti. sonumuz hayr olsun cidden çok ciddi olaylar oluyor ama ülkemiz insanı hissiz ve durumun farkında değil. ölü takliti yapmaya devam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,475
Üyeler
204,443
Son üye
lordmy
Geri