❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly - Aeronaut - Yüksek Kaliteli Termal Macun 4gr 499 TL

Kendine gore iyi fiyat ama alinmaz. Performans MX4'ten kotu/denk ve bu fiyata cok daha iyi olan MX-7 var.

Kendine gore iyi fiyat ama alinmaz. Performans MX4'ten kotu/denk ve bu fiyata cok daha iyi olan MX-7 var.
Valla ne yalan söyleyeyim ben hiç uğraşmadım macunla falan bilemiyorum onları. Bu macun özelinde fiyatı uygun gözüktüğü için paylaştım.

Bir keresinde Kryonaut almıştım paraya kıyıp. MX-4'den hiçbir farkının olduğunu görmedim, şimdilerde daha iyileri de çıkmıştır muhtemelen. İşin başındaki adamı seviyorum ama bu premium'u vermeye değdiğini düşünmüyorum, gram başına maliyet özellikle bu ekonomide daha dikkate alınması gereken bir şey bence.

Bir keresinde Kryonaut almıştım paraya kıyıp. MX-4'den hiçbir farkının olduğunu görmedim, şimdilerde daha iyileri de çıkmıştır muhtemelen. İşin başındaki adamı seviyorum ama bu premium'u vermeye değdiğini düşünmüyorum, gram başına maliyet özellikle bu ekonomide daha dikkate alınması gereken bir şey bence.
Sahtesi denk gelmiş.

Arctic resmi distribütörü teknobiyotik amazonda 4gr MX-7'yi 429 TL'ye satıyor
Diğer satıcılar kısmından bulabilirsiniz

Arctic resmi distribütörü teknobiyotik amazonda 4gr MX-7'yi 429 TL'ye satıyor
Diğer satıcılar kısmından bulabilirsiniz
405tl gözüküyo o bende

Aeronaut düşük model, kryonaut çok iyi mx4'den iyidir, mx6'dan bir tık iyiydi ama daha sonra mx6'nın formülünü değiştirdiler bir garip oldu sevmiyorum. Mx7'i daha geçen aldım, deneyeceğim. Hydronaut olsa iyiydi.

Gülücük atmış boş yere demek ki köylünün teki basıyorum engeli, şu kadar bu kadar fark var derken ne bir işlemci modeli söylemiş ne bir tüketim söylemiş ne de bir soğutucu modeli söylemiş. İnterneti var diye yorum yapabiliyorlar işte :D eküla gibilerini ciddiye almanıza gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,218
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri