🔥İndirim R7 9800x3d | RX 9070 XT | 32gb Ram | 1tb SSD 123.799 TL 🔥 9 Taksit 🔥

Bişeyi unuttum diyodum. Evet yine alınmaz anakart da b650m-r alırsın 4.5k şuan. 12.5k ya aigo psu lu kasa ve işlemci soğutucu alınmaz. Tek tek toplayıp bazı parçaları indirimden alırsın yine taksitli en azından istediğin parçaları seçersin düzgün ram alırsın düzgün psu alırsın falan.

Vatan bilgisayarda CL32 li sistem 115 k ya geliyor tek eksisi en fazla 6 taksit oluyor
Bu da mantıklıymış. Ama arada aylık 6 bin TL'ye yakın ödeme farkı oluyor. Aylık 6 bin TL fazla verebileceklerin bunu tercih etmesi daha mantıklı.

Bedava, 7 tane aldım, haftanın her günü birini kullanırım.
Geyik bi yana sen de alma, bir indirim falan yok. Tek tek toplasan yine taksitle alırsın.
İşlemci 21k de, ekran kartı 49k, ram 29k, ssd 8k 107k yapıyor. 17k ya bu psu/kasa ve soğutucuyu almış oluyosun.
Ben tam olarak dediğiniz gibi şu an toplama yapıyorum parça indirimleri kovalayarak 46.500'e asus prime 9070xt, 12.400'e msi B850 tomahawk anakart aldım şu anlık. Genel fiyatta zaten toplama yaparsanız tabi ki daha uygun fiyat çıkar bende bunu amaçlıyorum fakat bazı arkadaşlar direkt hazır olsun uğraşmayayım istiyor, onlar için biçilmiş kaftan 6 veya 9 taksit. Bu şekilde bakarsak bazı insanların işine yarayabilir.

Vatan bilgisayarda CL32 li sistem 115 k ya geliyor tek eksisi en fazla 6 taksit oluyor
Bahsettiğiniz sistemi buldum ve aynı özelleştirmeleri yaptım 126k veya 129k tarzı bir fiyat buldum az önce

ben kendim tam zamanında almışım diyorum her şeyi ya 1 ay geciksem şu an bu kendi sistemimi almaya kalksam 160 170 k bandında Allah sabır versin herkese

son 9. taksiti ödediğinizde bu sistemin o gün ki değeri 150k olur. buna ek taksitle ödediğiniz için de baya karda olursunuz. dolar 50 direncini kırdığı an geçmiş olsun.

9070xt olan bir sisteme max 90k verilir.
Yılsonunda bir adet cl48 8gb ile çıkma b650R kelepir 480gigobyte sata3.0 stock fanli az kullanılmış çok bindirilmiş 7500f ile bile zor gibi

Aşağıdaki konuda burayla benzer bir durum var konuda bahsettim. Destek olursanız çok sevinirim.

100 kere dedik alın diye hem paramız eriyor hem ai ayağına geçirip duruyorlar muhtemelen bir sonraki nesilin kendine ait cep telefonu ve bilgisayarı da olmayacak her şeyi kiralayacaklar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,003
Üyeler
204,583
Son üye
Ege_000
Geri