Ben 30 liraya aldım gecen sene 0 olarak. 2 katını geçti fiyatıYahu tabii ki o fiyatlara çıkacak hatta MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC gibi olanlar çıktı bile , o duruma gönderme yapıyorum ben de , 11.11 - Kara Cuma son fırsatlar olacak ve daha sırada çok ucuz kalan anakartlar var haberlere göre.
Bu ay göreceksin o rakamları ocak gelmeden, kasım indirimi falan bekleyen varsa bin pişman olacak özellikle nvidia tarafında, bu ürün köprüden önce son çıkış gibi malesef bu fiyataOcak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.
30k iken almayın ben mi demişim? 30k iken almamışsınız 50k olunca fırsat diye atlıyorsunuz. Bizim vatandaşımızda genel olarak fiyatı yükselen bir şeye atlama huyu var. Altın 8k olur ona zıplar uçuyor gidiyor diye. Fonlar tarihi fiyata çıkar ona zıplar uçuyor gidiyor diye. Şu kartı bu forumdan alanların çoğu oyun için alacak. Madem 30k ya almamışsın 50k ya da oyun için bence alınmaz. Yapay zeka için vs. alacak adama da bu kart zaten yaramaz. Yukarıdaki mesaja zaten alan arkadaşlara hayırlı olsun demişim. Lütfen daha fazla beni etiketlemeyin ne yapıyorsanız yapın. İyi günler.Cabbar senin gibiler bu 30k ikende düşer almayin diyordu artık 70k olunca alırsınız![]()
Zamanında aldığım için şükür ediyorum gerçekten. Kimse fiyatların bu kadar çok artacağını beklemiyordu. 5080 alacaktım 10k fazla vermeye gerek yok demiştim o zaman. Hocam bir de 5070 5080 süper çıkabilir diyorlar 2027 de fiyatlar ne olur kestirmesi zor.Bence mevzudan en çok etkilenen 5070Ti oldu. 5080 le aynı fiyatlara satılıyorlar sanki banamı öyle geliyo bilmiyorum ama. Gerçi fiyat algım da kalmadı artık.
indirim bitti 53 bin tl oldu indirim bitti işaretleyinDeğerlendirilebilir. Amazon satıcılı ürünleri memnun kalmazsanız 1 ay boyunca sıkıntısız iade de edebiliyorsunuz. 9 Taksit imkanı da var.
işte alın da bizde 2. el alalımBirileri sıfır almadıkça 2. el ürün nasıl bulacaksın ki?
53e vatanda msi var onu alırım windforce yerineindirim bitti 53 bin tl oldu indirim bitti işaretleyin