❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 Windforce Oc Sff 49.999 TL 9 Taksit Amazon Satıcılı

2 ay once bu paraya su alinirdi bu alinirdi diyenleri gormekten bikkinlik geldi

Yahu tabii ki o fiyatlara çıkacak hatta MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC gibi olanlar çıktı bile , o duruma gönderme yapıyorum ben de , 11.11 - Kara Cuma son fırsatlar olacak ve daha sırada çok ucuz kalan anakartlar var haberlere göre.
Ben 30 liraya aldım gecen sene 0 olarak. 2 katını geçti fiyatı

Ocak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.
Bu ay göreceksin o rakamları ocak gelmeden, kasım indirimi falan bekleyen varsa bin pişman olacak özellikle nvidia tarafında, bu ürün köprüden önce son çıkış gibi malesef bu fiyata

Arkadaşlar, nâçizane bir tavsiye: Her dönem bir arkadaştan ses çıkıyor; eğer ihtiyacınız varsa alın geçin. Dönem, çip devri; durmadan fiyatlar artıyor, eski dönem yerini bu çağa bırakıyor. Aşağıdaki arkadaş da Gaming Trio modeli için yorum yapmıştı. :)
1791272102144.webp

Cabbar senin gibiler bu 30k ikende düşer almayin diyordu artık 70k olunca alırsınız :)
30k iken almayın ben mi demişim? 30k iken almamışsınız 50k olunca fırsat diye atlıyorsunuz. Bizim vatandaşımızda genel olarak fiyatı yükselen bir şeye atlama huyu var. Altın 8k olur ona zıplar uçuyor gidiyor diye. Fonlar tarihi fiyata çıkar ona zıplar uçuyor gidiyor diye. Şu kartı bu forumdan alanların çoğu oyun için alacak. Madem 30k ya almamışsın 50k ya da oyun için bence alınmaz. Yapay zeka için vs. alacak adama da bu kart zaten yaramaz. Yukarıdaki mesaja zaten alan arkadaşlara hayırlı olsun demişim. Lütfen daha fazla beni etiketlemeyin ne yapıyorsanız yapın. İyi günler.

Son düzenleme:
Bence mevzudan en çok etkilenen 5070Ti oldu. 5080 le aynı fiyatlara satılıyorlar sanki banamı öyle geliyo bilmiyorum ama. Gerçi fiyat algım da kalmadı artık.
Zamanında aldığım için şükür ediyorum gerçekten. Kimse fiyatların bu kadar çok artacağını beklemiyordu. 5080 alacaktım 10k fazla vermeye gerek yok demiştim o zaman. Hocam bir de 5070 5080 süper çıkabilir diyorlar 2027 de fiyatlar ne olur kestirmesi zor.

Ekler

• Screenshot_20261006_103339_UC Browser.webp
    Screenshot_20261006_103339_UC Browser.webp
    24.8 KB · Hit: 43
indirim bitmiş ama bence şuan bu fiyata çok iyi, yok alınmaz falan diyenler neyin kafasını yaşıyor, bu ülkede indirim olmaz hala anlamadınız, bindirimin indirimi olur. kasım'da da 60-65k yapıp 50 ye düşürürler muhteşem cuma diye satarlar. bu ülkeyi hala çözemediniz mi. 25 e satarcaklarını falan mı sanıyorsunuz :) bizde %100 kar haram galiba, %300 falan kar etmeleri lazım.

Geçen yıl bu ay 5070ti almıştım, en ucuz 9070xt'den 8 bin tl fazlaydı, dedim dlss, rtx, mfg için verilir diyip almıştım ki saf güçte aynı ikisi. 5070 e gerçekten bu paraları vermeyin arkadaşlar, 12 gb vram yeni çıkan (son 3 yil) oyunlarda en yüksek ayarlarda yetmez, pişman olursunuz. Dlss mfg desteklemeyen oyunlarda 9070xt 5070'den %25 falan daha güçlü. Aynı paraya 9070xt alın gerçekten. Bu fiyatlarda yakın zamanda düşemez zaten, yani düşer diye de umutlanmayin.

Çok fazla beklemeden, 2.elcinin sıfır aldığı mali o fiyattan daha yukarıda satabileceği bir 2.el piyasasi ekran kartı için oluşmuştur.Darisi diğer parçalara . Zamaninda 30'a almışsın 1 gün geçse de 20 den fazla vermem çünkü bu kullanılmış diye söylenen akıllı dayıların çağı da son buldu doların azmi çipin çipi talep arz döngüsünü terk eden piyasa ile onlarda dinazorların kaderine kavuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,662
Üyeler
204,494
Son üye
sonmezeren
Geri