Technopat Neden En Ufak Yazım Hatasında Kısıtlama Ekliyor Kullanıcıya ??

otomatik düzeltme vardı ona basınca düzeltiyordu ben öyle paylaşım yapıyordum ama DA forumunu keşfettikten sonra oraya yıllardır girmiyorum

ya abi bu platform neden yazılan herşeye kısıtlama atıyor küfür yok argo yok vürgül koy başlı şöyle yaz felan diye kısıtlama atıyolar
konu acıyorum virgül koymadım diye 1 hafta banlıyolar konuyuda silmiyolar millet yanıt atıyor konuya görüldü atmak zorunda kalıyorum soramıyorumda 😂

otomatik düzeltme vardı ona basınca düzeltiyordu ben öyle paylaşım yapıyordum ama DA forumunu keşfettikten sonra oraya yıllardır girmiyorum
ya bom boş işler ya sanki bakanlıklar arası MİT-Emniyet yazışma yapıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum kurallarında var çünkü, onların sistemini genel olarak beğeniyorum ama moderatörler bazen fazla abartıyor.
e bizde begendik sonuç ortada yazı yazarken 40 kere kontrol edip okuyoruz krm öyle siteye ya sövdüm kapatın hesabımı dedim

bak az önce burda bu konuyu yanlış yerde açmışım adamlar konuyu başka bir başlığa taşıdı bildirim geldi az önce işte bu mod bunun için var orda olsa 1 saat yazı yazma cezası hadi buyur

ya bom boş işler ya sanki bakanlıklar arası MİT-Emniyet yazışma yapıyoruz

e bizde begendik sonuç ortada yazı yazarken 40 kere kontrol edip okuyoruz krm öyle siteye ya sövdüm kapatın hesabımı dedim
O kadar zor değil yazım kurallarına uygun yazı yazmak. Ek olarak buradan da ceza almak istemiyorsan burada da yazdıklarına biraz dikkat etmeni tavsiye ederim.

De da ayrı yazılırdan banlanmıştım bi ara :D
Alıntıyı görüntüle
En güzeli “yazım yanlışı bulunan mesajı alıntılama” bence hala, biri bir şey yazmış cevap vereceğim ama cevap vereceğim mesajda yazım hatası var, hatayı kendim düzeltip öyle yayınlıyordum artık mesajı şu cezayı almayım diye 😂

Aslında dilimizi korumak için doğru bir uygulama yapıyorlar ama pek bir işe yaramıyor. İnternet technopattan ibaret değil. Tiktoktaki yazım hatalarını görseniz anam anam gözleriniz kanar.

O kadar zor değil yazım kurallarına uygun yazı yazmak. Ek olarak buradan da ceza almak istemiyorsan burada da yazdıklarına biraz dikkat etmeni tavsiye ederim.
yazım hatası yanlış diye adama kısıtlama atma mantını bana açıkla hadi bana açıkla arkadaş

Aslında dilimizi korumak için doğru bir uygulama yapıyorlar ama pek bir işe yaramıyor. İnternet technopattan ibaret değil. Tiktoktaki yazım hatalarını görseniz anam anam gözleriniz kanar.
ya abi adamda şive olur konuştu şekil yazabilir bişey olur adamı susturacak bir sebep degil bu

abi hiç sorman ya daha dün açtım ordan hesap 1 günde 2 kere kısıtlama yedim kim bakıyo o siteye bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyom ki

ya abi küfür yok argo kelime yok bişey yok bırakında insanlar rahat rahat konuşsun manyak bunlar ya RTÜK gibi ceza kesiyolar manyak bunlar ya valla manyak vürgül koymadın konun başlını düzgün yazmadım ee olabilir modlar düzeltsin bir zahmet yav senki türkçe dersinde mastır yapıyok
Takma, kendi gibi adminler almış esip gürlüyolar sadece

birde alternatif verim baktın çok darlıyolar yazını metne dök sonra onu görsele çevir görsel olarak cevapla görseli okuyamayacağı için sistemleri sana uyarı veremezler

elmayı alma diye yazdım diyelim mesala adam geliyor 1 saat susturma atıyor şaka gibi ya :D 🤣 🤣 🤣

Takma, kendi gibi adminler almış esip gürlüyolar sadece

birde alternatif verim baktın çok darlıyolar yazını metne dök sonra onu görsele çevir görsel olarak cevapla görseli okuyamayacağı için sistemleri sana uyarı veremezler
sildim hesabı felan gereği yok bana öyle sitenin ya ortada bişey yok neyin susturması bu ya

elmayı alma diye yazdım diyelim mesala adam geliyor 1 saat susturma atıyor şaka gibi ya :D 🤣 🤣 🤣

sildim hesabı felan gereği yok bana öyle sitenin ya ortada bişey yok neyin susturması bu ya
şeytan diyo aç laptopları eş zamanlı hesap açtır o siteye otomasyonu kur full konu açsın siteyi çökert yarım saatte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,051
Üyeler
204,601
Son üye
saplakcimami
Geri