Neler Yeni

Bayramda Memlekete Gitmediğim İçin Maruz Kaldığım Durumlar

MOON_MVR

80+ Bronze
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1,061
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
Yaş
20
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
VR - Sim Racing - Formula 1
Dostlar öncelikle bayramınız kutlu olsun.

Umarım ailenizle ve sevdiklerinle güzel zaman geçirmiş ve değerlerini bilmişsinizdir.

Durumumu bilen bilir maddi açıdan çok dar bir dönemden geçiyorum. Borçlarımı ödemek için bir çok yaşam standartımı 0 a kadar düşürdüm hızlı kapanması için fakat konumuz bu değil.
Kısacası hem maddi hem de duygusal açıdan iyi bir durumda değilken aklıma ne bayram geldi ne de bayram tatili. Ek ücret için bayramda bile çalışmya devam ettim ki şu an bu mesajı yazarken de çalışıyorum.

Dün akşam hem üvey annemden hem babamdan ayrı, hem öz annemden ayrı şekilde azar yedim.
Hayır bayramlarını kutlamamazlık yapmadım sabahın ilk saatlerinde bayramın ilk günü iki tarafa da mesaj attım fakat onlar sadece saol senin de diyip geçtiler ben de mesai de olduğum için çok bir şey yazmadım ve aklımdan çıkıp gitti.
Hayatımda da kendi öz ailemden daha çok sevdiğim kız arkadaşımın ailesi beni dün akşam yemeğe çağırdı ve gece onlarda kalmamı istediler. Hoş bir davetti gitmek istedim ve gittim de.
Akşam saati yemek yedik oturduk ablasının temmuzdaki düğünü hakkında konuşuyoruz o sırada da öz annemin, abimin ve ablamın olduğu wp grubundan görüntülü arama geldi.
Ben de misafirlikte olduğum için başta red ettim fakat abimle ablamınkini kutlamayı unuttuğum için ve ayıp olmasın diye de bi 5 dakikalığına girdim.
Girdiğimde sohbete direk bağrış çağırışlar başladı 3 de bana kızmaya aşşağlamaya hakaret etmeye başladı.
(Sen nasıl bi evlatsın nasıl annenin yanına gitmezsin bi mesaj atıp geçmişsin kadın zaten yeni boşanmış gidip destek olsana ne şeyine hala samsundasın bi kızın peşinde koşmaktan ailene vakit ayıramıyorsun nerdesin sen) diye bağrış çağırış derken kız arkadaşımın evinde olduğumu gördüler daha çok kızdılar.

Yerin dibine girmiştim resmen ağzımı açamadım telefonu kapatıp ben kalkiyim dedim. Utançtan yerle bir olmuştum nerden baksanız. Hani ağlıyacaktım fakat kendimi kasıyordum çünkü ağlasam bi dert daha vesaire.
Kızın ailesi benim ailemin olaylarını vesaire bildiğinden çok sorun etmediler fakat ben yine de güç bela yok iştahım kaçtı yok o yok bu derken yine de kendi evime geçtim. Onlara da büyük ayıp oldu orası ayrı.
Bu gün gidip gönüllerini almaya çalışacağım.
Akşam saati dolu gözlerle eve geçtim hiç bir şey yapasım gelmiyordu bozuk piskolojimi daha da çok bozmuşlardı.
Kız arkadaşım discorddan arıyor, wp den arıyor çok takma kafanı biliyorsun böyle olduklarını zaten dese de ben bana kızmalarına değil beni aşşağlamalarına ve durumumu bildikleri halde böyle davranmalarına yıkılmıştım.

Bir yandan onalrın faturaları kirasıni ödüyorken bir yandan kendi evimin geçimi ile uğraşıyorum bir yandan ise borçlarımızı bitirmeye çalışıyorum.
Bana sürekli dedikleri şey bir kız uğruna aileni sattın denizliye taşınmadın, senin gidip annenin yanında destek olman lazım halen daha olmayacak bir konu üzerine hayal kuruyorsun, tek başına altından kalkamıcağın hayaller kurup kızı da boşuna umutlandırıyorsun. Boşuna gelecek planları yapıp paranı boşa harcıyorsun gibi boş kelimeler ile beni kız arkadaşımın ailesinin evinde annesinin önünde rezil ettiler bildiğiniz.

Dip not: Onlardan gizli söz kestim kız arkadaşım ile ailesi şu an çeyiz hazırlığı yapıyor ben ise para biriktiriyorum.

Ailen neden bu kadar üstüne gidiyor der iseniz onun konusuda şu annemle babam yakın bir geçmişte boşandılar ve anneme bakıcak birisi gerekiyor.
Hayır yatalak değil hayır bir sağlık sorunu da yok.
Abim yurt dışında olduğu için ablam da evli olduğu için annem ve 2 küçük kardeşimin bakma sorumluğu bana kaldı fakat bunun için ben onlarla konuşmaya çalıştığımda ben kendi geleceğime hazırlanıyorum onlara en fazla yardım ederim ama fazlasını yapamam, ben burda kendi ailemi kurmak için çalışıyorum, sabit bir işim güzel bir kazancım var gelecekteki eşim ile evlerimizin arasındaki mesajı yürüme ile 2 dakika. Gerçekten evlilik konusunda ciddi düşündğümüz bir ilişki içerisindeyken ailemin bana bu şekilde davranıp da; boşver kızı önemli olan kız değil ailen. Kız beklesin sen git annenin başında dur senin gelecek gibi bir kaygın hevesin olmasın senin yapcağın iş sabah işe gitmek akşam eve gelmek eve para getirip annenle kardeşlerine bakmak başka hiç bir şey değil unut boş kız işlerini diyerekten sürekli olarak üstüme geliyorlar.

Vakti zamanında kızlada konuştular. Salihin peşini bırak yada bi 8 10 sene kadar bekle salihin sana ayırıcak zamanı yok ailesine bakmak zorunda seviyorsan beklersin yoksa başka kapıya tarzı konuşma yapıp kızı benden ayırmya dahi çalıştılar.

Kafam o kadar allak bullak oldu ki dün akşam gidip özür diledim kızdan ve ailesinden huzursuzluk çıkardığım için daha sonra da yatıp kafayı uyudum. Uyku da uyku olsa gece 2 3 gibi uykuya dalar gibi oldum geri 5 gibi uyandım uyku tutmadı 7 ye kadar bekleyip geri işe gittim.

Gece boyu tonla cevapsız aramalar, mesajlar ve bir çoğu vardı. Kız arkadaşım endişelenmiş aramış ailesi yazmış takma kafana biz varız vesaire diye, ablamlar annemler aramış bu gün bilet alıyorsun gidip anneni görüyorsun diye. bilet parası olmuş 1200 TL samsundan denizliye gidiceksin nerden baksan 20 saat git 20 saat gel zaten mesaideyim üstüne param da yok dediğimde daha da çok kızdılar neye harcıyorsun paranı 20 bin lira maaş alıyorsun daha ayın 13 ü nasıl bitebiliyor paran hep o kıza harcıyorsun dimi diyerekten sürekli darlıyorlar.
Her maaşımda benden para isriyorlar her maaşımda param yok kalmıyor bana desem bile illa yapıkrediye girip ss atmamı istiyorlar.

Ben gerçekten bu hayattan bezdim arkadaşlar ne yapıağım konusunda artık gerçekten düşünemez oldum ben hayatım boyunca küfür etmeyen bir insanken, hep sessiz sakin birisi olarak bilinirken şimdi en ufak oyunda bile küfür eder bağırır çağırır birisi oldum. Günün orantısız saatlerinde aşırı uykum geliyor sürekli anlık sinir basıyor sinir çarpıntısı yaşıyorum. Kafamın içinde sürekli sesler duyulmaya başlıyor. O kadar paranoya oluyorum ki bazen evin kapısını hem üstten hem alttan 3 kez kitlediğim oluyor tüm camları kilitlediğim tüm odaları tek tek kilitlediğim oluyor. Kendimi güvende hissedemediğim için bir saniye bile uyuyamıyorum artık.

Hayatta istediğim tek şey onunla birlikte güzel bir yuva kurup kendi hayatıma bakmakken çocukluğumdan beri başıma bela olan ailem yüzünden artık intiharı bili düşünür oldum.
Maddi zorluklar gelip geçicidir illaki düzelirim düelmeyede başladım fakat piskolojik zorlukları gerçekten aşamıyorum.

Uyuduğum uyku artık haram oldu gibi bir şey oldu ne zaman uyusam bir yakınımın benim yüzümden öldüğün görüp duruyorum sürekli aynı şeyler yaşanıyor sürekli bir şeyden dolayı rüyalarımda birilerini kaybedip duruyorum.

Gerçekten ne yapıcam bilmiyorum bu durumum ilişkime de zarar vemreye başladığını hissediyorum.

Kız arkadaşım ne zaman dışarı çıkmak istese onu kırmayıp evet yine çıkartıyorum. Çıkardığımda da ne istersek yapıyoruz ona yaşayabileceği en güzel günü yaşatmaya çalışıyorum mutlu da oluyor onu böyle görmek beni de mutlu ediyor fakat o da farkında içten içe mutlu olmadığımı ve canımın sıkkın olduğunu.

Son bir kaç seferdir onu yanıma çağırıyorum kırmayıp geliyor fakat dışarı çıkcağımızı düşünerekten yanıma geliyor ben ise ona biraz uyuyalım diyerek odaya geçip saatlerce uyuyorum.

Genel olarak bu aktivitenin ilişkimizde çok özel bir yeri vardır ben genelde doğru dürüst uyuyan birisi değilim ve yeri geliyor bir hafta boyunca günlük 1 2 saatlik uykular ile durduğum için genelde hafta sonuna geldiğimizde bitkin kalp atışları artık normal bir düzende dahi atmayan herşeri yara bere içinde kalmış bir halde yorgunluktan gözlerini açık tutamayan biri olarak kaldığım için gelip beni uyutur ve başımda bekler uykumu alana kadar da asla yanımdan ayrılmaz.
Bu yaklaşık 3 yıldır böyle ailesi de biliyor bu şekilde rahat ettiğimi ve bana güvendikleri için de bunu sorun etmiyorlar.
Fakat bu yaptığımız birlikte uyku konusunu son zamanlarda çok istemeye başladım. O da çok evden çıkan birisi değil bu yüzden o da hafta sonu dışarı çıkmak istiyor ben ise evde uyumak istediğim için son günlerde biraz bu konuda çakışmalar yaşıyoruz diyebilirim.
Yarın da onu yanıma çağırdım belki uyuyacağız belki de dışarı çıkarız emin değilim fakat onun da istediği olması için sanırım dışarı çıkacağız.

Evet biliyorum gereksiz uzun bir konu ve çok da saçma yerleri var fakat her insanın hayatı farklıdır ve hiç kimse de kusurusuz bir hayata sahip değildir.
Benim hayatımdaki tek kusurusuz şey o ve onunla birlikte bir gelecek kurmak isterken ailemin en ufak bir bayram konusunda bile bu denli ağzıma s*çmaları gerçekten canımı sürekli sıkıyor.

İletişimi kesmek istiyorum fakat kafam hep 2 küçük kardeşimde kalıyor. Onların okul ve diğer tüm masrafları bana ait annem ise bir özel okulda kantinde çalışıyor. Ben de ona uzaktan da olsa maddi destek sağlıyorum fakat bu onlara yetmiyor.
Aslında yetiyor fakat ablam ve abim annemin çalışmasını istemiyor benim gidip babamın yerine geçmemi istiyorlar fakat ben istemediğim bir ailenin yalancı babası değil de eşimin kocası olmak istiyorum.
Bu düşünceler beni kemirip duruyor.

Bir bayram da bile bu kadar avbartılması bu konunun sizce doğru bir şey mi?
Ek olarak bu durumda ablamlar haklı mı gerçekten annemlerin başında mı durmam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş mesaj yazıcak olan dostlarım gerçekten hiç havamda değilim mesaj yazacağına gerçekten hiç okumadan geçin. Ters anıma gelir demek istemediğim kelimeler sarf ederim canımız sıkılır yalandan yere. Teşekkürler.
 
Katılım
22 Kasım 2021
Mesajlar
335
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Enes Çetinkaya
Instagram
Legends.chcliper
reis hayatın zor olan kısmından başlamışsın aileni seçememek ve onların bu düzeninde kendi düzeninin kurmaya çalışmak çok zor. Yaşını bilmiyorum ama kaç yaşında olursan ol sen kendine bir yol çizmişsin ve o yol için çabalıyorsun o ailede tek değilsin abin ablan vs. Abinin yurt dışında olduğunu yazmışsın abin annene ve küçük kardeşlerine maddi açıdan destek olması daha rahat burada abinin nasıl biri olduğunu bilemiyorum ancak abin artık başından sağmaya çalışıyor gibi sizi annen ve küçük kardeşlerine senin bakmanı isteyerek kendi aradan çekiliyor ve annenin çalışmasını istemiyor. eğer annende sağlık açısından bir problem yoksa çalışabilir tabi her insan annesinin rahat yaşamasını ve çalışmamasını ister ama imkanlar bunu gösteriyor ise yapacak bir şey yok. Sen kendine yeni bir yol çizmişsin kız arkadaşının ailesi de anlayışlı gibi sana burada bağını kes desem biliyorum yaşamadan söylemek basit. Ama şu durumda bağlarını kesmeden sadece önüne engel olurlar. bazen ne kadar zor olsa da engelleri aşmak gerek yoksa ileride daha büyüyor o engeller şimdi sadece laf yapa ile başlayan belki ileride daha ileri gidecekler ve sen iyice psikolojik olarak çökeceksin.
 

MOON_MVR

80+ Bronze
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1,061
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
Yaş
20
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
VR - Sim Racing - Formula 1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
reis hayatın zor olan kısmından başlamışsın aileni seçememek ve onların bu düzeninde kendi düzeninin kurmaya çalışmak çok zor. Yaşını bilmiyorum ama kaç yaşında olursan ol sen kendine bir yol çizmişsin ve o yol için çabalıyorsun o ailede tek değilsin abin ablan vs. Abinin yurt dışında olduğunu yazmışsın abin annene ve küçük kardeşlerine maddi açıdan destek olması daha rahat burada abinin nasıl biri olduğunu bilemiyorum ancak abin artık başından sağmaya çalışıyor gibi sizi annen ve küçük kardeşlerine senin bakmanı isteyerek kendi aradan çekiliyor ve annenin çalışmasını istemiyor. eğer annende sağlık açısından bir problem yoksa çalışabilir tabi her insan annesinin rahat yaşamasını ve çalışmamasını ister ama imkanlar bunu gösteriyor ise yapacak bir şey yok. Sen kendine yeni bir yol çizmişsin kız arkadaşının ailesi de anlayışlı gibi sana burada bağını kes desem biliyorum yaşamadan söylemek basit. Ama şu durumda bağlarını kesmeden sadece önüne engel olurlar. bazen ne kadar zor olsa da engelleri aşmak gerek yoksa ileride daha büyüyor o engeller şimdi sadece laf yapa ile başlayan belki ileride daha ileri gidecekler ve sen iyice psikolojik olarak çökeceksin.
Abim yurt dışında öğretmen o da kendi ailesini kurdu. Eşi ile birlikte çalışıyorlar geçende durumunda gördüm market arabası almış.

Market arabasından kastım kendisnin ve eşinin şahsi araçları var bir de markete yada fuzuli yerler gitmek için bi tane elentra almışlar 22 model.
Fakat o bile hala daha benim xbox hesabımı kullanıyor benim yt premiumumu aile paylaşımını kullanıyor benim steam hesabımı kullanıyor kısaca aşırı pinti bi adam ailemize karşı.
Ablam desem ablam zaten yeni evli ona öyle hiç bir şey diyemeyiz.
Ben 20 yaşındayım abim 25 ablam ise 26 yaşında.
Annen 51 yaşına girdi sağlık açısından bir problemi yok ona kolay bir iş buldum yaptığı tek şey sabah erken gelip sağı solu viledalayıp kantinin daha sonra kantin de öğlene kadar durmak. Özel okul olduğu için zaten sadece 53 öğrenci var zorlanmıyor maaşı da benimkiyle aynı 20 bin TL alıyor.
Abimin beni göndermek isteme sebebi şu kendisi 17 yaşında yurt dışına okumak için gitti ve orda kaldı bir süre iletişimi kesti bizden ve kendi hayatını kurunca geri iletişime geçti.

Benim de aynısını yapıcağımı düşündüğü için yapmamı istemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan yok ben de isterdim bayramda annemi görmek kardeşlerimi görmek fakat daha ayın 13 ü ve benim sadece 124 liram kaldı. Onla da bir kaç paket makarna alıp ay sonunu getirmeye çalışacağım.
Hayır tabii ki de son param değil kenarda biriken bir param var kendimi özellikle kilitliyorum yokluğu öğrenmek için ve borçlarımdan hızlı kurtulmak için.
 

K1NGO82

80+ Gold
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
6,046
En İyi Cevap
1
"Bir bayram da bile bu kadar avbartılması bu konunun sizce doğru bir şey mi?
Ek olarak bu durumda ablamlar haklı mı gerçekten annemlerin başında mı durmam gerekiyor?"

Bence çok gereksiz abartmışlar. İçlerinde birikmiş bir şeyi kusmuş olabilirler. Çünkü baya bir şey demişler sana. Ablanlar haklı falan değil. Sen neden babanın görevini üstleneceksin ki? Para falan zaten her türlü yardımı yapıyormuşsun. Ve asgari ücretten biraz tık daha fazla aldığın halde yapıyorsun bunu. Daha fazla bir şey yazmayacağım. Allah yardımcın olsun hayat zor.
 

MOON_MVR

80+ Bronze
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1,061
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
Yaş
20
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
VR - Sim Racing - Formula 1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
"Bir bayram da bile bu kadar avbartılması bu konunun sizce doğru bir şey mi?
Ek olarak bu durumda ablamlar haklı mı gerçekten annemlerin başında mı durmam gerekiyor?"

Bence çok gereksiz abartmışlar. İçlerinde birikmiş bir şeyi kusmuş olabilirler. Çünkü baya bir şey demişler sana. Ablanlar haklı falan değil. Sen neden babanın görevini üstleneceksin ki? Para falan zaten her türlü yardımı yapıyormuşsun. Ve asgari ücretten biraz tık daha fazla aldığın halde yapıyorsun bunu. Daha fazla bir şey yazmayacağım. Allah yardımcın olsun hayat zor.
Teşekkür ederim bro. Hayat öyle yada böyle zor yapaccak bir şey yok. Birikmişler de patlamışlar zaten nerden baksan 3 yıllık ilişkimin 2 yılı kadar böyleler.
 

EmreUzn3

80+ Bronze
Katılım
25 Kasım 2022
Mesajlar
978
Baban nafaka veya 18 den küçük çocuklara bakması gerekmiyor mu ? boşansa bile yalnış biliyor olabilirim emin değilim. Onu geçtim yaşca senden büyükler abin ablan sen bu zamana kadar iyi veya kötü yardım etmişin zor durumda olsan bile daha olmaya devam ediyorsun utanmadan ablan ve abin nasıl laf edebiliyor sana akıl alır gibi değil kendileri neden elini taşa uzatmıyorlar sana akıl veriyorlar annen de seni düşünmüyor sanırsam bu dedikleri konuşması filan psikoliği alt üst eder bu şekilde devam etmez hayat bi seçim yapmasılın
 
Son düzenleme:
Katılım
22 Kasım 2021
Mesajlar
335
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Enes Çetinkaya
Instagram
Legends.chcliper
Abim yurt dışında öğretmen o da kendi ailesini kurdu. Eşi ile birlikte çalışıyorlar geçende durumunda gördüm market arabası almış.

Market arabasından kastım kendisnin ve eşinin şahsi araçları var bir de markete yada fuzuli yerler gitmek için bi tane elentra almışlar 22 model.
Fakat o bile hala daha benim xbox hesabımı kullanıyor benim yt premiumumu aile paylaşımını kullanıyor benim steam hesabımı kullanıyor kısaca aşırı pinti bi adam ailemize karşı.
Ablam desem ablam zaten yeni evli ona öyle hiç bir şey diyemeyiz.
Ben 20 yaşındayım abim 25 ablam ise 26 yaşında.
Annen 51 yaşına girdi sağlık açısından bir problemi yok ona kolay bir iş buldum yaptığı tek şey sabah erken gelip sağı solu viledalayıp kantinin daha sonra kantin de öğlene kadar durmak. Özel okul olduğu için zaten sadece 53 öğrenci var zorlanmıyor maaşı da benimkiyle aynı 20 bin TL alıyor.
Abimin beni göndermek isteme sebebi şu kendisi 17 yaşında yurt dışına okumak için gitti ve orda kaldı bir süre iletişimi kesti bizden ve kendi hayatını kurunca geri iletişime geçti.

Benim de aynısını yapıcağımı düşündüğü için yapmamı istemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan yok ben de isterdim bayramda annemi görmek kardeşlerimi görmek fakat daha ayın 13 ü ve benim sadece 124 liram kaldı. Onla da bir kaç paket makarna alıp ay sonunu getirmeye çalışacağım.
Hayır tabii ki de son param değil kenarda biriken bir param var kendimi özellikle kilitliyorum yokluğu öğrenmek için ve borçlarımdan hızlı kurtulmak için.
abin zamanında kendi hayatı için bir adım atmış senin de o adımı atman gerekiyor. artık belli bir yaştan sonra hayat kendi hayatımız. Sen 20 yaşında para biriktirmeye çalışıyorsun bir ilişkin var ve geleceği olacağını düşündüğün bir ilişki ileride evlendiğin zaman sana abin ablan destek olmayacak sen o evi geçindirip yürüteceksin. Artık senin ailen eşin ve çocukların olacak. Sen geleceğini düşünmek planlamak zorundasın. Abin fuzuli işler için para harcama yapacağına küçük miktarda destek olsa ikinizde belli miktarda destek olsanız hem sen kendini zora sokmazsın hem de abin.

Dediğim gibi abin sizi başından sağarak kendi düzenini ilerletmeye çalışıyor ve seni engelliyor. Senin yerinde olsam yalan yok kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum zaten belli bir zamana kadar düzenin olana kadar bağı kesmek aynı abin gibi. Abin akıllılık yapmış kendini kurtarmış sende kendini kurtarman gerekiyor. Annen içinde senle aynı maaşı aldığı ve yorulmadığı bir iş buldum orda demişsin ne güzel bak. Sen bağı kesmeden de sadece Kardeşlerine destek olsan annen aldığı maaşla evi geçindirebilir.

Sen kendin karar vermen gerekiyor bağını keserek ve abin gibimi yapmak istiyorsun yoksa düzgünce konuşarak abini ikna ederek abinden bir miktar destek alarak sende destek olarak bakmak mı? kardeşlerinin masraflarının bir kısmına destek olarak bağı kesmeden devam etmek mi?

Benim aklıma bir bu seçenekler geliyor. Tabii başka seçeneklerde vardır elbet.
 

Che_

80+ Platinum
Katılım
24 Nisan 2022
Mesajlar
11,097
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,988
Konum
United States of Adana
İsim
MehmedVII
Dostlar öncelikle bayramınız kutlu olsun.

Umarım ailenizle ve sevdiklerinle güzel zaman geçirmiş ve değerlerini bilmişsinizdir.

Durumumu bilen bilir maddi açıdan çok dar bir dönemden geçiyorum. Borçlarımı ödemek için bir çok yaşam standartımı 0 a kadar düşürdüm hızlı kapanması için fakat konumuz bu değil.
Kısacası hem maddi hem de duygusal açıdan iyi bir durumda değilken aklıma ne bayram geldi ne de bayram tatili. Ek ücret için bayramda bile çalışmya devam ettim ki şu an bu mesajı yazarken de çalışıyorum.

Dün akşam hem üvey annemden hem babamdan ayrı, hem öz annemden ayrı şekilde azar yedim.
Hayır bayramlarını kutlamamazlık yapmadım sabahın ilk saatlerinde bayramın ilk günü iki tarafa da mesaj attım fakat onlar sadece saol senin de diyip geçtiler ben de mesai de olduğum için çok bir şey yazmadım ve aklımdan çıkıp gitti.
Hayatımda da kendi öz ailemden daha çok sevdiğim kız arkadaşımın ailesi beni dün akşam yemeğe çağırdı ve gece onlarda kalmamı istediler. Hoş bir davetti gitmek istedim ve gittim de.
Akşam saati yemek yedik oturduk ablasının temmuzdaki düğünü hakkında konuşuyoruz o sırada da öz annemin, abimin ve ablamın olduğu wp grubundan görüntülü arama geldi.
Ben de misafirlikte olduğum için başta red ettim fakat abimle ablamınkini kutlamayı unuttuğum için ve ayıp olmasın diye de bi 5 dakikalığına girdim.
Girdiğimde sohbete direk bağrış çağırışlar başladı 3 de bana kızmaya aşşağlamaya hakaret etmeye başladı.
(Sen nasıl bi evlatsın nasıl annenin yanına gitmezsin bi mesaj atıp geçmişsin kadın zaten yeni boşanmış gidip destek olsana ne şeyine hala samsundasın bi kızın peşinde koşmaktan ailene vakit ayıramıyorsun nerdesin sen) diye bağrış çağırış derken kız arkadaşımın evinde olduğumu gördüler daha çok kızdılar.

Yerin dibine girmiştim resmen ağzımı açamadım telefonu kapatıp ben kalkiyim dedim. Utançtan yerle bir olmuştum nerden baksanız. Hani ağlıyacaktım fakat kendimi kasıyordum çünkü ağlasam bi dert daha vesaire.
Kızın ailesi benim ailemin olaylarını vesaire bildiğinden çok sorun etmediler fakat ben yine de güç bela yok iştahım kaçtı yok o yok bu derken yine de kendi evime geçtim. Onlara da büyük ayıp oldu orası ayrı.
Bu gün gidip gönüllerini almaya çalışacağım.
Akşam saati dolu gözlerle eve geçtim hiç bir şey yapasım gelmiyordu bozuk piskolojimi daha da çok bozmuşlardı.
Kız arkadaşım discorddan arıyor, wp den arıyor çok takma kafanı biliyorsun böyle olduklarını zaten dese de ben bana kızmalarına değil beni aşşağlamalarına ve durumumu bildikleri halde böyle davranmalarına yıkılmıştım.

Bir yandan onalrın faturaları kirasıni ödüyorken bir yandan kendi evimin geçimi ile uğraşıyorum bir yandan ise borçlarımızı bitirmeye çalışıyorum.
Bana sürekli dedikleri şey bir kız uğruna aileni sattın denizliye taşınmadın, senin gidip annenin yanında destek olman lazım halen daha olmayacak bir konu üzerine hayal kuruyorsun, tek başına altından kalkamıcağın hayaller kurup kızı da boşuna umutlandırıyorsun. Boşuna gelecek planları yapıp paranı boşa harcıyorsun gibi boş kelimeler ile beni kız arkadaşımın ailesinin evinde annesinin önünde rezil ettiler bildiğiniz.

Dip not: Onlardan gizli söz kestim kız arkadaşım ile ailesi şu an çeyiz hazırlığı yapıyor ben ise para biriktiriyorum.

Ailen neden bu kadar üstüne gidiyor der iseniz onun konusuda şu annemle babam yakın bir geçmişte boşandılar ve anneme bakıcak birisi gerekiyor.
Hayır yatalak değil hayır bir sağlık sorunu da yok.
Abim yurt dışında olduğu için ablam da evli olduğu için annem ve 2 küçük kardeşimin bakma sorumluğu bana kaldı fakat bunun için ben onlarla konuşmaya çalıştığımda ben kendi geleceğime hazırlanıyorum onlara en fazla yardım ederim ama fazlasını yapamam, ben burda kendi ailemi kurmak için çalışıyorum, sabit bir işim güzel bir kazancım var gelecekteki eşim ile evlerimizin arasındaki mesajı yürüme ile 2 dakika. Gerçekten evlilik konusunda ciddi düşündğümüz bir ilişki içerisindeyken ailemin bana bu şekilde davranıp da; boşver kızı önemli olan kız değil ailen. Kız beklesin sen git annenin başında dur senin gelecek gibi bir kaygın hevesin olmasın senin yapcağın iş sabah işe gitmek akşam eve gelmek eve para getirip annenle kardeşlerine bakmak başka hiç bir şey değil unut boş kız işlerini diyerekten sürekli olarak üstüme geliyorlar.

Vakti zamanında kızlada konuştular. Salihin peşini bırak yada bi 8 10 sene kadar bekle salihin sana ayırıcak zamanı yok ailesine bakmak zorunda seviyorsan beklersin yoksa başka kapıya tarzı konuşma yapıp kızı benden ayırmya dahi çalıştılar.

Kafam o kadar allak bullak oldu ki dün akşam gidip özür diledim kızdan ve ailesinden huzursuzluk çıkardığım için daha sonra da yatıp kafayı uyudum. Uyku da uyku olsa gece 2 3 gibi uykuya dalar gibi oldum geri 5 gibi uyandım uyku tutmadı 7 ye kadar bekleyip geri işe gittim.

Gece boyu tonla cevapsız aramalar, mesajlar ve bir çoğu vardı. Kız arkadaşım endişelenmiş aramış ailesi yazmış takma kafana biz varız vesaire diye, ablamlar annemler aramış bu gün bilet alıyorsun gidip anneni görüyorsun diye. bilet parası olmuş 1200 TL samsundan denizliye gidiceksin nerden baksan 20 saat git 20 saat gel zaten mesaideyim üstüne param da yok dediğimde daha da çok kızdılar neye harcıyorsun paranı 20 bin lira maaş alıyorsun daha ayın 13 ü nasıl bitebiliyor paran hep o kıza harcıyorsun dimi diyerekten sürekli darlıyorlar.
Her maaşımda benden para isriyorlar her maaşımda param yok kalmıyor bana desem bile illa yapıkrediye girip ss atmamı istiyorlar.

Ben gerçekten bu hayattan bezdim arkadaşlar ne yapıağım konusunda artık gerçekten düşünemez oldum ben hayatım boyunca küfür etmeyen bir insanken, hep sessiz sakin birisi olarak bilinirken şimdi en ufak oyunda bile küfür eder bağırır çağırır birisi oldum. Günün orantısız saatlerinde aşırı uykum geliyor sürekli anlık sinir basıyor sinir çarpıntısı yaşıyorum. Kafamın içinde sürekli sesler duyulmaya başlıyor. O kadar paranoya oluyorum ki bazen evin kapısını hem üstten hem alttan 3 kez kitlediğim oluyor tüm camları kilitlediğim tüm odaları tek tek kilitlediğim oluyor. Kendimi güvende hissedemediğim için bir saniye bile uyuyamıyorum artık.

Hayatta istediğim tek şey onunla birlikte güzel bir yuva kurup kendi hayatıma bakmakken çocukluğumdan beri başıma bela olan ailem yüzünden artık intiharı bili düşünür oldum.
Maddi zorluklar gelip geçicidir illaki düzelirim düelmeyede başladım fakat piskolojik zorlukları gerçekten aşamıyorum.

Uyuduğum uyku artık haram oldu gibi bir şey oldu ne zaman uyusam bir yakınımın benim yüzümden öldüğün görüp duruyorum sürekli aynı şeyler yaşanıyor sürekli bir şeyden dolayı rüyalarımda birilerini kaybedip duruyorum.

Gerçekten ne yapıcam bilmiyorum bu durumum ilişkime de zarar vemreye başladığını hissediyorum.

Kız arkadaşım ne zaman dışarı çıkmak istese onu kırmayıp evet yine çıkartıyorum. Çıkardığımda da ne istersek yapıyoruz ona yaşayabileceği en güzel günü yaşatmaya çalışıyorum mutlu da oluyor onu böyle görmek beni de mutlu ediyor fakat o da farkında içten içe mutlu olmadığımı ve canımın sıkkın olduğunu.

Son bir kaç seferdir onu yanıma çağırıyorum kırmayıp geliyor fakat dışarı çıkcağımızı düşünerekten yanıma geliyor ben ise ona biraz uyuyalım diyerek odaya geçip saatlerce uyuyorum.

Genel olarak bu aktivitenin ilişkimizde çok özel bir yeri vardır ben genelde doğru dürüst uyuyan birisi değilim ve yeri geliyor bir hafta boyunca günlük 1 2 saatlik uykular ile durduğum için genelde hafta sonuna geldiğimizde bitkin kalp atışları artık normal bir düzende dahi atmayan herşeri yara bere içinde kalmış bir halde yorgunluktan gözlerini açık tutamayan biri olarak kaldığım için gelip beni uyutur ve başımda bekler uykumu alana kadar da asla yanımdan ayrılmaz.
Bu yaklaşık 3 yıldır böyle ailesi de biliyor bu şekilde rahat ettiğimi ve bana güvendikleri için de bunu sorun etmiyorlar.
Fakat bu yaptığımız birlikte uyku konusunu son zamanlarda çok istemeye başladım. O da çok evden çıkan birisi değil bu yüzden o da hafta sonu dışarı çıkmak istiyor ben ise evde uyumak istediğim için son günlerde biraz bu konuda çakışmalar yaşıyoruz diyebilirim.
Yarın da onu yanıma çağırdım belki uyuyacağız belki de dışarı çıkarız emin değilim fakat onun da istediği olması için sanırım dışarı çıkacağız.

Evet biliyorum gereksiz uzun bir konu ve çok da saçma yerleri var fakat her insanın hayatı farklıdır ve hiç kimse de kusurusuz bir hayata sahip değildir.
Benim hayatımdaki tek kusurusuz şey o ve onunla birlikte bir gelecek kurmak isterken ailemin en ufak bir bayram konusunda bile bu denli ağzıma s*çmaları gerçekten canımı sürekli sıkıyor.

İletişimi kesmek istiyorum fakat kafam hep 2 küçük kardeşimde kalıyor. Onların okul ve diğer tüm masrafları bana ait annem ise bir özel okulda kantinde çalışıyor. Ben de ona uzaktan da olsa maddi destek sağlıyorum fakat bu onlara yetmiyor.
Aslında yetiyor fakat ablam ve abim annemin çalışmasını istemiyor benim gidip babamın yerine geçmemi istiyorlar fakat ben istemediğim bir ailenin yalancı babası değil de eşimin kocası olmak istiyorum.
Bu düşünceler beni kemirip duruyor.

Bir bayram da bile bu kadar avbartılması bu konunun sizce doğru bir şey mi?
Ek olarak bu durumda ablamlar haklı mı gerçekten annemlerin başında mı durmam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş mesaj yazıcak olan dostlarım gerçekten hiç havamda değilim mesaj yazacağına gerçekten hiç okumadan geçin. Ters anıma gelir demek istemediğim kelimeler sarf ederim canımız sıkılır yalandan yere. Teşekkürler.
Benim değil bizim ailenin bayram da bomboktu bu sene. Bir ailenin ikinci yüzünü gördük
 

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
8,430
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,167
İsim
Ahmet Sevinç
bence ailenin yaptığı yüzsüzlük , senden para istemeleri ve bunuda kibar bir yoldan yapmamaları yani birde ne hakla kardeşlerin sana bakma sorumluluğu yüklüyor anlamıyorum onlarında annesi değil mi o zaman onlarda banka hesaplarında kuruş kalmayana dek atsınlar madem anneciklerine bakmaya çok meraklılarsa . Küçük kardeşlerini önemsemen ve onlar için bu kadar çabalaman büyük bir sorumluluk ve takdir edilesi zaten bakmak zorunda değilsin ama sırf eksik kalmasınlar diye bakıyorsun helal sana .
Kardeşlerin bence seni enayi yerine koyuyor yok babalık yap vs. çok saçma . tabii ki herkes annesinin babasının bir yaştan sonrası çalışmasını istemez ama görüyorum ki senin durumun yetersiz ve onlardanda hayır yok annen bi zahmet çalışsın o zaman kendinede para kalmıyormuş zaten
Son olarak banka hesabının fotoğrafını kimseye atmak zorunda değilsin işinize geliyorsa de geç veya kardeşlerini organize et işte paraya ihtiyacınız olursa bana söyleyin de en azından paranın tamamını yollamak zorunda kalmazsın böylece
Ve eğer seni darlamaya devam ederlerse onları tehdit et sadece annenle iletişim kurarsın oda kardeşlerin için olur daha da yüzüne bakmazsın
 

MOON_MVR

80+ Bronze
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1,061
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
Yaş
20
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
VR - Sim Racing - Formula 1
bence ailenin yaptığı yüzsüzlük , senden para istemeleri ve bunuda kibar bir yoldan yapmamaları yani birde ne hakla kardeşlerin sana bakma sorumluluğu yüklüyor anlamıyorum onlarında annesi değil mi o zaman onlarda banka hesaplarında kuruş kalmayana dek atsınlar madem anneciklerine bakmaya çok meraklılarsa . Küçük kardeşlerini önemsemen ve onlar için bu kadar çabalaman büyük bir sorumluluk ve takdir edilesi zaten bakmak zorunda değilsin ama sırf eksik kalmasınlar diye bakıyorsun helal sana .
Kardeşlerin bence seni enayi yerine koyuyor yok babalık yap vs. çok saçma . tabii ki herkes annesinin babasının bir yaştan sonrası çalışmasını istemez ama görüyorum ki senin durumun yetersiz ve onlardanda hayır yok annen bi zahmet çalışsın o zaman kendinede para kalmıyormuş zaten
Son olarak banka hesabının fotoğrafını kimseye atmak zorunda değilsin işinize geliyorsa de geç veya kardeşlerini organize et işte paraya ihtiyacınız olursa bana söyleyin de en azından paranın tamamını yollamak zorunda kalmazsın böylece
Ve eğer seni darlamaya devam ederlerse onları tehdit et sadece annenle iletişim kurarsın oda kardeşlerin için olur daha da yüzüne bakmazsın
Çok güzel yazmışsın fakat annem de ablamlar gibi düşündüğü için onlara hak veriyor benim hata yaptığımı söylüyor. Bir kız uğruna 2 farklı evin masrafı ile uğraşıyorsun git annein yanında yaşa anneni bu yaştan sonra işe sokmuşsun bir de yüzsüz gibi sen nasıl bir erkeksin gibi ithamda bulundular. Bu yıl sonunda denizliye taşınmamı ve annemi de işten çıkartıp onlara bakmam gerektiğini saçma sapan hayaller kurmamam gerektiği ve boş ilişki konularını bırakmam gerektiğini söyleyip duruyorlar. Tehditler ediyorlar saçma sapan konular dönüyor sürekli.

Kız arkadaşım da kötü hissetmeye başladı bu durumlardan dolayı. Ona da artık ilevi hiç bir şeyi anlatmıyorum fakat farkında oluyor bazı şeylerin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baban nafaka veya 18 den küçük çocuklara bakması gerekmiyor mu ? boşansa bile yalnış biliyor olabilirim emin değilim. Onu geçtim yaşca senden büyükler abin ablan sen bu zamana kadar iyi veya kötü yardım etmişin zor durumda olsan bile daha olmaya devam ediyorsun utanmadan ablan ve abin nasıl laf edebiliyor sana akıl alır gibi değil kendileri neden elini taşa uzatmıyorlar sana akıl veriyorlar annen de seni düşünmüyor sanırsam bu dedikleri konuşması filan psikoliği alt üst eder bu şekilde devam etmez hayat bi seçim yapmasılın
Babam çok saçma bir konu yüzünden evi terk etti ve sadece boşunama günü gorduk onu daha sonrasında hiç gömredik. Akrabalardan haber aldık boşandıktan 3 gün sonra başka bir kadın ile evlenmiş zamanında eve 1 ekmek 2 yumurta almayan adam kadının koluna 8 bilezik takmış kadın he desin diye borca girip araba almış kadının üstüne. Kadın razı olunca da müsait buldukları her vakit ilişkiye girmeye çalışmışlar.

Gerçi babam annemleyken de aynıydı annemle ilk tanıştığında annem kimya öğretmenliği okuyordu bitirmek üzereydi babam annemi hamile bıraktı ablam oldu 1 sene kadar süre geçti annem toparladı uniyi bitirmek istedi babam yine hamile bıraktı abim oldu bir süre daha geçti annem çalışmak istedi hane de kişi sayısı çok diye babam yine hamile bıraktı ben oldum.

Çok fazla üst üste çocuk yapınca annem o dönem paramparça oldu diyebilirim. benden sonra 5 sene kadar beklediler annem toparladı evde ek gelir kapısı lazım oldu ablam çalışmaya başladı biraz rahat ettik derken ablamın evlilik işleri gelmeye yakın oldu ablamı istediler falan kabul oldu bunun mutluğuna küçük erkek kardeşime hamile kaldı annem.

Abim yurt dışına çıktı babam evde hane eksildi ben kız çocuğu istiyorum diyip annemi bir kez daha hamile bıraktı ve en küçüğümüz doğdu.

Şimdi ise 5 kardeşiz arada bir tane geçersiz doğum var ben ile küçük erkek kardeşim arası tekrar hamile bırakmıştı annemi babam fakat bebeğin 5 yada 6. ayında bebek annemlerin bize söylemediği bir sebepten öldü. Daha sonrasında öğrendk yani annemle babam boşanınca annem benden sonraki ve benden küçük erkek kardeşim arasındaki bebeğe hamileyken babam ilişkiye girdiği için tekrardan annemle bebek ölmüş ve bebek ölü şekilde annemin karnında 3 hafta beklemiş kontrol zamanı öğrenmişler.

Bu tarz olaylardan dolayı annemle babam hep kavgalıydı biz de küçğktük tabi büyüyünce anladık ney nedir daha sonra kavgalar büyüyünce babam evden kaçtı gitti yine biz baktık bir süre sorna boşandılar falan.

Nafaka mevzusuna gelicek olursan babam zorla anneme imza attırdı normalde 27.319 TL nafaka çıkan mahkemeye babam annemi ölüm tehditleri ile 4 bin TL ye kabul kıldırdı. Mehiri yok saydı.

Bu yüzden babamla görüşmeyiz beni bayramda seyranda arar onun dışında hiç yüzümüze bakmaz.
Bu aralar bana yakın davranmaya çalışıyor o evlendiği eşiyle de durumu nasıl bilmiyorum ama babam memnun olduğundan kesin.

Abim le ablam benim neden bu kadar üstüme gidiyor dicek olursan da beni bu yaşıma kadar evde hep hizmetçi gibi kullandılar yaptıkları tek şey emir vermek gibiydi evde temizlik olsun çamaşır olsun hep ben ilgilenmek zorundaydım annem çocuklara bakmakla meşguldü bu yüzen beni hala daha kendi hizmetçileri olarak sayıyorlar bu yüzden bana karşı bu kadar katılar.
 
Son düzenleme:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
8,430
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,167
İsim
Ahmet Sevinç
Çok güzel yazmışsın fakat annem de ablamlar gibi düşündüğü için onlara hak veriyor benim hata yaptığımı söylüyor. Bir kız uğruna 2 farklı evin masrafı ile uğraşıyorsun git annein yanında yaşa anneni bu yaştan sonra işe sokmuşsun bir de yüzsüz gibi sen nasıl bir erkeksin gibi ithamda bulundular. Bu yıl sonunda denizliye taşınmamı ve annemi de işten çıkartıp onlara bakmam gerektiğini saçma sapan hayaller kurmamam gerektiği ve boş ilişki konularını bırakmam gerektiğini söyleyip duruyorlar. Tehditler ediyorlar saçma sapan konular dönüyor sürekli.

Kız arkadaşım da kötü hissetmeye başladı bu durumlardan dolayı. Ona da artık ilevi hiç bir şeyi anlatmıyorum fakat farkında oluyor bazı şeylerin.
Mesaj otomatik birleştirildi:


Babam çok saçma bir konu yüzünden evi terk etti ve sadece boşunama günü gorduk onu daha sonrasında hiç gömredik. Akrabalardan haber aldık boşandıktan 3 gün sonra başka bir kadın ile evlenmiş zamanında eve 1 ekmek 2 yumurta almayan adam kadının koluna 8 bilezik takmış kadın he desin diye borca girip araba almış kadının üstüne. Kadın razı olunca da müsait buldukları her vakit ilişkiye girmeye çalışmışlar.

Gerçi babam annemleyken de aynıydı annemle ilk tanıştığında annem kimya öğretmenliği okuyordu bitirmek üzereydi babam annemi hamile bıraktı ablam oldu 1 sene kadar süre geçti annem toparladı uniyi bitirmek istedi babam yine hamile bıraktı abim oldu bir süre daha geçti annem çalışmak istedi hane de kişi sayısı çok diye babam yine hamile bıraktı ben oldum.

Çok fazla üst üste çocuk yapınca annem o dönem paramparça oldu diyebilirim. benden sonra 5 sene kadar beklediler annem toparladı evde ek gelir kapısı lazım oldu ablam çalışmaya başladı biraz rahat ettik derken ablamın evlilik işleri gelmeye yakın oldu ablamı istediler falan kabul oldu bunun mutluğuna küçük erkek kardeşime hamile kaldı annem.

Abim yurt dışına çıktı babam evde hane eksildi ben kız çocuğu istiyorum diyip annemi bir kez daha hamile bıraktı ve en küçüğümüz doğdu.

Şimdi ise 5 kardeşiz arada bir tane geçersiz doğum var ben ile küçük erkek kardeşim arası tekrar hamile bırakmıştı annemi babam fakat bebeğin 5 yada 6. ayında bebek annemlerin bize söylemediği bir sebepten öldü. Daha sonrasında öğrendk yani annemle babam boşanınca annem benden sonraki ve benden küçük erkek kardeşim arasındaki bebeğe hamileyken babam ilişkiye girdiği için tekrardan annemle bebek ölmüş ve bebek ölü şekilde annemin karnında 3 hafta beklemiş kontrol zamanı öğrenmişler.

Bu tarz olaylardan dolayı annemle babam hep kavgalıydı biz de küçğktük tabi büyüyünce anladık ney nedir daha sonra kavgalar büyüyünce babam evden kaçtı gitti yine biz baktık bir süre sorna boşandılar falan.

Nafaka mevzusuna gelicek olursan babam zorla anneme imza attırdı normalde 27.319 TL nafaka çıkan mahkemeye babam annemi ölüm tehditleri ile 4 bin TL ye kabul kıldırdı. Mehiri yok saydı.

Bu yüzden babamla görüşmeyiz beni bayramda seyranda arar onun dışında hiç yüzümüze bakmaz.
Bu aralar bana yakın davranmaya çalışıyor o evlendiği eşiyle de durumu nasıl bilmiyorum ama babam memnun olduğundan kesin.

Abim le ablam benim neden bu kadar üstüme gidiyor dicek olursan da beni bu yaşıma kadar evde hep hizmetçi gibi kullandılar yaptıkları tek şey emir vermek gibiydi evde temizlik olsun çamaşır olsun hep ben ilgilenmek zorundaydım annem çocuklara bakmakla meşguldü bu yüzen beni hala daha kendi hizmetçileri olarak sayıyorlar bu yüzden bana karşı bu kadar katılar.
hocam ben kendimi ailevi konularda şanssız sayardım ki bence öyleyim ama sizin durumu görünce şükrettim halime
babanda azgının tekiymiş sırf üremek için gereksiz yere çocuk yapmış ve onlarada adam akıllı babalık yapmamış üstüne azgınlığını dindirmek için çoçuğunun ölümüne neden olmuş iğrenç herifin teki bence çok muhattap olma zaten annenide tehdit etmiş ondan hayır geleceğini düşünmüyorum babamdı de geç
Annenim geçmişi berbatmış yani o kadar çocuk yapmak üstüne kavga falandı kadının bencede desteğe ihtiyacı var ama bu senin köle gibi çalışman anlamına gelmiyor , para yardımını devam ettir hem kardeşlerinin hemde annenin hatırına ama abini ablanı falan dinleme onlara göre sen kölesin buldular enayiyi tabikide seni zorluyacaklar onlara kesinlikle kulak asma hayatını istediğin gibi yaşa
Benim bugüne kadar kız arkadaşım olmadı ama senin var ve ciddi düşünüyorsun çok şanslısın bence hem aileside iyi sırf onlar istiyor diye bu ilişkiyi terk etme yoksa çok pişman olacaksın hatta zorluklar çekiyorsun biliyorum ama ona daha fazla vakit ayır veya geçirdiğiniz zamanın kalitesini arttır en azından hayattan tek keyif aldığın şeyde elinden gitmesin yoksa senin durum hiç iyiye gitmeyecek gibi
 

MOON_MVR

80+ Bronze
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1,061
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
Yaş
20
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
VR - Sim Racing - Formula 1
hocam ben kendimi ailevi konularda şanssız sayardım ki bence öyleyim ama sizin durumu görünce şükrettim halime
babanda azgının tekiymiş sırf üremek için gereksiz yere çocuk yapmış ve onlarada adam akıllı babalık yapmamış üstüne azgınlığını dindirmek için çoçuğunun ölümüne neden olmuş iğrenç herifin teki bence çok muhattap olma zaten annenide tehdit etmiş ondan hayır geleceğini düşünmüyorum babamdı de geç
Annenim geçmişi berbatmış yani o kadar çocuk yapmak üstüne kavga falandı kadının bencede desteğe ihtiyacı var ama bu senin köle gibi çalışman anlamına gelmiyor , para yardımını devam ettir hem kardeşlerinin hemde annenin hatırına ama abini ablanı falan dinleme onlara göre sen kölesin buldular enayiyi tabikide seni zorluyacaklar onlara kesinlikle kulak asma hayatını istediğin gibi yaşa
Benim bugüne kadar kız arkadaşım olmadı ama senin var ve ciddi düşünüyorsun çok şanslısın bence hem aileside iyi sırf onlar istiyor diye bu ilişkiyi terk etme yoksa çok pişman olacaksın hatta zorluklar çekiyorsun biliyorum ama ona daha fazla vakit ayır veya geçirdiğiniz zamanın kalitesini arttır en azından hayattan tek keyif aldığın şeyde elinden gitmesin yoksa senin durum hiç iyiye gitmeyecek gibi
Yorumun için teşekkürler.
Dediğin gibi zaten ablam ile abimi takmıyorum elimden geldiğince kardeşlerime ve anneme destek oluyorum fakat ablamlar daha çok fazlasını göndermemi isteyip duruyorlar. İlişkim konusunda da dediğim gibi zaten iyi bir seviyedeyiz allah izin verirsede 2 seneye kalmadan nikah düşünüyoruz. Ailesi benim aile konumu bildiği için üstüme gitmiyorlar onlar da destek olacaklarını belirtiyorlar bana bu konuda gerçekten şanslı olduğum söylenebilir.
Babam konusu ise gerçekten fiyasko gibi bir şey kadın okusa öğretmen olsa çok daha iyi yerlere gelebilirdi belki fakat orta okul terk bi adam yüzünden onun da kariyeri mahfoldu.

Belki şimdi öğretmen olurdu fakat şu an kantin görevlisi.
Kız arkadaşım dediğin gibi tek keyif aldığım noktam fakat bu aile olayları yüzünden çok sıkıntı çekmeye başlar gibiyiz gibime geliyor ben ne kadar engel olsam da yıprandığımı görüp üzülüyor.
 

CRØXY

80+ Silver
Katılım
19 Kasım 2023
Mesajlar
2,042
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
Konum
İstanbul/Bağcılar
İsim
Muhammet Çağrı
seni az çok tanıyan ve tavırlarını gören biri olarak hayat seni yormuş abi ve bu yorgunlukları atmanı sağlayan kişi görüşlerime göre (adını söylemiyim rahatsız olabilirsin himata diycem)senin himata abladan başkası değil.onunlayken genelde çoğu zamandan mutlu oluyorsun bence onun dışındakileri kafaya takma ve önemseme bu seni daha da yıpratacaktır.ayrıca bu yaşta yuvanı kurmaya çalışman örnek alacağım bir davranış kesinlikle yaşıtların ailesinin parasını yiyip geçici sevgili yapmasına rağmen sen paranı kazanıyorsun ve hayatının aşkını şimdiden bulmuşsun.ailenin ayrılma hikayesini bilmiyorum fakat 18 yaşını geçtiğini anlamamışlar gibi duruyor bunu onlara hatırlatmak için ufak yardımlar gönderebilirsin.annen babana olan gerginliği yüzünden sana da fark etmeden kızıyor olabilir takmamaya çalış.uzun yoldan geldim çok yazamadım discorddan uzun konuşuruz istersen nickim değişti Tommy Miller ben :).
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
910,937
Mesajlar
8,337,702
Üyeler
141,366
Son üye
Recep19o3
Top Bottom