MertE.K.
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Ben yd telefonda imei atılmış bir şekilde kullanıyorum 4.ayım bir problem yokYurtdışı cihazda deneyen varmı hattı çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorum.
Ben yd telefonda imei atılmış bir şekilde kullanıyorum 4.ayım bir problem yokYurtdışı cihazda deneyen varmı hattı çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorum.
cihazı kardeşim kullanıcak öğrenci sorun yok .Dkonudan bağımsız netgsm ile ilgili bir bilgi vereyim bazı banklar ile sorun yaşayabilirsiniz detaylar tabloda mevcut https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J81lAxvjczx7-Y7An4btIGk2jzq27bl-7pR1tbc1LV8/edit?gid=0#gid=0
nerede yazmışlar atarsam bir şey deriz
poco x3Cihaz neydi hocam yd cihazın
Herkesinki de Kürt mavisiMerak ettim kardeşimden hattını alıp beni kürt mavisi xiaomi ye takıp denerim.
NetGSM hisseleriÇalışıyor, IMEI kaydı bulunmayan telefonda kullanıyorum ve garip olan NetGSM'e geçtiğimden beri normalde kapanacak telefon kapanmadı.
2022 Aralıkta aldım o zamanlar TT kullanıyordum bi ona bi diğerine takıp durdum sonra Netgsm e geçtim her iki slotta çalışıyor. Telefonu değiştirecem neredeyse ve IMEI atmakla hiç uğraşmadım.NetGSM hisseleri
Kaç ay geçti üstünden?
telefon ne ?2022 Aralıkta aldım o zamanlar TT kullanıyordum bi ona bi diğerine takıp durdum sonra Netgsm e geçtim her iki slotta çalışıyor. Telefonu değiştirecem neredeyse ve IMEI atmakla hiç uğraşmadım.