Neler Yeni

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Starlex

80+ Silver
Bana kızabilirsiniz belki bu düşüncemden dolayı ama ilk aşamada bence iyi bi hamle, eğer umrundaysa zaten discordun ofislerini açarlar işbirliği yaparlar güzel güzel denetlerler umurlarında değilse de babamın şirketi değil ya kapalı kalsın her yerden konuşuruz
+1

Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Hüseyin
Bir zamanlar gördüğüm şeylerden sonra kapatılmasına sevindim neler neler döndü şurada bir bilseniz. Yarın başka bir mecra çıkar falan yine bunlar aynı şeyleri tekrar yapar yani erişim engeli çözüm değil.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Ekonomi düzeltileceğine ota b..a erişim engeli getiriliyor .d

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,619
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bende diyorum sabah pcyi açtığımda discord neden güncelleme hatası veriyor diye .

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Gençlere ahlak, sevgi, güzel bir hayat sunmak varken, böyle insanların gazını almak için bu tür uygulamaları engellemek, bu tür olayları durdurmayacak malesef, discord gider başkası gelir.
pek bi anlamı yok discord giderse iğrenç insanlar da başka platformlara gidicek onlar da yasaklanicak erişim engeli getirmek çözüm değil l

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Alternatif ne Skype mı geçmek lazım ben sosyal medyayı aktif kullanmadığım için discord bana çok yardımcı oluyordu şimdi napacam neyden nasıl haberim olacak bilmiyorum

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Panelciler vpni açıp kullanmaya devam edecek pek değişen bir şey olmadı. Eğer bir şey kapatılacaksa bu tiktok olmalı.

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
Bir gün son dc konuşmamızı yapacaktık ve bunun son olduğunu bilemeyecektik. Dün akşam sonmuş 🙁

Huzur içinde yat dostum.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Datalara sahip çıkamadıktan sonra istersen discordun binasını patlat hiç bir işe yaramaz.

Top Bottom