Hocam indirimi nasıl aldınız acaba temudan alışveriş yapmadımda kupon filan nasıl bulurumAldım hocam aldım sonunda teşekkür ederim 800 TL'ye geldi
Hocam indirimi nasıl aldınız acaba temudan alışveriş yapmadımda kupon filan nasıl bulurumAldım hocam aldım sonunda teşekkür ederim 800 TL'ye geldi
Buyrun.Hocam sağ olun bir şey sorabilir miyim özelden?
Hocam desteğe yazdım kupon verir misiniz diye 110 tllik indirim yapabileceklerini söylediler ben de kabul ettimHocam indirimi nasıl aldınız acaba temudan alışveriş yapmadımda kupon filan nasıl bulurum
Ben sorduğumda gümrükte sorun olmaz dediler 2 temsilciye sordum.Ama bunlar ayrı ayrı pakette geliyor tek pakete koyarlarsa sıkıntı olabilir hocam.sabah temudan 900 TL alisveris yaptim simdi 921 TL bunu alsam sorun cikar mi gumrukte vs.
tesekkur ederim hemen aliyorum o zamanBen sorduğumda gümrükte sorun olmaz dediler 2 temsilciye sordum.
Alıntıyı görüntüle
Benimki hala havaalanına gidemediBen sorduğumda gümrükte sorun olmaz dediler 2 temsilciye sordum.Ama bunlar ayrı ayrı pakette geliyor tek pakete koyarlarsa sıkıntı olabilir hocam.
Alıntıyı görüntüle
warehouse ne oluyor bilmiyorum ama benimki de uçakta değilBenimki hala havaalanına gidemedi
3 gün sonra uçağa bindirilecek galiba.warehouse ne oluyor bilmiyorum ama benimki de uçakta değil
hocam destege yazin 111tl kupon veriyo kuponlu alinHangi rengi iyi hangisini alayım kuponsuz alacağım
valla bilmiyorum hocam siyah olan zaten yeni verildi kargoya bir de bana %20 tanımlandı yine alası geliyor adamın .d3 gün sonra uçağa bindirilecek galiba.
Bir tek bana gelmiyor herhalde bu %20.valla bilmiyorum hocam siyah olan zaten yeni verildi kargoya bir de bana %20 tanımlandı yine alası geliyor adamın .d