Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
Akşama borsa kapanınca ve incelemelerim bitince, olursa eğer yeni verilerle gelebilirim. :)

Siz de teknik analizlere dayanan fikirlerinizi yazabilirsiniz, biraz beyin fırtınası yapalım.
1731061254099.png

Şöyle ufak bi analiz yaptım olmuş mu

hed end şoldır formasyonu var dikkat

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Alıntıyı görüntüle

Şöyle ufak bi analiz yaptım olmuş mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hed end şoldır formasyonu var dikkat
Hangi hisse, biraz da bize açıklar mısın? Yükseliş veya düşüş de bize fırsat veriyor mu? Çok karışık görünüyor...

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
DOSTUM ŞAKAYDI...
Şaka olduğunu tahmin etmiştim ama seni bozmak istemedim :p

Bu arada şu hisseye dikkat, radarıma aldım bu hisseyi:
TLMAN

tlman.jpg

Bu hissede yükselişler devam etmeli, sinyaller veriyor... Eğilim şu anlık yükseliş yönünde, şuan takipteyim bunu.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
Şaka olduğunu tahmin etmiştim ama seni bozmak istemedim :p

Bu arada şu hisseye dikkat, radarıma aldım bu hisseyi:
TLMAN

Alıntıyı görüntüle
Bu hissede yükselişler devam etmeli, sinyaller veriyor... Eğilim şu anlık yükseliş yönünde, şuan takipteyim bunu.
Ben daha çok kripto odaklıyım. Borsada ki kazancalar cırt.

bide o solana ağı yok mu ahhh ahh

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Bu saatten sonra borsada birçok kağıt yukarı gider, orta vadede ve uzun vadede minimum %50 kazandırır. YTD.

Ben topladım toplayacağımı Brisa aldım 150-160 tan satarım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Bu saatten sonra borsada birçok kağıt yukarı gider, orta vadede ve uzun vadede minimum %50 kazandırır. YTD.

Ben topladım toplayacağımı Brisa aldım 150-160 tan satarım
Brisa biraz yükseldi ama bence aşağı da kayabilir fakat eğer tabandan aldıysan iyidir... Şu an yükseliş eğilimine girmedi bence ve zamanla belki yükseliş eğilimi kazanabilir.

brisa.jpg

Eğer tabandan aldıysan 134 ve üstü gerçekten muazzam kar olur. :) Ama 160 tl baya zorlama olur...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Evet günün sonundayız, borsa kapandı. :)

Benim radarıma aldığım hisseler şunlardı:

sondeğerler.jpg

AGYO için zaten dün yazmıştım, bugün tavandan döndü diyebiliriz. :)
TLMAN formunda, kar düzeltmesi yapabilir ama hala yükseliş eğilimi devam etmekte hesaplarıma göre. Kar düzeltmesi yaparsa eğer güzel yerlerden alınabilir.
DOFER yeni keşfettim, yükselme eğiliminde olduğunu gördüm, bugün almak istedim ama hiç gerilemedi istediğim fiyata, sonuç olarak alamadım, onun da kar düzeltmesi yapabileceğine inanıyorum, eğer yaparsa uygun fiyattan bi miktar alabilirim.

ODINE de yeni keşfettiğim bir hisse, aynı durumlar onun içinde geçerli, zaten tavan yaptı.

BRKVY den biraz aldım ama acele ettim sanırsam, hafif bir zararım oldu fakat yükseliş eğiliminde olduğuna inanıyorum, takipteyim. Bakalım haftaya süreç nasıl olacak ? :unsure:

PATEK için dediğim gibi düşüş var, yükseliş eğilimi yok tam tersine kuvvetli düşüş eğilimi var. Zaman zaman GEL GEL yapabilir ama sahte yükselişler olabilir aman dikkat...

DİKKAT...: BU YAZILANLAR SADECE KİŞİSEL GÖRÜŞLERİMDİR, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, KENDİ SORUMLULUĞUNUZDUR YATIRIM YAPMAK...

Sizin görüşleriniz nedir?

Son düzenleme:

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
Evet günün sonundayız, borsa kapandı. :)

Benim radarıma aldığım hisseler şunlardı:

Alıntıyı görüntüle

AGYO için zaten dün yazmıştım, bugün tavandan döndü diyebiliriz. :)
TLMAN formunda, kar düzeltmesi yapabilir ama hala yükseliş eğilimi devam etmekte hesaplarıma göre. Kar düzeltmesi yaparsa eğer güzel yerlerden alınabilir.
DOFER yeni keşfettim, yükselme eğiliminde olduğunu gördüm, bugün almak istedim ama hiç gerilemedi istediğim fiyata, sonuç olarak alamadım, onun da kar düzeltmesi yapabileceğine inanıyorum, eğer yaparsa uygun fiyattan bi miktar alabilirim.

ODINE de yeni keşfettiğim bir hisse, aynı durumlar onun içinde geçerli, zaten tavan yaptı.

BRKVY den biraz aldım ama acele ettim sanırsam, hafif bir zararım oldu fakat yükseliş eğiliminde olduğuna inanıyorum, takipteyim. Bakalım haftaya süreç nasıl olacak ? :unsure:

PATEK için dediğim gibi düşüş var, yükseliş eğilimi yok tam tersine kuvvetli düşüş eğilimi var. Zaman zaman GEL GEL yapabilir ama sahte yükselişler olabilir aman dikkat...

DİKKAT...: BU YAZILANLAR SADECE KİŞİSEL GÖRÜŞLERİMDİR, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, KENDİ SORUMLULUĞUNUZDUR YATIRIM YAPMAK...

Sizin görüşleriniz nedir?
Sepetin çok dolu sanırsam işini zorlaştırır.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Sepetin çok dolu sanırsam işini zorlaştırır.
O sepetim değil, izleme tahtam :) Sepetimde şuan sadece iki hisse var, iki tane daha almak istedim ama uygun yerden alamadım :cautious: Ama yükseliş eğilimi olanları tespit edebilirsem sıkıntı yaşamam :p

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Brisa biraz yükseldi ama bence aşağı da kayabilir fakat eğer tabandan aldıysan iyidir... Şu an yükseliş eğilimine girmedi bence ve zamanla belki yükseliş eğilimi kazanabilir.

Alıntıyı görüntüle
Eğer tabandan aldıysan 134 ve üstü gerçekten muazzam kar olur. :) Ama 160 tl baya zorlama olur...

Valla 160 az bile kalacak bence bu kağıt için, doların 40-45 e vuracağı senaryoda bu kağıdın +150 yapmama gibi durumu yok bence. Özellikle fabrika üretimini arttırmak için kredi çekmişlerdi bitirdiler vs. Bilançosuda iyi. Kısa vade olmasada uzun vadede 2x yaparım minimum. YTD.

Alıntıyı görüntüle
75 altına düşerse 500k daha çekerim bu arada :D

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Valla 160 az bile kalacak bence bu kağıt için, doların 40-45 e vuracağı senaryoda bu kağıdın +150 yapmama gibi durumu yok bence. Özellikle fabrika üretimini arttırmak için kredi çekmişlerdi bitirdiler vs. Bilançosuda iyi. Kısa vade olmasada uzun vadede 2x yaparım minimum. YTD.

75 altına düşerse 500k daha çekerim bu arada :D
Ben de şunu ekliyeyim, lastik hisseleri kışın özellikle kar yağdığında, kış lastiği değişimleri sırasında baya güzel yükselişler yapıyor :D Ben o zaman lastik hisselerini takip ediyorum...

PATEK için teknik olarak grafik çizimim:

patekkk.jpg

Alttaki kanala girebilir veya yanına hemen geliverip yükselişe de geçebilir... Bunu yükseliş sinyali verdiğinde buraya yazarım, unutmaz isem. Dikkat edilmesi gereken nokta, bazen hisseler GEL GEL yapar, yani sahte yükseliş noktaları veya alanları çizerler, bunları fark etmek zordur, onun için ben 1-2 hatta bazen 3 gün beklerim ki sinyal kesin olsun. Ben gün içi alım satım yapmadığımdan bunu böyle daha kolay çözüyorum.

Son düzenleme:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Ben de şunu ekliyeyim, lastik hisseleri kışın özellikle kar yağdığında, kış lastiği değişimleri sırasında baya güzel yükselişler yapıyor :D Ben o zaman lastik hisselerini takip ediyorum...

PATEK için teknik olarak grafik çizimim:

Alıntıyı görüntüle

Alttaki kanala girebilir veya yanına hemen geliverip yükselişe de geçebilir... Bunu yükseliş sinyali verdiğinde buraya yazarım, unutmaz isem. Dikkat edilmesi gereken nokta, bazen hisseler GEL GEL yapar, yani sahte yükseliş noktaları veya alanları çizerler, bunları fark etmek zordur, onun için ben 1-2 hatta bazen 3 gün beklerim ki sinyal kesin olsun. Ben gün içi alım satım yapmadığımdan bunu böyle daha kolay çözüyorum.
ASTOR var birde, onlarda da güzel yükseliş bekliyorum ama almadım daha para kalmadı :D ytd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,718
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom