Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Tamamen rastgele diye biliyorum. Kendi birkaç hesabım var, arkadaşımın birkaç var. Hepsini aynı şekilde açtık, numara vs girmedik (girdiklerimizde de limit vardı daha doğrusu), 2mizin de 1er hesabında nedense minimum sepet tutarı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spesifik olarak bu promosyondan bahsedilmediği için OP hocam @Remi ve diğer değerli arkadaşlara fikir danışmak istiyorum. Promosyona wincredit yazıp ulaşabiliyorsunuz. Burda gösterdiği şeyi özetleyecek olursam %4ü 38TL eden ürün alırsam 600 credit verecek. 950 lira ediyor harcanması gereken. Buna vergi dahil mi diye kontrol etmek için 2 şekilde sepet oluşturdum biri vergi dahil 940, diğeri 1100TL. 940 olanda checkoutta 600credit promosu için "accelerate to win" yazıyor, 1100lük sepette "After payment, promised to get" yazıyor, yani vergi dahil 950. Kötü tarafı bu ekranda indirim kuponunuzu kullanamıyorsunuz, hesabıma tanımlı %20 var fakat sadece ana sepette çalışıyor. Öte yandan bu ekranda minimum sepet tutarı 480.

Herhangi bir şekilde credit alan arkadaşlara sorum şu: 601 liralık ürünü -600 ile sepete atsam vergiyi yine tam fiyatından mı ödüyorum? Klavyeye çıkan %50 indirim promosyonunda vergisi de yarı yarıya alınıyordu ama tabi onda durum farklı, direk ürün düşük fiyattan gösteriliyor. Emin olmak için sorayım dedim ama muhtemelen bu credit ürün+normal vergisi üzerindenn 600 düşürüyordur.

Sonuç olarak pek kârlı gelmedi. Gidip yine klavye alsam tam fiyatından, bir sonraki klavye 350 liraya gelmiş olacak.
Alıntıyı görüntüle
Bu kampanyadan 600 kredi alabilmek için tek siparişte 950 TL sipariş vergi dahil mi oluyor vergi dahil olmadan mı tam anlamadımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Bu gayet iyi. Zaten indirimim yokken alacağım ürünleri buradan aldım, gelen krediyle de platform teşviği ve %20 kullanarak F75’i bedavaya almış oldum. tek siparişte geçmenize gerek yok burayı. ilk siparişte %4 iken ikinci siparişte %8 e çıkıyor coin verme oranı.
Alacağım bir şey olsa öyle hocam ama maalesef akla gelen ilerde eninde sonunda zaten alırım dediğim bir şey yok. Az bir şey alıp 2. sefer %8 almak da çok mümkün değil çünkü ilkinde 480 alt limit var. Başka bir hesapta 275+vergiye klavye promosyonu var o daha mantıklı gibi geliyor.

Bu kampanyadan 600 kredi alabilmek için tek siparişte 950 TL sipariş vergi dahil mi oluyor vergi dahil olmadan mı tam anlamadımda
Hocam o ekranda bir şeyler seçip checkouta gidin eğer tam dolduysa "After payment promise to get" yazıyor, checkout yapsanız da eşiği atlayamayacaksa "Accelerate to get" yazıyor. Bende vergiyle 950yi aşınca "After payment promise to get" yazıyor.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Alacağım bir şey olsa öyle hocam ama maalesef akla gelen ilerde eninde sonunda zaten alırım dediğim bir şey yok. Az bir şey alıp 2. sefer %8 almak da çok mümkün değil çünkü ilkinde 480 alt limit var. Başka bir hesapta 275+vergiye klavye promosyonu var o daha mantıklı gibi geliyor.

Hocam o ekranda bir şeyler seçip checkouta gidin eğer tam dolduysa "After payment promise to get" yazıyor, checkout yapsanız da eşiği atlayamayacaksa "Accelerate to get" yazıyor. Bende vergiyle 950yi aşınca "After payment promise to get" yazıyor.
Hocam eğer yalan değilse en iyi kampanya bu gibime geldi. Matematiğini yaparsak 2 tane F75 1400 civarına geliyor sanki

Bu gayet iyi. Zaten indirimim yokken alacağım ürünleri buradan aldım, gelen krediyle de platform teşviği ve %20 kullanarak F75’i bedavaya almış oldum. tek siparişte geçmenize gerek yok burayı. ilk siparişte %4 iken ikinci siparişte %8 e çıkıyor coin verme oranı.
Hocam burada kelime oyunu falan yok değil mi ? 950 harcayınca direkt 600 kredi geliyor yok kupon yok gün gün vericem değil.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Metin
Hocam eğer yalan değilse en iyi kampanya bu gibime geldi. Matematiğini yaparsak 2 tane F75 1400 civarına geliyor sanki

Hocam burada kelime oyunu falan yok değil mi ? 950 harcayınca direkt 600 kredi geliyor yok kupon yok gün gün vericem değil.
Sipariş ettiğin ürünler kargolandığı an geliyor.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak

Ekler

• Screenshot_20241112-191235_Temu.jpg
    Screenshot_20241112-191235_Temu.jpg
    223 KB · Hit: 71
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Direk 600 kredi gelir evet (kendim almadım da tabi). Dediğim gibi o ekrandan bir şey alırken checkout kısmında zaten yazıyor o siparişle birlikte 600ü alacak mısınız yoksa almaya yaklaşacak mısınız diye.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Direk 600 kredi gelir evet (kendim almadım da tabi). Dediğim gibi o ekrandan bir şey alırken checkout kısmında zaten yazıyor o siparişle birlikte 600ü alacak mısınız yoksa almaya yaklaşacak mısınız diye.
Birazdan deneyeceğimde sipariş iptalinde vergiyide iade alıyor muyuz

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Vergi iadesi alıyorsun ama ben kredi için siparşi verdim iptal ettim krediyi de geri aldılar :D
Yok hocam öyle bi amacım yok sadece farklı çıkarsa diye

Vergi iadesi alıyorsun ama ben kredi için siparşi verdim iptal ettim krediyi de geri aldılar :D
Ama sen diyince aklıma düştü siparişi versek krediyi alıp harcasak sonra iptal etsek siparişi ne yapıyorlar

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ahmet
Yok hocam öyle bi amacım yok sadece farklı çıkarsa diye

Ama sen diyince aklıma düştü siparişi versek krediyi alıp harcasak sonra iptal etsek siparişi ne yapıyorlar
Kanka ben kuralları okudum o olaydan sonra sanırım siparişi de iptal çekiyolarmış

Top Bottom