Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3964 TL!

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert
yok hocam hiç bir ayar yapmadım hatta firmware bile güncellemedim gayet tatmin edici. hatta bazen kulaklığı çıkarıp masaya koyup hoparlör olarak bile kullanıyorum volume master eklentisinden %150 yapıp. o konuda endişeniz olmasın. belki müzik tarafında beklediğiniz performansı vermeyebilir o noktada da eq ayarıyla biraz toparlarsınız. onun dışında rahatlık, şarj vb. gayet iyi. en iyi yanı bence mikrofonu. çok temiz veriyor sesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklığın rakibi g pro lightspeed 2, blackshark v2 pro 2023 felan dostum. onların da fiyatı malum. bu kulaklığın en dip fiyatı bu şu anda. daha düşmesini bekleme.
sağolun hocam bilgiler için verdik siparişi bakalım

faryo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
caner eser
kuveyttürk 6 taksit yaptı . üzerinde vade farkı ekliyor.

Bay Moris

80+
barracuda x ile bu model arasındayım ancak bunun eksisi bana göre fazla kaçıyor.
gündelik hayatta kullanmak için abes bir tasarımı var
deri pedler uzun saatler kullanımımda rahatsız

CsGo2 için almak isteyenlere aşağıdaki açıklamayı bırakıyorum. Herhangi bir stereo kulaklık bu oyun için yeterli. Bu kadar para vermenize gerek yok. Ne 7.1 e ne de surround a gerek var.

Ekler​

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    1.3 MB · Hit: 106
Son düzenleme:

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Çetin
Ayarlar için link.
Şu linkteki ayarlarla kullanıyorum efsane kulaklık bu arada indirimden amazondan 4 küsüre almıştım iyi fiyat kaçırmayın mikrofonu da çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rows official
hocam buyukmu yoksa kucukmu kulaklık
Kime göre neye göre hocam bana göre tam ama 1 tık daha büyük olsa iyi olurdu benim için

Kime göre neye göre hocam bana göre tam ama 1 tık daha büyük olsa iyi olurdu benim için
Bana tam oluyor 1 tık sıkıyor ama alıştım ben sorun yapmiiyor benim için

hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.
Vallaha hiç bilmiyorum bilgisayar kapalı şuan sabah kalkınca yapayım onu o zaman bakiyim nasıl olacak

hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.
Vallaha hiç bilmiyorum bilgisayar kapalı şuan sabah kalkınca yapayım onu o zaman bakiyim nasıl olacak

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kuveyttürk 6 taksit yaptı . üzerinde vade farkı ekliyor.
Konuyu açtığım esnada ödeme ekranında denedim. Vade farksız 9 yaptı. Belki yeni güne girildi diye kampanya vs. bitmiş olabilir.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Satıcı: Hepsiburada

Peşin fiyatına 9 taksit. (KuveytTürk)

https://app.hb.biz/femDn44uZEEw
kaçırmayın alın derim, normalde piyasası 5k falan ben 4.2k fiyatı varken almıştım öneririm, cloud2 kadar oyunda ses kasma performansı iyi olmasada oldukça konforlu ve iyi. Yalnız aldıktan sonra ürünü pc'ye taktığınızda hyperx ngenuity yazılımını kurun, yoksa seste bozulmalar olabiliyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
kaçırmayın alın derim, normalde piyasası 5k falan ben 4.2k fiyatı varken almıştım öneririm, cloud2 kadar oyunda ses kasma performansı iyi olmasada oldukça konforlu ve iyi. Yalnız aldıktan sonra ürünü pc'ye taktığınızda hyperx ngenuity yazılımını kurun, yoksa seste bozulmalar olabiliyor.
Ses kasması v.s güzel mi? Veya hafifliği birde müziktede yeterli mi zaten üst düzey aramıyorumda idarelik olsa olur yani birde milrofonu

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
DERİ SIKINTI YA. HS80MAX bekliyorum hala

kiyaz

80+