X-LOGAN
80+
Boş yorum atmıyorum gerçekleri söylüyorum.Konu komple refferal. burda act ile başlayan kodun panelden aldığın kod bu 1Nerde referans linki vermişim? Youtubeden gördüm ve paylaştim konuda link bile yok ne boş boş yorum atiyorsun beğenmiyorsan engelle geç.
Haa pardon asil linki sen veriyormuşsun;
🔥İndirim - 12 Parça Premium Paslanmaz Çelik Barmanlık Seti 291TL + Vergi ( Temu )
Manitaya kokteyl yapmak için lazım olur :D...forum.donanimarsivi.com
2.cisi ise ana konuda görselde yazan kod. bu da panel kodu 2. hani bilmesek bizi yiceksin de bunları böyle ortaya sereyim ki bi insanların bilgisi olsun. aynı panel bende de var herkestede var isteyen herkeste girip panelinde bakabilir ben düz link atarken sen refferal atamazsın. yasaksa herkese yasak. referal kodta yasak referal linkte.
kendi panelinize girip bakın size özel kodları göreceksiniz zaten.
hala bunları yiyen de varsa ne bileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kafayı yemişsin sen. o konuda refferal link yok. dümdüz link sence refferal link atan biri olsam konunda gelip bu yorumu yapar mıyım ? sanmıyorum. ama görsün herkes çorbaya koşanıNerde referans linki vermişim? Youtubeden gördüm ve paylaştim konuda link bile yok ne boş boş yorum atiyorsun beğenmiyorsan engelle geç.
Haa pardon asil linki sen veriyormuşsun sen harici temu paylaşmak yasakdı dimi
🔥İndirim - 12 Parça Premium Paslanmaz Çelik Barmanlık Seti 291TL + Vergi ( Temu )
Manitaya kokteyl yapmak için lazım olur :D...forum.donanimarsivi.com