Neler Yeni

🔥İndirim Temu İndirimi 1500TL'ye Çıkardı!🔥

X-LOGAN

80+
Nerde referans linki vermişim? Youtubeden gördüm ve paylaştim konuda link bile yok ne boş boş yorum atiyorsun beğenmiyorsan engelle geç.

Haa pardon asil linki sen veriyormuşsun;

Boş yorum atmıyorum gerçekleri söylüyorum.Konu komple refferal. burda act ile başlayan kodun panelden aldığın kod bu 1

1731999194942.png

2.cisi ise ana konuda görselde yazan kod. bu da panel kodu 2. hani bilmesek bizi yiceksin de bunları böyle ortaya sereyim ki bi insanların bilgisi olsun. aynı panel bende de var herkestede var isteyen herkeste girip panelinde bakabilir ben düz link atarken sen refferal atamazsın. yasaksa herkese yasak. referal kodta yasak referal linkte.

1731999281138.png

kendi panelinize girip bakın size özel kodları göreceksiniz zaten.

hala bunları yiyen de varsa ne bileyim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde referans linki vermişim? Youtubeden gördüm ve paylaştim konuda link bile yok ne boş boş yorum atiyorsun beğenmiyorsan engelle geç.

Haa pardon asil linki sen veriyormuşsun sen harici temu paylaşmak yasakdı dimi🤣

kafayı yemişsin sen. o konuda refferal link yok. dümdüz link :D sence refferal link atan biri olsam konunda gelip bu yorumu yapar mıyım ? sanmıyorum. ama görsün herkes çorbaya koşanı

Boş yorum atmıyorum gerçekleri söylüyorum.Konu komple refferal. burda act ile başlayan kodun panelden aldığın kod bu 1

Alıntıyı görüntüle

2.cisi ise ana konuda görselde yazan kod. bu da panel kodu 2. hani bilmesek bizi yiceksin de bunları böyle ortaya sereyim ki bi insanların bilgisi olsun. aynı panel bende de isteyen herkeste girip panelinde bakabilir ben düz link atarken sen refferal atamazsın. yasaksa herkese yasak. referal kodta yasak referal linkte.

Alıntıyı görüntüle

Youtube kanalindan alip paylaştim dediğin gibi olsa zaten konuya direkt eklerim adam sordu yardimci oldum bir sorun varsa admin siler yorumu sen kimsin?

Bu konunu report ettim affilate yaziyor linkinde kimseyi kandırma kendinin influencer paneli olduğunu kendin söylüyorsun benim öyle biseyim yok

Alıntıyı görüntüle

2.cisi ise ana konuda görselde yazan kod. bu da panel kodu 2. hani bilmesek bizi yiceksin de bunları böyle ortaya sereyim ki bi insanların bilgisi olsun. aynı panel bende de var herkestede var isteyen herkeste girip panelinde bakabilir ben düz link atarken sen refferal atamazsın. yasaksa herkese yasak. referal kodta yasak referal linkte.

Alıntıyı görüntüle

kafayı yemişsin sen. o konuda refferal link yok. dümdüz link :D sence refferal link atan biri olsam konunda gelip bu yorumu yapar mıyım ? sanmıyorum. ama görsün herkes çorbaya koşanı
Aynen yok bakalim varmi senin konunda

Screenshot_2024-11-19-10-01-11-557_com.lemurbrowser.exts-edit.jpg

X-LOGAN

80+
Youtube kanalindan alip paylaştim dediğin gibi olsa zaten konuya direkt eklerim adam sordu yardimci oldum bir sorun varsa admin siler yorumu sen kimsin?

Bu konunu report ettim affilate yaziyor linkinde kimseyi kandırma kendinin influencer paneli olduğunu kendin söylüyorsun benim öyle biseyim yok

Tamam at youtube kanalını ?

Aynen yok bakalim varmi senin konunda

Alıntıyı görüntüle
temuda web üstünden atılan tüm linklerde affilate yazar isteyen açık deneyebilir. kıvranma yakalandın delikanlı gibi kabul et hatanı işte birde link editliyorsun sanki yönetim görmücek :kekw:

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kodu yazinca kazanmak için oturum ac faln diyor sonrasi ne oluyor ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Neden öyle olsun ki hocam ben zaten klavye alacaktim kupon sayesinde verginin yarisini ödemedim mesela indirim kodu sayesinde gitti 300tl de olsa gayet güzel benim için ama sizin için olmayabilir o ayri
Siz nasıl beceriyorsunuz bunu ben anlamadım 😅

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
400 liralık alışveriş yaptım en yükseği 200 TL , toplamda 2500 TL kupon verdi. 200 TL kupon için min 750 TL'lik alışveriş şartı var. Mikroskop ve elektronik siparişler verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,709
Üyeler
161,327
Son üye
Mehmet449