Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone Numara Taşıma Web’e Özel

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Tüh 440 a 40gb turkcell geçen hafta yeniledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Selim ÖZ
herhangi bir bilgisi olan varmı ne zaman başlar gözüküyor ama seçme felan bir şey yok sitede

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mark
Geçilirmi yoksa risk alınıp türk telekomunda kampanya yapmasını bekleyeyimmi

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
PTTCELL gececektim son dk bu kampanyayı gördüm iyi oldu. Netgsm den geciyorum, şuan en dip fiyat Vodafone yaptı daha iyisi gelmez önümüz asgari ücret zammı

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Zorlı
Bende tam Vodafone geçmiştim faturasız bugün aktif olacak umarım bana da sunar aynı teklifleri

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
Daha yeni vodafone a gectim 10gb 259 tl buna gecemiyormuyum

afrodaroa

80+
Alinacak risk değil kampanya fena: https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?cid=perf-infaff-som-lka-mass-yalinfirsat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günaydın. Hocam linkte ekleyebilirmisiniz
Ben burdan basvurdum: https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN

A_TURAN_A

80+ Bronze
ben türk telekom yıldızlı günleri bekliyorum 40 gb + sınırsız sosyal medya paketi genelde vodafonun 60 gb paketiyle yarışır oluyor yani 440 liraya felan gelir diye düşünüyorum. Birde vodafondan daha iyi çekiyor, prime avantajlarıda var bence beklemeye değer

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben türk telekom yıldızlı günleri bekliyorum 40 gb + sınırsız sosyal medya paketi genelde vodafonun 60 gb paketiyle yarışır oluyor yani 440 liraya felan gelir diye düşünüyorum. Birde vodafondan daha iyi çekiyor, prime avantajlarıda var bence beklemeye değer
TT Fiyat olarak iyi ama bizim ne evde nede çalıştığım fabrikada cekiyor tam rezalet yoksa bende onu beklıcektım ama harbıden cekmıyor aynı evde turkcell 120 mbps den asağı vemrezken TT 20 verıyor ikiside 4.5g
benim sözleşmem 1 ay sonra bitiyor 40 gb 290 tlden alıyorum 320 ye 30gb vodafone suanda ıyı gıbı duruyor benım ıcın
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde sadece bugün ıcınmı gecerli kampanya

Top Bottom