Arama Sonuçları - 4895213703406
www.jumbum.com.tr
420 mm arayanlar için fiyat çok iyi.
Ben de bi ara üstüne koyayim dedim olacak gibi değil kasa aldimKasaya çapraz koyup bantlasak sığar mı acaba
Geçen 3400 TL'ye almıştım sonra geri iade ettim. Suan ellerine daha varmamistir o derece. Simdide 2900 alsam evde tutsam 500 tl zarar ederdim ...Arama Sonuçları - 4895213703406
www.jumbum.com.tr
420 mm arayanlar için fiyat çok iyi.
Öyle olsa ben de elimdekini satıp 3. versiyona geçerim Kasa konusunda haklısınız ama bunun için alınacak olan kasalar mükemmel evladiyelik bir yatırım gibi oluyor. CH780 kullanıyorum taş gibi kocaman bi kasa.Alacak Arkadaşlar varsa Çok iyi Fiyat şun en ucuz 3.600TL yani gayet iyi Bir soğutucu Zaten Alın geçin
Not: Bedava Yazınca bir an
Arctic Liquid Freezer III 420 Sandım Tadından yenmezdi resmen meğersem II ama buda gayet iyi
Ben kendilerinden sürekli alışveriş yaparım. Özellikle sıvı soğutma ve termal macunlarımın tamamını ordan aldım. Hiç sorun yaşamadım.360 olanı bu fiyattan almıştım, gerçekten iyi fiyat ama siteye güveniyorsanız alın ben adını daha önce duymadım.
Doğrudur dediğim gibi daha önce bilgin varsa ve güveniyorsanız almanız en mantıklısı olur. Soğutucu çok iyi benim de kasaya sığmadı ön tarafa taktım 55 i geçmiyor en ağır oyunlarda bile.Öyle olsa ben de elimdekini satıp 3. versiyona geçerim Kasa konusunda haklısınız ama bunun için alınacak olan kasalar mükemmel evladiyelik bir yatırım gibi oluyor. CH780 kullanıyorum taş gibi kocaman bi kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kendilerinden sürekli alışveriş yaparım. Özellikle sıvı soğutma ve termal macunlarımın tamamını ordan aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Şöyle bir kasaya ihtiyacınız olacak.
DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.023,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.899,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasanız ve islemciniz nedir ?Doğrudur dediğim gibi daha önce bilgin varsa ve güveniyorsanız almanız en mantıklısı olur. Soğutucu çok iyi benim de kasaya sığmadı ön tarafa taktım 55 i geçmiyor en ağır oyunlarda bile.