Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Evet hocam 500 tl için 100mbs için gerçekten pahalı.

Benim altyapım max 100mbs destekliyor (FTTH altyapı ile nasıl max 100 alıyorum hiçbirfikrim yok ) oyüzden şimdilik kurulum ve aktivastyon ücreti ödememek için türknet benim için mantıklı bir seçenek oluyor. 2 ay sonra baska firmalara aktivasyon ve kurulum ücreti ödemeden geçiş yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizzat bu konu hakkında konuştum.

Comnet büyük ihtimalle sizden modemi geri isteyecektir oyüzden sözleşmeleri onayladıktan sonra randevu oluşturarak kurulum ekipleriyle beraber yeni bağlantınız sağlancaktır diye bilgilendirme yapılda ekstra olarak kurulum ekipleri sizinle iletişime geçtiklerinde mutlaka eski firmanızdan modeminiz kaldığıyla ilgil iletşime geçin diye bilgilendirme yapıldı.
türknet: comnete biz modem ücretini verdik sizden modem isteyen olursa vermeyin yarın öbür gün bittiğinde modemi bize teslim edeceksiniz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,169
İsim
Oğuz Oğuz
Superonline altyapı her yerde yok. Bende yok mesela, 100 mgbt fiber ' de var gigafiber olmasa bende Türknete geçmem

Gigafiber altyapısında olan için daha mantıklı bir seçenek yok.
Giga varsa zaten turknet kullanılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Evet hocam 500 tl için 100mbs için gerçekten pahalı.

Benim altyapım max 100mbs destekliyor (FTTH altyapı ile nasıl max 100 alıyorum hiçbirfikrim yok ) oyüzden şimdilik kurulum ve aktivastyon ücreti ödememek için türknet benim için mantıklı bir seçenek oluyor. 2 ay sonra baska firmalara aktivasyon ve kurulum ücreti ödemeden geçiş yapabilirim.

bizzat bu konu hakkında konuştum.

Comnet büyük ihtimalle sizden modemi geri isteyecektir oyüzden sözleşmeleri onayladıktan sonra randevu oluşturarak kurulum ekipleriyle beraber yeni bağlantınız sağlancaktır diye bilgilendirme yapılda ekstra olarak kurulum ekipleri sizinle iletişime geçtiklerinde mutlaka eski firmanızdan modeminiz kaldığıyla ilgil iletşime geçin diye bilgilendirme yapıldı.
şuan bana internet çok lazım ne yapmam lazım yani senin gibi randevu oluştuyrayımmı sözleşmeyi e devlet mi seçeyim kuryemi sen nasıl yaptın

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
şuan bana internet çok lazım ne yapmam lazım yani senin gibi randevu oluştuyrayımmı sözleşmeyi e devlet mi seçeyim kuryemi sen nasıl yaptın
hocam e devlet ile sözleşmeyi onaylayın tabii ki de kurye yi seçerseniz 2g e evraklarınızın türknete gidecek üstüne 100 tl veya 160 tl kurye ücreti ödeyeceksiniz sonrasında onaylayıp yine randevu seçmeniz gerekecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
hocam e devlet ile sözleşmeyi onaylayın tabii ki de kurye yi seçerseniz 2g e evraklarınızın türknete gidecek üstüne 100 tl veya 160 tl kurye ücreti ödeyeceksiniz sonrasında onaylayıp yine randevu seçmeniz gerekecek.
hocam vallahi çok geç söylediniz kuryeyi seçtim değiştirme imkanım varmı

ARDELENO

80+ Bronze
müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hocam zaten web üzerinden son adımda sesli onay için aramanız gerekiyor.
hocam müşteri hizmetlerine bağlanabildim. fibere geçirdiler. 2 ay bedavayı kullanıp başka operatöre geçeceğim.

gelen smsten kimliği mi yükelemem gerekiyor? müşteri temsilcisi söylememişti.

Beyler diğer konuda yazdım.

Tıkla gelsin mi

Yoksa comnet üzerinden 2+1 aymı mantıklı daha çok. Kesin 3 ay oluyor mu
hocam tıkla gelsin nasıl oluyor? müşteri hizmetleri davet kodu kullanamayacağımı söyledi. sadece 2 ay bedava yaptılar

ahmetbirs

80+ Bronze
hocam müşteri hizmetlerine bağlanabildim. fibere geçirdiler. 2 ay bedavayı kullanıp başka operatöre geçeceğim.

hocam tıkla gelsin nasıl oluyor? müşteri hizmetleri davet kodu kullanamayacağımı söyledi. sadece 2 ay bedava yaptılar
comnet numaramı falan vereyım dedım gerek yok herkese 2 ay bedava veriyoruz zaten dediler sizde istediler mi hocam comnet no falan

ahmetbirs

80+ Bronze
hayır hocam. xdsl numarası istemedi. yeni abonelik başlattı
aynı şekilde hocam muhtemelen onlarda yetişemiyor zor düştü zaten hat yalan yok bugüne kadar comneti buyuk sorunlar olmaksızın kullandım bende buraya kadarmış hayırlısı olsun artık

ARDELENO

80+ Bronze
aynı şekilde hocam muhtemelen onlarda yetişemiyor zor düştü zaten hat yalan yok bugüne kadar comneti buyuk sorunlar olmaksızın kullandım bende buraya kadarmış hayırlısı olsun artık
kominist belediyeden allah razı olsin. bugüne kadar 1 kuruş ödemedik. hiçte sıkıntı yaşamadım valla. çok nadir kesinti oluyordu

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay

Tıkla gelsin uygulamasından kampanya bulup sipariş veriyorsun 6 ay %50 indirim veriyor. 1500 tl yapar comnet ise sadece iki ay ücretsiz yapıyor.

İki kampanya birleşmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,383
Üyeler
163,823
Son üye
Flophiran
Top Bottom