Kablolu USB-C modu için 8K Hz Yoklama Hızı (1K Hz 2.4G / 125 Hz Bluetooth) Özelleştirilebilir Çalıştırma Mesafesi: 0.1mm ~ 4.0mm Hızlı Tetik: 0,1 mm ~ 2,5 mm Dinamik Tuş Vuruşları (en fazla 4 eylem)…
www.gaming.gen.tr
Kablolu USB-C modu için 8K Hz Yoklama Hızı (1K Hz 2.4G / 125 Hz Bluetooth) Özelleştirilebilir Çalıştırma Mesafesi: 0.1mm ~ 4.0mm Hızlı Tetik: 0,1 mm ~ 2,5 mm Dinamik Tuş Vuruşları (en fazla 4 eylem)…
www.gaming.gen.tr
Ben farklarına baktım. Bu Joy of Life modelinin PCB'si sadece manyetik switch destekliyor. 7th Annivarsary modeli ise hem manyetik hem de mekanik switch destekliyor.
Akko kendisinin entegre ettiği snap tap teknolojisini kullanıyor Joy of Life modelinde ya da şekilli gözüksün diye ismini değiştirdi
mantık olarak bizim rapid trigger/snap tap ile birebir aynı. Herhalde bu daha fazla tuşa falan atanabiliyordur. Hatta fotosunu atayım. Aynı şeyler değilse belirtin.
AKKO MOD 007B HE PC Joy of Life modelinde yazan:
AKKO MOD007B PC 7th Anniversary modelinde yazan:
Tek ciddi fark bunu gördüm. Geri kalan her şey aynı gibi duruyor. Belki Joy of Life modelinde ses için ekstra bir şeyler kullanılmıştır. (Sesi azaltan köpükler vs. vardı, çok bilmiyorum)
7TH Anniversary 3299 TL (yurtdışı fiyatı 149.99 dolar = anlık 5280,41TL)
Joy of Life 5899 TL (yurtdışı fiyatı 149.99 dolar = anlık 5280,41TL)
Bence 7th anniversary modeli baya ucuz duruyor sunduklarına nazaran.
İkisinin genel özellikleri de bunlar:
Bulabildiğim bu kadar. Tabi bunu yazarken 7th Anniversary çekildi bile
Alacak olanlara hayırlı olsun.