Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hem aula hem akko var bende çok profesyonel klavyeci değilim ama bana fark gelmiyor hatta aula ses olarak daha iyi gibi

Fakat o hall effect switch işi kafamı karıştırdı alsam mı ne yapsam

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yağız Berk Özel
Görünüş dışında özellik olarak farkları varmı ki, nedir?
%100 klavye istiyorum şahsen küçük klavye kesinlikle tercihim değil
Görünüş dışında 5108B ve 5098B klavyelerin çok farklı olacağını sanmam ama knob ve ekran için 5098B alınabilir.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Manyetik switch ve daha kaliteli bence eksisi yok.
FPS oyuncusuyum klavye rahat olsun istiyorum aula gibi zink zink devreye girsin pat pat yapsın daktilo gibi de olsa olur sesi sorun yok bal kaymak gibi yazayım yeri geldi mi oyunlarda da tepkimesi iyi olsun

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yağız Berk Özel
%100 olanı var mı
Sanırım yok.
Manyetik switch ne gibi + sı var hocam
Rapid trigger, adjustable trigger point gibi özellikleri var bu videoyu izleyebilirsiniz.
FPS oyuncusuyum klavye rahat olsun istiyorum aula gibi zink zink devreye girsin pat pat yapsın daktilo gibi de olsa olur sesi sorun yok bal kaymak gibi yazayım yeri geldi mi oyunlarda da tepkimesi iyi olsun
O zaman alınır bence. Mithrain'de bunun Akko Mod007v3 HE Year of Dragon olanı var beğendiğini belirtmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
oyun için en fazla %75 klavye önerisi olarak hangisini alın dersiniz ? kablo ile çalışabiliyor olması ve hotswap özelliğine sahip olması benim için önemli sürekli şarj derdiyle de uğraşmak istemiyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Sanırım yok.

Rapid trigger, adjustable trigger point gibi özellikleri var bu videoyu izleyebilirsiniz.

O zaman alınır bence. Mithrain'de bunun Akko Mod007v3 HE Year of Dragon olanı var beğendiğini belirtmişti.
Hocam Snap tap var mı bunda çıldırıyorum oyunlqrda millet a d ye abana abana yılan yapıyor kendini olduğu yerde uçmak istiyorum üstlerine avantajları yüzünden

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,396
İsim
Baran Kut

Ben farklarına baktım. Bu Joy of Life modelinin PCB'si sadece manyetik switch destekliyor. 7th Annivarsary modeli ise hem manyetik hem de mekanik switch destekliyor.
Akko kendisinin entegre ettiği snap tap teknolojisini kullanıyor Joy of Life modelinde ya da şekilli gözüksün diye ismini değiştirdi :kekw: mantık olarak bizim rapid trigger/snap tap ile birebir aynı. Herhalde bu daha fazla tuşa falan atanabiliyordur. Hatta fotosunu atayım. Aynı şeyler değilse belirtin.

AKKO MOD 007B HE PC Joy of Life modelinde yazan:

Screenshot_1.png

AKKO MOD007B PC 7th Anniversary modelinde yazan:

Screenshot_2.png

Tek ciddi fark bunu gördüm. Geri kalan her şey aynı gibi duruyor. Belki Joy of Life modelinde ses için ekstra bir şeyler kullanılmıştır. (Sesi azaltan köpükler vs. vardı, çok bilmiyorum)

7TH Anniversary 3299 TL (yurtdışı fiyatı 149.99 dolar = anlık 5280,41TL)
Joy of Life 5899 TL (yurtdışı fiyatı 149.99 dolar = anlık 5280,41TL)

Bence 7th anniversary modeli baya ucuz duruyor sunduklarına nazaran.

İkisinin genel özellikleri de bunlar:
Screenshot_3.png

Bulabildiğim bu kadar. Tabi bunu yazarken 7th Anniversary çekildi bile :kekw: Alacak olanlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye
Skys3a
Top Bottom