Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Baran Kut
Bı şeyler dedi anladigim kadarıyla yazdım bu çıktı galiba şimdi siteden baktım paketlendi yazıyor ama bu değil başka bir şey gözüküyor
ikinci sipariş falan gözüküyorsa bugüne ait atsana bir fotosunu merak ettim hangi klavyeyi muadili olarak vermişler

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yiğit Çelik
Keycaps iyi olsa nolacak mı? Doğrudan sesi etkiliyor, daha uzun ömürlü oluyor, silinme vs yapmıyor mesela veya corsair klavyelerdeki gibi çatlamıyor. Pcb açık ara net daha iyi ki burda 2 katı para verilir mi dediğiniz şeyi açıklayım ;
Wooting neden +10k da herkes çatır çatır alıyor? HE klavyelerde sizin o çok ufak dediğiniz farklar klavyeyi asıl kullanım amacına yaklaştıran, daha stabil deneyim sağlamanıza yardımcı olan şeyler. Switch, pcb haberleşmesi açısından deli dehşet önemli. Piyasada onlarca HE klavye türedi ama hiçbiri tam bir wooting deneyimi bile sunamıyor gerek gecikme, gerek yazılım, gerek stabilite anlamında. Düşük bütçe, dolu dolu HE klavye almamak 400nitte hdr var diye sevinmek veya kulaklığım 7.1 diye sevinmek gibi bir durum.
Ayrıca globalde akko manyetikleri haricinde çok çok daha iyi seçenekler tabi ki var ama trde ürün kısırlığı var.
Not: Daha önce 30-40 çeşit custom klavye denemişimdir bunlardan 7-8i HE'dir. Akko klavyeleri övmüyorum, akkonun belirli modellerini övüyorum. Akko3068, 5108 gibi modeller kalite anlamında aşağıda kalır modeller mesela.
Kendi deneyim ve fikrini güzel açıklamışsın bunlar bilmediğim şeyler değil ıq seviyemiz düşük değil şükürler olsun anlatmak istediğim şey AKKO ve DAREU arasında büyük farklar yok ve bu fikrimi asla değiştiremiceksiniz :) 3000tl lik bi fark yok mesela

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,175
İsim
yusuf ecer
7Th Anniversary modelinin teknik özelliklerine mekanik v3 piano pro switch olarak yazmışlar dün gece öyleymiydi bilmiyorum.
Bilgi yanlış girilmiştir belirtilen model HE
Hatta akko bunu ilk manyetik klavyemiz diyerek çıkardı ondan Anniversary edition
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi deneyim ve fikrini güzel açıklamışsın bunlar bilmediğim şeyler değil ıq seviyemiz düşük değil şükürler olsun anlatmak istediğim şey AKKO ve DAREU arasında büyük farklar yok ve bu fikrimi asla değiştiremiceksiniz :) 3000tl lik bi fark yok mesela
Iq seviyenize laf etmedim. Herkesin tecrübesi aynı olmak zorunda değil. Dediğim gibi büyük farklar mekanik klavyeler arasında olmayabilir ama HE isteniyorsa en küçük farklar bile büyüktür. Çünkü bu klavyenin amacına doğrudan etki eder.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Baran Kut
Hatta akko bunu ilk manyetik klavyemiz diyerek çıkardı ondan Anniversary edition
Bizzat bizi aradılar ya Akko da kendilerini aramış, v3 Piano Pro switchli shiplemişler o modeli.

Baktım bazı modellerini he'siz shipleyebiliyorlarmış başka ülkelere.

Örnek:
Screenshot_3.png

Bu tabi Akko'nun bizzat yazdığı. Keşke 7th modelinde de olabileceğini belirtselermiş.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yiğit Çelik

Iq seviyenize laf etmedim. Herkesin tecrübesi aynı olmak zorunda değil. Dediğim gibi büyük farklar mekanik klavyeler arasında olmayabilir ama HE isteniyorsa en küçük farklar bile büyüktür. Çünkü bu klavyenin amacına doğrudan etki eder.
Şahsi fikrim şu arkadaşlar da yararlansın DAREU EK75 RT şu an eğer uygulamadaki sorunlarını çözerse yazılımsal anlamda akkoyu tokatlar geçer. Ama şu an için Akko daha önde tabii ki yazılımsal olarak sıkınıtsız rapid triggerları

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,175
İsim
yusuf ecer
Bizzat bizi aradılar ya Akko da kendilerini aramış, v3 Piano Pro switchli shiplemişler o modeli.

Baktım bazı modellerini he'siz shipleyebiliyorlarmış başka ülkelere.

Örnek:
Alıntıyı görüntüle

Bu tabi Akko'nun bizzat yazdığı. Keşke 7th modelinde de olabileceğini belirtselermiş.
O zaman flex cut rgb olmayan pcb ile olan ayrı bi model vardı o olabilir. Çok saçma o zaman altında neden manyetik diye üç sayfa açıklama görseli var..

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Baran Kut
O zaman flex cut rgb olmayan pcb ile olan ayrı bi model vardı o olabilir. Çok saçma o zaman altında neden manyetik diye üç sayfa açıklama görseli var..
Teknik özelliklere eklemişler dün de aslında ama işte öndeki sayfa iyi göz boyadı tabi :kekw:

Yanlışlıkla @shaco27 'ya da aldırmış oldum. Gerçi onun full klavyesi geliyormuş da o içine sinmedi herhalde illa Akko alacam diyor dgfjsdgdgd

Hangisini seçti bilmiyom tabi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,175
İsim
yusuf ecer
Teknik özelliklere eklemişler dün de aslında ama işte öndeki sayfa iyi göz boyadı tabi :kekw:

Yanlışlıkla @shaco27 'ya da aldırmış oldum. Gerçi onun full klavyesi geliyormuş da o içine sinmedi herhalde illa Akko alacam diyor dgfjsdgdgd

Hangisini seçti bilmiyom tabi
Özelden seçiyorduk şimdi :D Keycapsi resimli olanlardan al dedim kolay kolay bulunmaz öyle keycapsler 🫠

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkan Bahar
Sessiz ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum sarı siteden AULA F75 mi yoksa buradan AKKO MONSGEEK MG75W mi beni daha çok tatmin eder ya da bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Agalar klavye bilgim çok az lütfen yardımcı olun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Baran Kut
Tamam piano switchlerle geliyor ama PCB yine hall effect destekliyor mu? Öyleyse switch değişip devam edilebilir gibi.
Destekleyen 1 tane pcbleri var ama o kutudaki pcb o mu sanmıyorum hocam.

Onu da Akko'ya sormaları lazım :kekw:

Top Bottom