Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp
Beni aradılar böyle bir paket görünmüyor falan dediler olmadı

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kenan Fetheden
Beni aradılar böyle bir paket görünmüyor falan dediler olmadı
Haydaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de babamın üstüne olduğu için onun Facebook'un dan yazdım babam bir telefon konuşmasındayken aramışlar 2 saattir tekrar dönmediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp
Az önce tekrar mesaj gönderdim kampanyaya ait pdfyi falan ekledim. Şikayetiniz aldındı diye mesaj geldi inşallah bu defa olur. Sabit telefonla olan kampanya 374 TL görünüyor çok iyi fiyat benim için :D Gelişmeleri tekrar yazarım

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kenan Fetheden
Bitirdiler galiba kampanyayı dönmediklerine göre

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Burak Ergül
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.

Teşekkürler hocam twitterdan mesaj yazdım 1 saat geçmeden aradılar hemen yaptım 50mbps 580 idi 100 mbps 409 u yaptım çok iyi geldi ve hemen de hız yükseldi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,661
İsim
Sarp Yılmaz
Babamın şirketi değil. Ben konuyu açarken hizmetten memnun olup devam ettirmek isteyenler için açtım. İstemeyen veya memnun olmayan okuyup geçebilir. Pakette ekstra ücret çıkanlarda hakkını arayıp ücretini geri alabilir. Anlatabildim mi birader?

Tivibu bu pakette yok diye biliyorum. Yine de arayıp sorabilirsiniz.

Evet. Herhangi birisinden özel mesaj atmanız yeterli.
Ya sıkıntılı mısın sen ? bir şey diyen mı oldu sana ? açmışın konuyu bizde yazdık dikkatli olun güvenmeyin kandırmaca koyuyorlar faturalara bu kadar sana ne sen niye gelip savunuyorsun memnun değilim buraya da yazdım alacakalara bilgi olsun diye , sana mı soracam fikrimi yazarken?

adiyeke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed
kral özel mesajlar bölümünden mi yazdın? direkt twit mi attın nasıl yaptın

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,661
İsim
Sarp Yılmaz
Ben 3 yıldır TT kullanıyorum kasım da taahhüt yenilenmişti sadece.

Mobil tarafında bunu çoğu telekom şirketi yapıyor sanırsam. Türkcel hattım var kampanya ile 280 TL olan aboneliği almıştım ama her ay 320 TL küsür geliyor faturam. Ancak internet kısmı için türk telekom da hiç faturamın fazla geldiğini görmedim. Abonelik + modem ücreti ödeniyor. TT'de ve diğer firmaların en kötü yanı fiber olduğunda modem kiralamanın zorunlu olması sanırım ben zaten TT'nin verdiği modemi kullanmıyorum ama mecbur olarak modem kiralama ücreti ödüyorum. En kötü yanı bu sanırım.
Türk Telekom ve Türkcell yıllardır bunu yapıyor ve Altyapıları diğer şirketlere göre daha geniş olduğu için ya da tekelleşme mi desek bilemiyorum ama o yüzden çoğu kişi kullanıyor yoksa Turknet falan candır ya bunların yanına.

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Dünyalı Birisi
İş çıkışı eve geldim ve telefon ile yapmış olduğum hız testi bu şekilde başarılı.

1000049617.jpg

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tayfun Ycl
200 den 100 e düşürmelerini talep ettim telefon konuşmasında. Ekibe bildireceğim dediler. Herhangi bir değişiklik olmadı ne fiyatta ne pakette. Hız düşümü olduğunda kabul mu etmiyorlar anlamadım.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kenan Fetheden
Tekrar yazdım Facebook'tan aramadıkları için

Top Bottom