Öneri 4060 çok abartılıyor

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,313
İnstangramda olsun youtubede kimi kanallarda olsun 4060 üstü bir kart yokmuş gibi davranmaları birde savunmaları saçma geliyor tamam hazır sistemlerde fiyatına göre uyguna gelebilir ama abartılınacak bir kart değil

İnstangramda olsun youtubede kimi kanallarda olsun 4060 üstü bir kart yokmuş gibi davranmaları birde savunmaları saçma geliyor tamam hazır sistemlerde fiyatına göre uyguna gelebilir ama abartılınacak bir kart değil
bence fiyatına göre verdiği performans gayet yeterli sadece oyun olarak bakmamak lazım nvidia nın sunduğu yazılımlar vs olarakta

4060'ın abartıldığında hiç denk gelmedim. 1080ti gibi efsanevi kartlar çok abartılıyor ama sanırım hakediyor da.

Aşırı güçlü bir kart değil fakat her oyunu high ayarda 1080pde oynatır fiyatına göre çok performanslı kart abartan yok ama çok kullanan var.

4060'ın abartıldığında hiç denk gelmedim. 1080ti gibi efsanevi kartlar çok abartılıyor ama sanırım hakediyor da.
Onlardan hiç bahsetmiyorum zaten adam 22k ya 2060 lı sistem satma peşinde instada çoğu hesap böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı güçlü bir kart değil fakat her oyunu high ayarda 1080pde oynatır fiyatına göre çok performanslı kart abartan yok ama çok kullanan var.
Az koyar 7700xt alırım

sizin dediğinizin haricinde tiktoktaki bebeler çok yapıyor 4060 almış ezik hazır sistemci tarzı videolar görüyorum gerçekten acınası :D

İfşa
Ekran görüntüsü 2025-02-15 170749.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri